QUOTE(Alekto @ 2012 05 01, 15:36)
Visos palatos yra tik vienvietės-šeimyninės. Tačiau būna išimtys,kuomet būna bumas gimdyvių.Tada ir guldo po dvi. Bet čia labai reti atveji. Ir dabar abejoju,kad tektų po dvi gulėti,kadangi gimdyvių sumažėję
Man nei kart neteko su kažkuo gulėti. Tik po antro gimdymo parą praleidau gimdykloje (ji nenaudojama gimdymams.Sutvarkyta kaip pooperacinė).Kuomet atsilaisvino palata,mane perkėlė.
Bet čia viskas už pinigus
tikrai taip, as netgi norejau namo po gimdymo, o manes dar nenorejo paleisti. Laimei, pataikiau ant bumo, kai gimdyves likdavo gimdyklose. Tad mane mano paleisti buvo ,,palankios aplinkybes"
Is kitos puses geriauos ligonines tokios kaip ir nera. kiekviena renkasi ta, kas jai atrodo svarbiausia. Man buvo svarbu, kad paliktu mus ramybeje, kita gi mamyte pageidauja,kad jos naujagimi istirtu nuo visu butinu ir nebutinu dalyku.
Kas liate mane, kaip gimdyve - buvau palikta ramybeje.na, o mazyli tai vizitavo kas diena. Ir tai man varydavo stresa - kaip tie gydytojai ir sesutes minkydavo toki maza glezna sutverima. Buvau isitikinus, kad jis visiskai sveikas (taip ir yra!), tad mano akimis bereikalingas vaiko tarsymas amn atrode nebutinas. Atsigavau tik grizusi namo ir pradejau megautis motinyste.