Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(drugelis. @ 2010 11 16, 21:59)
Aš nežinau, ar čia tik mano pastebėjimas, bet atkreipiau dėmesį, kad II ligoninėj gimdymai dažnai baigiasi CP  g.gif

cia matyt jau taip pasitaiko...nes man ir dare cezari, nes gimdymas vyko 17 val. su skatinamaisiais kaklelis vistiek neatsidarinejo, o po operacijos paaiskejo kad virkstele buvo taip apsisukus, kad jis negalejo nusileisti.
Tai kad ne tik II ligoninej pasitaiko... cia bendrai labai daug padaugejo cezariu.
Atsakyti
QUOTE(bdaskia @ 2010 11 10, 17:06)
o man idomu kuri nors gimde gal pas gyd. A.Uktveriene? As siuo metu pas ja lankausi labai maloni ir gera gyd. noreciau kad ji ir musu leliu priimtu. Gal kas girdejot kokius atsiliepimus?  4u.gif

Dare CP, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzutis @ 2010 11 17, 09:48)
cia matyt jau taip pasitaiko...nes man ir dare cezari, nes gimdymas vyko 17 val. su skatinamaisiais kaklelis vistiek neatsidarinejo, o po operacijos paaiskejo kad virkstele buvo taip apsisukus, kad jis negalejo nusileisti.
Tai kad ne tik II ligoninej pasitaiko... cia bendrai labai daug padaugejo cezariu.

Tai gal... nors jau mane bauginti pradėjo unsure.gif Kažkaip labai nenoriu CP, pirmą gimdžiau pati, antrąjį irgi pati noriu pagimdyti. Bet kartais norų nepakanka... man neramu, kad be reikalo ant operacinio stalo neguldytų...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 11 17, 12:21)
Tai gal... nors jau mane bauginti pradėjo  unsure.gif  Kažkaip labai nenoriu CP, pirmą gimdžiau pati, antrąjį irgi pati noriu pagimdyti. Bet kartais norų nepakanka... man neramu, kad be reikalo ant operacinio stalo neguldytų...

Be reikalo tikrai neguldys mirksiukas.gif
Man pirmas CP, nes sedejo.. O antras - nubege vandenys, kaklelis neatsidaro, o skatinamuju negalima del pirmo CP.. Tikrai nemanau, kad be reikalo gulde ant stalo..
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 11 17, 11:21)
Tai gal... nors jau mane bauginti pradėjo  unsure.gif  Kažkaip labai nenoriu CP, pirmą gimdžiau pati, antrąjį irgi pati noriu pagimdyti. Bet kartais norų nepakanka... man neramu, kad be reikalo ant operacinio stalo neguldytų...

be reikalo ir jai pati neesi sutarus nieks cp nedarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 11 16, 18:59)
Aš nežinau, ar čia tik mano pastebėjimas, bet atkreipiau dėmesį, kad II ligoninėj gimdymai dažnai baigiasi CP  g.gif

Ties as tiek mano trys drauges gimdeme 2 ligonineje ir nei vienai gimdymas nesibaige cezario pjuviu. Manau Jums susidare klaidinga nuomone.
Atsakyti
As atvirksciai - po 12 valandu saremiu jau prasiau CP - akusere uzsispyre kad pagimdysim ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 11 17, 13:59)
Be reikalo tikrai neguldys  mirksiukas.gif
Man pirmas CP, nes sedejo.. O antras - nubege vandenys, kaklelis neatsidaro, o skatinamuju negalima del pirmo CP.. Tikrai nemanau, kad be reikalo gulde ant stalo..

Jei galima, paryškintą vietą pakomentuokit, prašau, plačiau. Kodėl negalima? Apturėjau su pirmąja CP ir mąstau kaip gi čia bus antrą kartą. g.gif
Atsakyti
paieskojus radau priezastis del ko...

per nestuma randas labai suploneja ir esant rimtesniems saremiams jis gali trukti
...

cia kitas postas mamos...

Po cezario daktarai bijo rizikuoti del rando issiskyrimo, tokiu atveju vaisius zuva, motina
daugiau negali tureti vaiku. Didziausia rando issiskyrimo rizika nestumo gale ar per saremius, todel pernesioti neleidziama. Gimdymo taktika skiriasi, skatinamieji (jei ju reikia) lasinami labai atsargiai. Mano daktaras is KMUK labai palaike nora gimdyti paciai, buvau labai stebima paskutini men. Daznai daromas tokiais atvejais cezaris, nes taip paprasciau daktarui- minimali rizika, o jei atsitiktu beda gimdant- atsakomybe gimdyma priziurinciam daktarui. Rando issiskyrimas gali atsitikti vienai is 200 moteru.
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2010 11 17, 21:39)
Jei galima, paryškintą vietą pakomentuokit, prašau, plačiau. Kodėl negalima? Apturėjau su pirmąja CP ir mąstau kaip gi čia bus antrą kartą.  g.gif

Mamyte jau kaip ir atsake..
Leido ir man pradzioje bandyti gimdyti, bet, netrukus suprato, kad nieko nebus, nes kaklelis visai nereagavo.. Tad ir nerizikavo..
Atsakyti
o as gailiuosi kad nedare CP. Nes jie neivertino mazylio dydzio ir kol pagimdziau, nekreipe demesio, isryskejo gimdymo traumu pasekmes mazyliui. Kol gulejau ligoninej (o teko ilgiau del kudikio sveikatos) nepastebejo ,kad klubai issikyre. Ir visiems daktarams dzin nors buvo perspeta .tik po laiko pasake niu pasitaiko 1-2atvejai, kai pilvukas atrodo nedidelis...atsiprasau kam atrodoo kam sutraumuota sveikata.
Taip kad jei galit rinktis ,tai rinkites CP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širdele: 20 lapkričio 2010 - 23:57
As lankausi pas sia gydytoja,(A.Ukveriene)ji dirba mano seimos klinikoje, viena kart savaitej.
Nieko blogo negaliu pasakyti apie ja.Gera gydytoja.O istikro net nezinojau kad ji ir gimdymus priema.
Norejau paklausti Jusu, gal ir nelabai i tema cia. Ar netikrina gydytojai pries jau gimdant ultragarsu? kad daug gimsta maziuku su apsisukusiom virkstelem.Nemato gydytojai sito dalyko?Juk didele rizika maziukams,kai gimsta priduse ir panasiai.Kaip cia yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nika29: 22 lapkričio 2010 - 15:32