Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(*Linelis* @ 2012 07 08, 16:58)
o kazkokiu reikalavimu yra rubeliams,pvz kad tik marskinukai susiauciami butu,ar galiu ir sliauztus paprastus veztis,kur uzsegami per visa prieki?

oij ne nera reikalavimu, manau svarbiausia patogiai uzsegami, medvilniniai be jokiu sakar makar ir kietu siuliu. as sliauztus rengiau per visa uzsegamus , kepuryte minimalio isverstom siulem ir vilnones sako nesvarbu vasara ar ziema, bet prie +30 nemanau kad ju reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Vilnones kojinytes prašo duoti nepriklausomai nuo oro temperatūros.

Mano trečia gimė liepos pabaigoj prieš metus.Vilnones dėjo.
Atsakyti
Vilnones kojinytes ne dėl šilumos deda, todėl nesvarbu, koks metų laikas. Rūbeliams reikalavimų nėra, tačiau juk geriau, kad per bambą neitų joki užsegimai ar siūlės, visgi kol nenukris bambagyslė, ten bus jautru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 07 08, 20:44)
Vilnones kojinytes prašo duoti nepriklausomai nuo oro temperatūros.

Mano trečia gimė liepos pabaigoj prieš metus.Vilnones dėjo.

maniskis berniukas dabar turi gimti liepos 31 d.
ir zinokit suku galva kaip siltai man reiks renkti maziuka.

as cia dedu i tase vis ir suku galva ar gerus rubelius kraunuosi. doh.gif

bodziukus ilgom rankovytem, trumpom, sliauztukus, kepuryte ir vilnones kojines.

ar nereikia ilgom rankovytem bodziuku. po sliauztuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2012 07 09, 19:34)

as cia dedu i tase vis ir suku galva ar gerus rubelius kraunuosi.  doh.gif

ar nereikia ilgom rankovytem bodziuku. po sliauztuku?  g.gif

Manau, kad ilgom rankovem bodziuka geriausiu atveju desit tik viena, arba trumpom rankovem po sliauztukais.Cia nuo oro priklauso, jei oras bus siltas isvis vienus sliauztinukus desit. mirksiukas.gif maniskis dabar 3 men, tai tokiu pru, tik su trumpom rankovem bodziuku buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linelis* @ 2012 07 08, 12:49)
nefertiteee,o kudikiui rubelius savo vezetes ar duoda kokius nors ten?

na bent pries 2.5 m gimusia musu lelka suvyniojo i palas, bet mes greit savo atsivezem ir perrengem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2012 07 09, 20:34)

isidekit po pora (na jeigu vienas susiteps,tai turesit atsargini) bet siaip visada gali gi vyras atvezti smile.gif na nezinau kaip vasara, bet as kai gimdziau kovo menesi, tai ten baiiiisiai karsta budavo palatose

QUOTE(jurategird @ 2012 07 12, 08:19)
na bent pries 2.5 m gimusia musu lelka suvyniojo i palas, bet mes greit savo atsivezem ir perrengem  rolleyes.gif

na musu pries panasiai tiek laiko iskart paprase drabuzeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2012 07 09, 20:34)

seip pirmomis valandomis po gimdymo tikrai renks ilgom rankovem ir tik po laiko ateis pasakyti su anrtu vaikeliu gavau velniu, ir jis visas dienas buvo tik su kojinytemis vilnonem, beje jos kraujo apytakai gerinti, ir bodziuku o vakare priklodavau nes birzelio men gimem smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes aciu uz atsakyma.
jau parsiveziau savo bernuzeli namo thumbup.gif o ligoninej teko guleti per baisius karscius visa praeita savaite doh.gif gerai buvo, kad musu palatos langai buvo i vidinio kiemelio puse ir saule niekad nesviete i musu langus. Bet vistiek buvo labaaaaai karsta.

musu lelius tik pirma para buvo aprentas su sliauztuku ir su kepuriuku ir dar uzklotas su dekuciu.
antra para gavom velniu kad aprenge per siltai tai buvo tik su vilnonem kojinem ir bodziuku trumpom rankovytem ir pirstinytem (nes naguciai labai ilgi buvo)

apie ligonine ir personala galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus.
gulejau po CP 6 dienas. keitesi pamainos ir akuseriu ir vaikuciu daktariu ir sesuciu, o is visu sulaukiau daug pagalbos ir visos buvo labai malonios.
100% patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu klausimeli, gal netycia kas prisijunks, kas gimdet ant naujuju metu svenciu, kaip tada buvo situacija su visu gimdymu ir prieziura...oi kaip gazdina sis laikotarpis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirstukas29 @ 2012 08 01, 15:26)
sveikutes, turiu klausimeli, gal netycia kas prisijunks, kas gimdet ant naujuju metu svenciu, kaip tada buvo situacija su visu gimdymu ir prieziura...oi kaip gazdina sis laikotarpis doh.gif

Man teko guleti praeitu metu veliniu ilgaji savaitgali(spalio 28-lapkricio2d),prieziura likau patenkinta,skyriuje ramu,ryte ir vakare uzeina budintys gydytojai,vaiku gydytoju vizitacija kiekviena ryta,o akuseres uzsukdavo gana daznai.
Atsakyti
sveikos, gimdziau 2lig. ir esu labai patenkinta o ypac esu begalo dekinga gyd. kavaliunienei begalo gera ir labai rupestinga, buvo daromas man extra cezaris ir gydytoja visada salia buvo per saremius lb daznai ateidavo paziuret ir akuseres labai geros buvo, esu begalo dekinga smile.gif
Atsakyti