Sveikos visos būsimos mamytės. Aš dėl gimdymo pozos. Tikrai galima dėl to pasitarti. Ir tikrai žinau,kad kartais moterys gimdo vonioje ir net atsitūpę ant čiužinuko. Aišku, taip nebūna dažnai, bet gal dėl to , kad apie tai nepasišneka prieš gimdymą. Jeigu turit kokių nors pageidavimų, būtinai juos išsakykit. Aš pati gimdžiau 3 , bet , tiesa pasakius, norėjau tą daryti tradiciškai( o gal be reikalo?). Kas dėl maisto , tai jis visose ligoninėse šiaip sau. Vegetarams sunkoka, nes tokio maisto mažuma. Šiaip dominuoja pieniškos sriubos pietums, mėsos kukuliai, troškinta vištiena , 1 k per sav. žuvis, kartais kugelis.Vakarienei- košės, sūris ar vėl pieniška sriuba. Čia tokia nėščiųjų ir pagimdžiusių dieta... O įrankius- šaukštą, šakutę tikrai duoda. Peilio reikia paprašyti. Stiklinę irgi gausite. Taigi, sėkmės visoms!
QUOTE(Milinga @ 2012 02 07, 12:29)
Man viskas buvo super išskyrus maistą
Sorry mergaites,bet del ligonines maisto as maziausiai sukciau galva , nes gimus leliukui ligonines meniu man bent jau buvo paskutinej vietoj, o be to 3 dienas tai netragedija dietinio maisto pavalgyt.
QUOTE(Ribosiuke @ 2012 02 14, 22:46)
Sorry mergaites,bet del ligonines maisto as maziausiai sukciau galva , nes gimus leliukui ligonines meniu man bent jau buvo paskutinej vietoj, o be to 3 dienas tai netragedija dietinio maisto pavalgyt.
Dėl dietinio tai nesupykčiau, bet kai esu vegetarė ir jei visai neturėsiu ten ką valgyt, tai kaip atgaut jėgas po gimdymo?
Laba diena..kadangi pries pora savaiciu gimdziau II lig.negaliu nepagirti dirbanciu gydytoju ir sesuciu su kuriais teko susidurti. Gimdziau pas gydytoja N.Glinski ir akusere Rasa ,tikrai labai padejo. Kita diena sutike koridoriuje paklause kaip jauciuos. O ir po gimdymo,naujagimiu sesutes ir siaip personalas malonus labai
Kas liecia maista ir palatas,tai gavau neremontuota palata,iskart ispejo,kad bus neremontuota,nu ir koks skirtumas,svarbu silta svaru. O del maisto,juk salia artimieji,ir vyras,tai ko truko atvezdavo. O tris dienas galima ir ligonines maista valgyt. Kas beja mano didziajai dukrytei buvo labai skanu,ji vis pietus suvalgydavo
Kas liecia maista ir palatas,tai gavau neremontuota palata,iskart ispejo,kad bus neremontuota,nu ir koks skirtumas,svarbu silta svaru. O del maisto,juk salia artimieji,ir vyras,tai ko truko atvezdavo. O tris dienas galima ir ligonines maista valgyt. Kas beja mano didziajai dukrytei buvo labai skanu,ji vis pietus suvalgydavo
QUOTE(jurgitele12 @ 2012 02 26, 14:27)
Laba diena..kadangi pries pora savaiciu gimdziau II lig.negaliu nepagirti dirbanciu gydytoju ir sesuciu su kuriais teko susidurti. Gimdziau pas gydytoja N.Glinski ir akusere Rasa ,tikrai labai padejo. Kita diena sutike koridoriuje paklause kaip jauciuos. O ir po gimdymo,naujagimiu sesutes ir siaip personalas malonus labai
O palatos visos atskiros su wc ir dusu?
QUOTE(Loretele @ 2012 02 27, 17:10)
Turbūt juokaujat
QUOTE(Alekto @ 2012 02 27, 19:02)
Turbūt juokaujat
As tik klausiu.Juoko tame nematau
QUOTE(Ribosiuke @ 2012 02 14, 21:46)
Na čia tam ir yra tema, kad pasakytumėm kas patiko o kas ne ...aš ir nesakau kad man pirmoj vietoj buvo maistas
Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2012 02 15, 11:08)
Dėl dietinio tai nesupykčiau, bet kai esu vegetarė ir jei visai neturėsiu ten ką valgyt, tai kaip atgaut jėgas po gimdymo?
Na, mėsos neprisimenu kad būtų davę, išskyrus sardelę nu bet tas buvo prieš beveik metus
Gal kas zinot ar ten galima apziureti gimdyklas, palatas pries gimdyma? Kokiu budu tai padaroma?
QUOTE(Loretele @ 2012 03 05, 13:14)
Gal kas zinot ar ten galima apziureti gimdyklas, palatas pries gimdyma? Kokiu budu tai padaroma?
Galėjai kovinukių temoj paklaust Kiekvieną ketvirtadienį 12val. būna paskaitėlės, po kurių vedamos ekskursijos.
Kas dėl maisto po gimdymo
Prisimenu, kaip po sunaus gimimo net negalėjau pagalvoti apie maistą aplamai. O, mamai, kuri gulėjo šalia manęs, atnešė cepelinų ir ji kimšo kaip išprotėjusi...mano galvoje sukosi tada tik viena mintis : "kaip ji nueis po o į WC?". Man po naturalaus gimdymo, vien mintis apie tai buvo baisi
Prisimenu, kaip po sunaus gimimo net negalėjau pagalvoti apie maistą aplamai. O, mamai, kuri gulėjo šalia manęs, atnešė cepelinų ir ji kimšo kaip išprotėjusi...mano galvoje sukosi tada tik viena mintis : "kaip ji nueis po o į WC?". Man po naturalaus gimdymo, vien mintis apie tai buvo baisi
QUOTE(Pimkie @ 2012 02 15, 11:08)
tokiu atveju jusu maistu tures pasirupint namiskiai