Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Siges @ 2012 04 29, 17:17)
O pvz. jei gimdant plysti ar kerpa, apziuri kasnors tas siules kitom dienom?

mane kirpo..ir dar po gimdymo buvo neaiškus kraujavimas, valė rankom gimdą doh.gif(lyg abrazija vadinasi g.gif ) , tai kelis kart žiūrėjo ir dar paskyrė šildymą lyg bioptrono lempa kad geriau gytų žaizda mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 10 gegužės 2012 - 22:45
niekas specialiai nevaikšto ir neklausia - gal tave apžiūrėt, gal tau kanors paskirt, gal ka nors skauda. kiekviena ryta, vizitacijos metu, gydytojas paklausia : kaip jaučiatės, vat ir pasakai kas neramina. jei dėl siuliu tai vietoj palatoj gali apžiurėt.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 05 11, 08:25)
niekas specialiai nevaikšto ir neklausia - gal tave apžiūrėt, gal tau kanors paskirt, gal ka nors skauda. kiekviena ryta, vizitacijos metu, gydytojas paklausia : kaip jaučiatės, vat ir pasakai kas neramina. jei dėl siuliu tai vietoj palatoj gali apžiurėt.

Na va, kitur eina ir klausia, ir siulo patys pagalba ir t.t., del to buvo idomu kaip cia viskas vyksta cool.gif

O per vizitacijas.. Tai ka as zinau, kai visa gauja (ir kam idomu, ir kam ne) susibruka ant greicio i palata, tai net ir skaudant kazka, sakytum, kad viskas OK, bile varytu lauk is palatos tas turgus doh.gif
smile.gif

Bet zinoma, kam ko reikia, kaip kam patinka, tas to ir ieskos biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Palatos gydytojas ateina visada vienas wink.gif Šiaip ir akušerės visada paklausia,ar viskas ok. Tarkim kaip kurie ginekologai liepia ten parodyti. Buvau pas gyd.Kalvinską į palatą patekus.Tai atėjęs ryte liepė ten parodyt.Pažiūrėjo į žaizdeles ir patį kraujavimą.Su trečia buvau pakliuvus pas Kardelienę berods.Tai nežiūrėjo,tik paklausė kaip jaučiuosi.Daug kas nuo gydytojų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 05 11, 10:04)
Palatos gydytojas ateina visada vienas wink.gif Šiaip ir akušerės visada paklausia,ar viskas ok. Tarkim kaip kurie ginekologai liepia ten parodyti. Buvau pas gyd.Kalvinską į palatą patekus.Tai atėjęs ryte liepė ten parodyt.Pažiūrėjo į žaizdeles ir patį kraujavimą.Su trečia buvau pakliuvus pas Kardelienę berods.Tai nežiūrėjo,tik paklausė kaip jaučiuosi.Daug kas nuo gydytojų priklauso.

Tai va, kaip cia ant kokio geresnio papuolus biggrin.gif

O Kalvinskas toks zilas su barzda? Ar kitas koks? Nes vyra macius tik su barzdele, ale jis niekad korteles su vardu neturi doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 05 11, 11:37)
Tai va, kaip cia ant kokio geresnio papuolus biggrin.gif

O Kalvinskas toks zilas su barzda? Ar kitas koks? Nes vyra macius tik su barzdele, ale jis niekad korteles su vardu neturi doh.gif g.gif

Aš pas Kalvinską buvau papuolus gimdyt.Žilas tai taip,bet ar su barzda neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 05 11, 10:58)
Na va, kitur eina ir klausia, ir siulo patys pagalba ir t.t., del to buvo idomu kaip cia viskas vyksta cool.gif

O per vizitacijas.. Tai ka as zinau, kai visa gauja (ir kam idomu, ir kam ne) susibruka ant greicio i palata, tai net ir skaudant kazka, sakytum, kad viskas OK, bile varytu lauk is palatos tas turgus doh.gif
smile.gif

Bet zinoma, kam ko reikia, kaip kam patinka, tas to ir ieskos biggrin.gif wink.gif

Jus nemaisote ligoniniu?Neteko girdeti kad sioje eitu buriais ko nepasakyciau apie kmuk,nors ten po gimdymo tik rezidentes pasirodydavo,o gydytoja ne karto nebuvo uzsukusi.O II lig visada eina po viena gydytoja,net akuseres kartu neina.Man paciai prieziura po gimdymo(nors ir abu cp buvo) cia buvo labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 05 11, 14:22)
Aš pas Kalvinską buvau papuolus gimdyt.Žilas tai taip,bet ar su barzda neatsimenu biggrin.gif

mane išrašė kažkoks labai jau ne nuotaikoj vyriškis, pavardės nežinau, bet ne senas g.gif Tai tik mintyse galvoju kad tik nesugalvotų manės apžiūrėti blink.gif Man jis toks atgrasus blush2.gif Ir apskritai negalėčiau eiti pas vyrą ginių, todėl kai va-iavau gimdyti, meldžiusi kad nebudėtų vyras blush2.gif Bet kai paklausė, sakau viskas ok, ir nežiūrėjo thumbup.gif

QUOTE(Liepuzele21 @ 2012 05 11, 14:44)
Jus nemaisote ligoniniu?Neteko girdeti kad sioje eitu buriais ko nepasakyciau apie kmuk,nors ten po gimdymo tik rezidentes pasirodydavo,o gydytoja ne karto nebuvo uzsukusi.O II lig visada eina po viena gydytoja,net akuseres kartu neina.Man paciai prieziura po gimdymo(nors ir abu cp buvo) cia buvo labai gera.

drinks_cheers.gif Tikrai niekas buriais nevaikščiojo schmoll.gif schmoll.gif Ateina kievieną rytą budinti akušerė, prisistato, liepia visada kreitpis jei ko prireiks...ir nelandžioja be reikalo ax.gif
Buvo kartą užėjus kineziterapiautė, paaiškino dėl mankštų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 11 gegužės 2012 - 22:28
QUOTE(Liepuzele21 @ 2012 05 11, 13:44)

Nemaisau smile.gif Man KMUK kaip tik viskas tobula pasirode nuo iki. Bet aplinkybes vercia galvoti apie II ligonine, tai ir domiuosi smile.gif Siaip tai buciau vienareiksmiai uz klinikas smile.gif
Atsakyti
Du kartus gimdžiau II ligoninej. Abu kartus pas gyd. Glinskį. Lankiausi iki gimdymo kelioms apžiūroms, po gimdymo ligoninėj ateidavo paklaust kap sekas, palatos gydytojas apžiūrėdavo jei kas neramu ar skauda ir po gimdymo kelis kart buvau pas Glinskį nuvažiavus , nes tai siūlai tempė, tai šiaip neramu buvo kaip ten kas gyja ir panašiai. Tai bent jau man tai net atrodo , kad vyras ginekologas švelnesnis už kai kurias moteris gines. Gal man taip pasitaikė. O pas ginekologą vyrą eiti nematau jokios baimės. Einu pas jį kaip pas gydytoją, ne kaip pas kažkokį vyrą.

Tai tokia mano nuomonė.
Atsakyti
O gal kuri zinot tvarka, kai atvaziuoji su siuntimu is savo gydytojos apziurai dar iki gimdymo, kur pirmiausia kreiptis reikia? KMUK'e viskas aisku, yra speciali registratura, ten uzregistruoja ir nurodo kur eiti, o kaip sitoj ligoninej?
Papildyta:
QUOTE(Siges @ 2012 05 11, 23:46)
Nemaisau smile.gif Man KMUK kaip tik viskas tobula pasirode nuo iki. Bet aplinkybes vercia galvoti apie II ligonine, tai ir domiuosi smile.gif Siaip tai buciau vienareiksmiai uz klinikas smile.gif

Asmeninis klausimas blush2.gif O kodel sikart nezadate kreiptis i klinikas, jei ten viskas gerai buvo? blush2.gif Jei nenorite viesai, brukstelkit i AZ, jei galit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2012 05 12, 16:06)
Asmeninis klausimas blush2.gif O kodel sikart nezadate kreiptis i klinikas, jei ten viskas gerai buvo? blush2.gif Jei nenorite viesai, brukstelkit i AZ, jei galit ax.gif

Pries klinikas nieko neturiu, bet mano gydytoja dirba II-oj, todel apie ja ir galvoju smile.gif Nieko blatno biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti