Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

blink.gif siaubas blink.gif Uztai ne veltui sakoma, kad geriausia, kai salia gimdyves yra artimas zmogus, kuris gali kontroliuot mediku veiksmus doh.gif Gerai, kad viskas taip baigesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurategird @ 2012 06 15, 08:12)
http://tv.lrytas.lt/...429181338167477

cia reportazas apie ivyki, po kurio man visai neliko noro gimdyti sioje ligonineje nesitarus...
liudna, kad pas mus taip buna verysad.gif

zinokit as irgi panikoj, nebuvau pries tai girdejusi apie si ivyki, o ir gimdyti ruosiausi pas sia gydytoja. Idomu gal kas gimdet pas sia gydytoja susitare ir kaip ten viskas ar patiko gydytoja?
bet dabar jau net pradejau bijoti sioje ligonineje gimdyti. doh.gif
aisku minciu gimdyt nesusitarus neturejau net, bet kazkaip baisu net susitarus dabar man doh.gif
Atsakyti
aš pas ją gimdžiau, susitarusi, nieko, faina gydytoja, rūpestinga, keista man, kad ji į tokią situaciją pakliuvo
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2012 06 15, 11:18)
aš pas ją gimdžiau, susitarusi, nieko, faina gydytoja, rūpestinga, keista man, kad ji į tokią situaciją pakliuvo

dekui 4u.gif
nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma*: 15 birželio 2012 - 11:14
Aš kaip suprantu,jog gydytojas nėr toj situacijoj labai kaltas ax.gif Gi gimdyklose budintis gydytojas būna vienas.Tik extra atvejais iš kitų skyrių pakviečia kitą.O akušerių budinčių būna daugiau.jos ir turi sekti situaciją.

Šioje temoje prieš du maždaug metus kažkas rašė,kad ta akušerė Laimutė nušalinta nuo savo pareigų.Tai dabar aišku kodėl. Tik įdomu,ar dar vis taip pat yra?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 06 15, 12:18)
Aš kaip suprantu,jog gydytojas nėr toj situacijoj labai kaltas ax.gif Gi gimdyklose budintis gydytojas būna vienas.Tik extra atvejais iš kitų skyrių pakviečia kitą.O akušerių budinčių būna daugiau.jos ir turi sekti situaciją.

Šioje temoje prieš du maždaug metus kažkas rašė,kad ta akušerė Laimutė nušalinta nuo savo pareigų.Tai dabar aišku kodėl. Tik įdomu,ar dar vis taip pat yra?

Dirba ta akusere, kova gimdziau ir po gimdymo ji buvo mano palatos budinti akusere viena para. Kazko paprasiau ir supratau, kad reik laukt kitos akuseres budejimo. Ziauru kokia nemaloni, nors daug bando sypsotis ir taip dirbtinai. Uzuojauta kam pas tokia gimdyti tenka.
Atsakyti
Sveikos, 2012 m. vasario 23 d. Gimdziua natros loginines 2 gimdykloje, buvau iskelta is skyriaus kuriame gulejau del preeklamsijos.

Gimdziau kaip ir visos skausmingai, labai prasaiau epiduro, bet i mano prasymus buvo numota ranka. gydytojas buvo neblogas, bet akuseres siek tiek mane supykde , nes pasirode ne visai laiku. Mazyles vos nepagimdizua lovoje ;/.\ schmoll.gif verysad.gif Na bet buvo kaip buvo, vyras buvo salia, labai gelbejo , labai guode ir tik jam vienam esu dekinga. 4u.gif

Emiau mokama palata, lurioje gyvenome visi trys, labai verta buvo. Visi privalumai, rupestis didelis perkelus i skyri su naujagymiu !
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 04, 12:48)
Jo, man irgi tas įdomu, nes esu prieš "padėkas" gydytojams. Kažin ar taip pat gerai elgiasi, ar čia jau bus neišvengiama g.gif

As niekam nieko nedaviau, vaziavau nesusitarus ir tikrai priekaistu neturiu (aisku buvo tas pries 2 metus jau). Pakliuvau gimdyt pas Zebrauskiene kazkaip greit supratau kad jos toks staciokiskas budas, bet as toks ir zmogus kad tokioje situacijoje man glostymu nereikejo smile.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes, noriu ir as jums palikti savo nuomone apie II ligonine. gimdziau 2011 m. lapkriti. nesitarusi, pradejau gimdyti prie vienos gydytojos, o baigiau po pamaios keitimo prie kito gydytojo (vyro). po gimdymo pinigine israiska neatsidekojau. nakti buvau vienitele gimdyve is berods 7 gimdyklu taigi demesys tik man teko. teko kirpti, bet tai visiskai neskausminga procedura palyginus su dziaugmais iki finalo smile.gif. po gimdymo ratukais nuveze i palata, nes buvau nusilpus ir isvargus. viska aprode, paaiskino (mini ekskursija padare). visos palatos seimynines - mamai ,teciui it leliukui (tik liekant nakvoti ir vyrui 15 lt naktis). tai man asmeniskai buvo labai labai svarbu, kad butu ramybe, nes uzteko ir kaimyniu leliuku balseliu smile.gif siaip dideli dekinguma jauciu vyrui kuris nuo pirmos iki paskutines akimirkos visur buvo salia, padejo tiek fiziskai tiek moraliskai, be jo nzn kaip buciau iskentusi ir pati gimdyma ir vargelius po jo (kai be jegu net is lovos atikelt nelabai isejo po kirpimo). taigi palatos tvarkingos, palalyne keicia vos paprasius, beto nuolat siulo palutes, naktinius - drasiai naudokites jomis, nes savu neverta teplioti smile.gif)) ivairiu gydytoju ir akuseriu prieziura labai esu patenkinta, rupestingai ir nuosirdziai klause ir patare kaip rupintis mazyle, kaip maitinti, kokia mankstele daryti ir t.t. taip pat sule ivairas proceduras greitesniam atsistatymui (krutu kazkoks'' svitinimas '' su lempa del speneliu gyjimo, taip pat slapimo pusles nepraeinamumo atstatymas fizioterapija). Minusiukas tik maistas, bet jis niekuom manau nesiskiria nuo visu valstybiniu ligoniniu maisto. kukliai ir neskaniai, bet nebeda kai yra mamos, mociutes ir vyras smile.gif) tiesa pries gimdyma apsilankiau visose gimdymo istaigose kaune, lankiau paskaiteles, ju metu ir pasirinkau II ligonine, nes visur apziurejau gimdyklas bei palatas, bei susidariau ispudi apie poziuri i gimdyma jose. taigi antraji leliuka taip pat gimdyciau ten pat smile.gif) sekmes visoms busimoms mamytems wink.gif
Atsakyti
nefertiteee,o kudikiui rubelius savo vezetes ar duoda kokius nors ten?
Atsakyti
QUOTE(*Linelis* @ 2012 07 08, 13:49)
nefertiteee,o kudikiui rubelius savo vezetes ar duoda kokius nors ten?

sveiki, siaip mes savo vezemes, pati pati pirma gimdykloj jie uzvilko savo, o paskui jau aprenge musiskiais, o paskui jau palatoj rengem savais, o ju i diena poros reikejo tikrai, nes kakutis pro sali praeidavo kol maziuke, tai vyras veze is namu. tai trim dienom kokius 6-7 sunaudojom. bet manau jie tikrai turi ir ligonines rubeliu, kaip ir mamai naktinius. tereikia pqaprasyti , visada visko duoda, o palutes tai butinai ju naudojit ner ko savo murzintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertiteee @ 2012 07 08, 12:00)
sveiki, siaip mes savo vezemes, pati pati pirma gimdykloj jie uzvilko savo, o paskui jau aprenge musiskiais, o paskui jau palatoj rengem savais, o ju i diena poros reikejo tikrai, nes kakutis pro sali praeidavo kol maziuke, tai vyras veze is namu. tai trim dienom kokius 6-7 sunaudojom. bet manau jie tikrai turi ir ligonines rubeliu, kaip ir mamai naktinius. tereikia pqaprasyti , visada visko duoda, o palutes tai butinai ju naudojit ner ko savo murzintis  mirksiukas.gif

o kazkokiu reikalavimu yra rubeliams,pvz kad tik marskinukai susiauciami butu,ar galiu ir sliauztus paprastus veztis,kur uzsegami per visa prieki?
Atsakyti