Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Pimkie @ 2012 03 22, 14:02)
Yra, pavyzdžiui, Krikščioniškuose GN net šešios naujos viešbučio tipo palatos nuo kovo mėnesio atsidarė. Tačiau II-a ligoninė yra vienintelė, kurioje negresia su kitomis gimdyvėmis ir jų kūdikiais gulėti, jei nenori pinigų mokėti, nes visos pogimdyvinės palatos yra tik šeimyninės.

jei teisingai supratau, tai 2 ligonineje, visos palatos skirtos tik vienai gimdyvei ir jos vaikui , na gal dar ir vyrui? bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 22, 14:23-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 22, 14:23)
jei teisingai supratau, tai 2 ligonineje, visos palatos skirtos tik vienai gimdyvei ir jos vaikui , na gal dar ir vyrui?  bigsmile.gif

Taip, šeimyninės - viena gimdyvė, vienas vaikas (na, nebent dvynukai gimtų mirksiukas.gif ) ir stovi lova vyrui, tačiau jei jis nori likti nakvoti, už naktį susimoka 15 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 22, 15:27)
Taip, šeimyninės - viena gimdyvė, vienas vaikas (na, nebent dvynukai gimtų  mirksiukas.gif ) ir stovi lova vyrui, tačiau jei jis nori likti nakvoti, už naktį susimoka 15 Lt.

oo tai labai gerai, as kazkaip isivaizdavau kad guli su kita gimdyve arba papildomai dar su dviem doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 22, 14:43-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 22, 14:43)
oo tai labai gerai, as kazkaip isivaizdavau kad guli su kita gimdyve arba papildomai dar su dviem  doh.gif

Va būtent, tas mane labai ir žavi II-oje ligoninėje, nes niekur kitur Kaune to nemokamai negausi.

Gerai, jei dar normali palatos kaimynė pasitaikytų, bet juk būna tokių prietrankų, kad doh.gif Ir šiaip, jeigu jos kūdikėlis neramus būtų, o savas miegotų, įsivaizduoju, kaip nervintų, kad negali normaliai pailsėti ir atsigauti po didžiulio darbo.
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2012 03 22, 15:58)
Va būtent, tas mane labai ir žavi II-oje ligoninėje, nes niekur kitur Kaune to nemokamai negausi.

Gerai, jei dar normali palatos kaimynė pasitaikytų, bet juk būna tokių prietrankų, kad  doh.gif  Ir šiaip, jeigu jos kūdikėlis neramus būtų, o savas miegotų, įsivaizduoju, kaip nervintų, kad negali normaliai pailsėti ir atsigauti po didžiulio darbo.

as to ir nenoriu doh.gif man kazkaip priimtiniausia , kai mamyte su vaikuciu guli vienvieteje palatoje, o kas liecia dvivietes tai gerai, jei tikrai gerai sutari su palatos kaimyne, o jei bus tokia, pas kuria ciugliais eis prisiruke , o gal dar ir apsirge gimines ir draugai doh.gif , man asmeniskai nieko nera baisiau kai suguldo po 3 schmoll.gif , pas viena ateina lankytojai, kitos vaikas verkia, trecia ''ismetus''(kalbu apie tas kurios labai demonstratyviai tai daro) kruti maitina doh.gif .
Atsakyti
Aš asmeniškai likau labai patenkinta, tiek palata tiek gydytojais. kol gulėjau ligoninėje, su manimi pasilikdavo arba vyras arba mano mama 4u.gif smagu kai kažkas artimas šalia tokią akimirką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 04 18, 14:56)
Aš asmeniškai likau labai patenkinta, tiek palata tiek gydytojais. kol gulėjau ligoninėje, su manimi pasilikdavo arba vyras arba mano mama  4u.gif  smagu kai kažkas artimas šalia tokią akimirką smile.gif

Kitoj temoj skaiciau, kad vaziavot nesitarus ir likot patenkinta smile.gif Norejau paklaust, pas kuria gydytoja papuolet ir kokia suma atsidekojot? ax.gif Jei nenorit viesinti, jei nesunku, brukstelkit i AZ, dekui 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi važiavau nesitarusi, patekau pas gydytoją Kriūnienę ir akušerę Raimondą, likau labai patenkinta profesionalumu, mat po ilgai užsitęsusio gimdymo teko staigiai priimti sprendimą daryti Cezarį, tam greitai buvo iškviesta dar viena gydytoja konsultacijai. Paskui gulėjau savaitę ligoninėj, tai neįsivaizduoju, kaip būtų buvę, jei būtų reikėję dalintis palata su kita gimdyve doh.gif Pas mane nuolat buvo ir nakvojo vyras, vieną naktį - sesuo. O jei būčiau ėmusi kažkur privačią palatą, mažiausiai 700Lt būčiau paklojusi vien už privatumą doh.gif
Džiaugiuosi, kad mumis labai rūpinosi visas personalas, nors kyšiais ir nesišvaistėme - atsidėkojome tik akušerei, kuri dažnai ateidavo pas mus į palatą pasiteirauti, ar viskas gerai. Tačiau ir naujagimių sesutės, ir gydytojos, ir akušerės nuolat atidžiai prižiūrėjo tiek mane, tiek naujagimį, duodavo patarimų dėl žindymo, vystymo, priežiūros ir panašiai. Nors po narkozės pradėjau atsigavinėti tik po poros valandų, esu laiminga, kad naujagimio neužkišo mišinukais - man labai svarbu, kad nuo pat pradžių maitinau pati. Nors pirmą parą vos galėdavau ant šono pasiversti, viskuo pasirūpindavo personalas (na, paskui ir mano vyras ax.gif ).
Antrą vaikutį taip pat čia gimdyčiau! thumbup.gif
Atsakyti
Po keliu savaiteliu ir man ateis laikas kai vaziuosiu i ligonine. Skaiciau atsiliepimus apie KMUK, ir cia apie 2 ligonine. Visi geri. Bet norejau paklausti, jai palatos vienvietes, tai jose yra WC ar reik eit per koridorius.
Pirma gimdziau KMUK gulejau su dar viena mamyte. Tuoletas - dusas buvo koridoriuje, tai kai reikdavo iseiti pasaugodavome leliukus viena kitos, kol nusipmaudysi ir t.t.- maniskis buvo labai verksniukas, net sesutes ant koju sukelem. O kaip yra 2 ligonineje.
Aciu
Atsakyti
aha, tikrai idomu kaip yra su wc ir dusu, nors speju kad sie privalumai tik mokamose palatose, mane gydytoja nugazdino, kad mano mergytei gali gelta buti kai tik gims, mat mano 1 pliusine, o vyro antra pliusine, kraujo grupes, tai sake, kad tada mazyli po lempom kisa keliom dienom, tai mane nugazdino, idomu kiek tada tokias mamytes laiko ligonineje g.gif
Atsakyti
Tuoletai yra tik keliose nemokamose palatose (o gal iš jų jau ir mokamos padarytos).
Realiai tai reikia eiti per koridorių į dušą ir WC.
Vaikelį galima palikti artimąjam,kuris "gyvena" kartu.
Aš eidavau nusimaudyti,kai atvažiuodavo vyras lankyti.Į WC eidavau palikus mažylę miegančią ir užrakindavau duris.
Atsakyti
smile.gif+2012 04 19, 15:15-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 19, 15:15)
aha, tikrai idomu kaip yra su wc ir dusu, nors speju kad sie privalumai tik mokamose palatose, mane gydytoja nugazdino, kad mano mergytei gali gelta buti kai tik gims, mat mano 1 pliusine, o vyro antra pliusine, kraujo grupes, tai sake, kad tada mazyli po lempom kisa keliom dienom, tai mane nugazdino, idomu kiek tada tokias mamytes laiko ligonineje g.gif

Maniskei buvo ta gelta. Israse 8-ta diena. Bet cia mano atvejis - ilgokai gelta laikesi plius as po cezario, bet, kaip suprantu, visoms skirtingai gali buti.

Pas jus nebutinai turi buti ta gelta. Mano su mama kraujo grupes vienodos, taciau man gimus vistiek buvo pakiles bilirubino kiekis.

Noriu pasakyti, kad anksciau laiko nereikia del tos geltos jaudintis - ji gali buti, o gali ir nebuti:) 4u.gif
Atsakyti