Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Siges @ 2012 05 12, 17:21)
Pries klinikas nieko neturiu, bet mano gydytoja dirba II-oj, todel apie ja ir galvoju smile.gif Nieko blatno  biggrin.gif  4u.gif

Viskas aisku, o as maniau, kad koks kriminalas lotuliukas.gif Tai jei Jusu gydytoja 2-oj dirba, tai ir galvot nera ka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 05 01, 15:36)
Visos palatos yra tik vienvietės-šeimyninės. Tačiau būna išimtys,kuomet būna bumas gimdyvių.Tada ir guldo po dvi. Bet čia labai reti atveji. Ir dabar abejoju,kad tektų po dvi gulėti,kadangi gimdyvių sumažėję ax.gif

Man nei kart neteko su kažkuo gulėti. Tik po antro gimdymo parą praleidau gimdykloje (ji nenaudojama gimdymams.Sutvarkyta kaip pooperacinė).Kuomet atsilaisvino palata,mane perkėlė. Bet čia viskas už pinigus blush2.gif

tikrai taip, as netgi norejau namo po gimdymo, o manes dar nenorejo paleisti. Laimei, pataikiau ant bumo, kai gimdyves likdavo gimdyklose. Tad mane mano paleisti buvo ,,palankios aplinkybes" lotuliukas.gif

Is kitos puses geriauos ligonines tokios kaip ir nera. kiekviena renkasi ta, kas jai atrodo svarbiausia. Man buvo svarbu, kad paliktu mus ramybeje, kita gi mamyte pageidauja,kad jos naujagimi istirtu nuo visu butinu ir nebutinu dalyku.
Kas liate mane, kaip gimdyve - buvau palikta ramybeje.na, o mazyli tai vizitavo kas diena. Ir tai man varydavo stresa - kaip tie gydytojai ir sesutes minkydavo toki maza glezna sutverima. Buvau isitikinus, kad jis visiskai sveikas (taip ir yra!), tad mano akimis bereikalingas vaiko tarsymas amn atrode nebutinas. Atsigavau tik grizusi namo ir pradejau megautis motinyste. wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.
skaitau skaitau ir labai mane vilioja si ligonine. O patinka del vienvieciu palatu.
pirma leliu gimdziau (atliko CP) mazylyje ir gulejau vienvieteje palatoje ir labai dziaugiausi, o ir gulet reikejo savaite. I tuoleta nueidavau ir per kolidoriu uzrakindavau palata ir nueidavau kai lelius miegodavo.

tik va man pirmam temos puslapy paziurejus gimdyklos labai baisios pasirode.
gal sakau jos jau suremontuotos dabar?
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2012 05 16, 14:10)
sveikos mamytes.
skaitau skaitau ir labai mane vilioja si ligonine. O patinka del vienvieciu palatu.
pirma leliu gimdziau (atliko CP) mazylyje ir gulejau vienvieteje palatoje ir labai dziaugiausi, o ir gulet reikejo savaite. I tuoleta nueidavau ir per kolidoriu uzrakindavau palata ir nueidavau kai lelius miegodavo.

tik va man pirmam temos puslapy paziurejus gimdyklos labai baisios pasirode.
gal sakau jos jau suremontuotos dabar?

Dalis suremontuotų (su dažytomis sienomis ir naujomis gimdymo lovomis), dalis dar užsilikusių su plytelių sienomis ir senoviniais gimdymo stalais smile.gif

Jei yra laisvų, leidžia rinktis kur pageidautum gimdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 05 16, 15:52)
Dalis suremontuotų (su dažytomis sienomis ir naujomis gimdymo lovomis), dalis dar užsilikusių su plytelių sienomis ir senoviniais gimdymo stalais smile.gif

Jei yra laisvų, leidžia rinktis kur pageidautum gimdyt smile.gif

dekui 4u.gif
oi kaip viskas baisiai atrodo pries viska doh.gif

o gal zinote ar buna atviru duru dienos ar pamokeles kokios kad butu galima apziureti g.gif kazkur buvau skaicius, bet nepamenu gerai doh.gif
Atsakyti
jei gimdau ne gydytojos su kuria sutarta metu tai moku tam tikra suma, t.y. 700 i kasa ir tam tikra suma ginei? siek tiek brangokas malonumas gaunasi tada:)
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2012 05 16, 16:01)
dekui  4u.gif
oi kaip viskas baisiai atrodo pries viska  doh.gif

o gal zinote ar buna atviru duru dienos ar pamokeles kokios kad butu galima apziureti  g.gif  kazkur buvau skaicius, bet nepamenu gerai  doh.gif

Kiekvieną ketvirtadienį akušeriniame skyriuje 2aukšte 12 val 234 kabinete vyksta paskaitėlės apie gimdymą, maitinimą, naujagimio būklę ir t.t. Galima ateiti ir su vyru. Po paskaitėlių nuveda ir parodo gimdyklas, palatas. Visai naudinga...
Atsakyti
QUOTE(Haribo @ 2012 06 02, 21:50)
Kiekvieną ketvirtadienį akušeriniame skyriuje 2aukšte 12 val 234 kabinete vyksta paskaitėlės apie gimdymą, maitinimą, naujagimio būklę ir t.t. Galima ateiti ir su vyru. Po paskaitėlių nuveda ir parodo gimdyklas, palatas. Visai naudinga...

didelis dekui, reiks butinai apsilankyt mirksiukas.gif
Atsakyti
As atejau su tokiu nekukliu klausimeliu. Mano gydytoja dirba sioje ligonineje, bet jos kazkaip nedrysau uzklausti apie cezario pjuvi. Kazin butu imanoma tartis del planinio ir kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
http://tv.lrytas.lt/...429181338167477

cia reportazas apie ivyki, po kurio man visai neliko noro gimdyti sioje ligonineje nesitarus...
liudna, kad pas mus taip buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurategird @ 2012 06 15, 08:12)
http://tv.lrytas.lt/...429181338167477

cia reportazas apie ivyki, po kurio man visai neliko noro gimdyti sioje ligonineje nesitarus...
liudna, kad pas mus taip buna verysad.gif

Baisu.
Esu rašius šioj temoj,kad šita akušerė per mano gimdymą girta buvo.
Atsakyti
Per mano gal ir negirta, bet tikrai kažkokia neaiški. Ir kolegių nuomonė apie ją... jau kaip susiuvo gražiai, tiesiog siuvinėjimo raštais... Net klausė, kai antrą gimdžiau, kas siuvo...
Atsakyti