Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

smile.gif+2012 05 04, 11:12-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 04, 11:12)
idomu ar tos mamytes , kurios sako , kad 2 ligonineje prieziura be priekaistu, dave sesutem ir daktarem pinigeliu ar nea? g.gif  nes as kazkaip esu nusistaciusi pries tuos davimus  smile.gif

Jo, man irgi tas įdomu, nes esu prieš "padėkas" gydytojams. Kažin ar taip pat gerai elgiasi, ar čia jau bus neišvengiama g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 04, 11:12-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 04, 11:12)
idomu ar tos mamytes , kurios sako , kad 2 ligonineje prieziura be priekaistu, dave sesutem ir daktarem pinigeliu ar nea? g.gif  nes as kazkaip esu nusistaciusi pries tuos davimus  smile.gif

Nežinau, ar esu priskiriama prie tų, kurios sako, kad be priekaištų, nes viena naujagimių skyriaus sesutė buvo nemaloni (čia kaip ir priekaištas tongue.gif ), bet mums iš esmės viskas patiko, o atsidėkojom tik akušerei, kuri priiminėjo gimdymą, ji vėliau mūsų skyriuj nedirbo.
Atsakyti
Pirmus du gimdymus tariausi ir mokėjau.Trečią kartą niekam nei cento nedavėm ax.gif
Gailiuosi,kad pirmus kartus mokėjau blush2.gif Niekada nebekartočiau tokios klaidos.
Atsakyti
tai vat, as irgi galvojau is pradziu dfuot, bet paskui pamasciau... o kam? Juk jei ko neatliks, visada pretenzijas galima pareiksti ligonines vadovybei g.gif , juk mes nepuolam atsidekoti visiem , kurie mus maloniai prieme ar aptarnavo g.gif .
Atsakyti
smile.gif+2012 05 04, 12:12-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 04, 12:12)

Sveika 2 kl ligoninej gimdziau du kartus ir vel ruosiuosi ten gimdyti, su pirmaja neturejau is ko duoti, su antru ne daug bett davem, ir galiu pasakyti kad personalas tikrai puikus ir be davimu, cia tik nuo paciu zmoniu priklauso tas davimas, pries metus ir drauge gimde ir liko patenkinta, nors atvyko is kito miesto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GIEDRE 0419 @ 2012 05 07, 15:39)
Sveika 2 kl ligoninej gimdziau du kartus ir vel ruosiuosi ten gimdyti, su pirmaja neturejau is ko duoti, su antru ne daug bett davem, ir galiu pasakyti kad personalas tikrai puikus ir be davimu, cia tik nuo paciu zmoniu priklauso tas davimas, pries metus ir drauge gimde ir liko patenkinta, nors atvyko is kito miesto smile.gif

P. S. sesutems nedavem nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEDRE 0419 @ 2012 05 07, 15:41)
Papildyta:

P. S. sesutems nedavem nieko smile.gif

o kaip reikalai su palatom? g.gif vis neapsisprendziu kokia imti, noriu vienvietes, bet gydytoja sake kad mazylei gali buti gelta ir tada kiek zinau laiko ilgiau, tai bijau , kad i minusa nenueiciau su ta mokama doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 07, 14:57-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 07, 14:57)
o kaip reikalai su palatom? g.gif  vis neapsisprendziu kokia imti, noriu vienvietes, bet gydytoja sake kad mazylei gali buti gelta ir tada kiek zinau laiko ilgiau, tai bijau , kad i minusa nenueiciau su ta mokama doh.gif

Kad kiek girdejau ten vienvietes nemokamos, reikia pirmoket tik jei vyras nori likt, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 08, 10:29)
Kad kiek girdejau ten vienvietes nemokamos, reikia pirmoket tik jei vyras nori likt, ar ne? g.gif

Taip,nemokamose tik vyras uz lova i para moka 15 Lt.Yra ir mokamos palatos su WC ir dusais.
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2012 05 08, 11:34)
Taip,nemokamose tik vyras uz lova i para moka 15 Lt.Yra ir mokamos palatos su WC ir dusais.

hm.. idomu kiek tas wc bus reikalingas po gimdymo, itariu, kad is streso gali nieko nesinoret, o del duso, tai liux thumbup.gif , smagu atsigaivinti karsta vasaros diena blush2.gif , pamenu kai gulejau klinikose su persileidimu, tai buvau mokamoje palatoje, kaina ten buvo 50lt. palata naujai irengta, komfortiska, bet duso nebuvo smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 08, 11:37-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 08, 11:37)
hm.. idomu kiek tas wc bus reikalingas po gimdymo, itariu, kad is streso gali nieko nesinoret, o del duso, tai liux  thumbup.gif , smagu atsigaivinti karsta vasaros diena blush2.gif  , pamenu kai gulejau klinikose su persileidimu, tai buvau mokamoje palatoje, kaina ten buvo 50lt. palata naujai irengta, komfortiska, bet duso nebuvo  smile.gif

Manau kad neverta imti mokama palata sioje ligonineje,juk iki tualeto ir wc vos keli zingsniai,kaip tik gerai trumpama iseiti is palatos,jei vyras pasiliks kartu mazyli jis tuo metu priziures.

Pati turejau planini cp,su gydytoja tariausi,bet personalui nieko nedaviau,nes nemaciau reikalo.Man ten labai patiko,o dar pasitaike visos dienos sventines,tai isvis buvo tylu ramu.
Jei reiktu rinktis kmuk(pirmoji ten gime) ar cia,vienareiksmiskai rinkciausi 2lig.
Atsakyti
QUOTE(Liepuzele21 @ 2012 05 08, 15:42)
Manau kad neverta imti mokama palata sioje ligonineje,juk iki tualeto ir wc vos keli zingsniai,kaip tik gerai trumpama iseiti is palatos,jei vyras pasiliks kartu mazyli jis tuo metu priziures.

Pati turejau planini cp,su gydytoja tariausi,bet personalui nieko nedaviau,nes nemaciau reikalo.Man ten labai patiko,o dar pasitaike visos dienos sventines,tai isvis buvo tylu ramu.
Jei reiktu rinktis kmuk(pirmoji ten gime) ar cia,vienareiksmiskai rinkciausi 2lig.

na as irgi labiau link 2 lig. linkstu, pamenu, kai gulejau, tai atejo vizitacijos metu gydytoja su labai daug studentu doh.gif , vieni zvenge, kiti siaip snekejo... zodziu tikrai nemalonu man ten buvo
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2012 05 08, 11:34)

As pernai po CP gulejau nemokamoje su WC, uz vyra tik reikejo susimoketi.
Atsakyti