Aš irgi važiavau nesitarusi, patekau pas gydytoją Kriūnienę ir akušerę Raimondą, likau labai patenkinta profesionalumu, mat po ilgai užsitęsusio gimdymo teko staigiai priimti sprendimą daryti Cezarį, tam greitai buvo iškviesta dar viena gydytoja konsultacijai. Paskui gulėjau savaitę ligoninėj, tai neįsivaizduoju, kaip būtų buvę, jei būtų reikėję dalintis palata su kita gimdyve
Pas mane nuolat buvo ir nakvojo vyras, vieną naktį - sesuo. O jei būčiau ėmusi kažkur privačią palatą, mažiausiai 700Lt būčiau paklojusi vien už privatumą
Džiaugiuosi, kad mumis labai rūpinosi visas personalas, nors kyšiais ir nesišvaistėme - atsidėkojome tik akušerei, kuri dažnai ateidavo pas mus į palatą pasiteirauti, ar viskas gerai. Tačiau ir naujagimių sesutės, ir gydytojos, ir akušerės nuolat atidžiai prižiūrėjo tiek mane, tiek naujagimį, duodavo patarimų dėl žindymo, vystymo, priežiūros ir panašiai. Nors po narkozės pradėjau atsigavinėti tik po poros valandų, esu laiminga, kad naujagimio neužkišo mišinukais - man labai svarbu, kad nuo pat pradžių maitinau pati. Nors pirmą parą vos galėdavau ant šono pasiversti, viskuo pasirūpindavo personalas (na, paskui ir mano vyras
).
Antrą vaikutį taip pat čia gimdyčiau!