Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Sveikos visos būsimos mamytės. Aš dėl gimdymo pozos. Tikrai galima dėl to pasitarti. Ir tikrai žinau,kad kartais moterys gimdo vonioje ir net atsitūpę ant čiužinuko. Aišku, taip nebūna dažnai, bet gal dėl to , kad apie tai nepasišneka prieš gimdymą. Jeigu turit kokių nors pageidavimų, būtinai juos išsakykit. Aš pati gimdžiau 3 , bet , tiesa pasakius, norėjau tą daryti tradiciškai( o gal be reikalo?). Kas dėl maisto , tai jis visose ligoninėse šiaip sau. Vegetarams sunkoka, nes tokio maisto mažuma. Šiaip dominuoja pieniškos sriubos pietums, mėsos kukuliai, troškinta vištiena , 1 k per sav. žuvis, kartais kugelis.Vakarienei- košės, sūris ar vėl pieniška sriuba. Čia tokia nėščiųjų ir pagimdžiusių dieta... O įrankius- šaukštą, šakutę tikrai duoda. Peilio reikia paprašyti. Stiklinę irgi gausite. Taigi, sėkmės visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 02 07, 12:29)
Man viskas buvo super  thumbup.gif išskyrus maistą  blink.gif  doh.gif

Sorry mergaites,bet del ligonines maisto as maziausiai sukciau galva doh.gif , nes gimus leliukui ligonines meniu man bent jau buvo paskutinej vietoj, o be to 3 dienas tai netragedija dietinio maisto pavalgyt.
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2012 02 14, 22:46)
Sorry mergaites,bet del ligonines maisto as maziausiai sukciau galva  doh.gif , nes gimus leliukui ligonines meniu man bent jau buvo paskutinej vietoj, o be to 3 dienas tai netragedija dietinio maisto pavalgyt.

Dėl dietinio tai nesupykčiau, bet kai esu vegetarė ir jei visai neturėsiu ten ką valgyt, tai kaip atgaut jėgas po gimdymo?
Atsakyti
Laba diena..kadangi pries pora savaiciu gimdziau II lig.negaliu nepagirti dirbanciu gydytoju ir sesuciu su kuriais teko susidurti. Gimdziau pas gydytoja N.Glinski ir akusere Rasa ,tikrai labai padejo. Kita diena sutike koridoriuje paklause kaip jauciuos. O ir po gimdymo,naujagimiu sesutes ir siaip personalas malonus labai thumbup.gif
Kas liecia maista ir palatas,tai gavau neremontuota palata,iskart ispejo,kad bus neremontuota,nu ir koks skirtumas,svarbu silta svaru. O del maisto,juk salia artimieji,ir vyras,tai ko truko atvezdavo. O tris dienas galima ir ligonines maista valgyt. Kas beja mano didziajai dukrytei buvo labai skanu,ji vis pietus suvalgydavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2012 02 26, 14:27)
Laba diena..kadangi pries pora savaiciu gimdziau II lig.negaliu nepagirti dirbanciu gydytoju ir sesuciu su kuriais teko susidurti. Gimdziau pas gydytoja N.Glinski ir akusere Rasa ,tikrai labai padejo. Kita diena sutike koridoriuje paklause kaip jauciuos. O ir po gimdymo,naujagimiu sesutes ir siaip personalas malonus labai  thumbup.gif
Kas liecia maista ir palatas,tai gavau neremontuota palata,iskart ispejo,kad bus neremontuota,nu ir koks skirtumas,svarbu silta svaru. O del maisto,juk salia artimieji,ir vyras,tai ko truko atvezdavo. O tris dienas galima ir ligonines maista valgyt. Kas beja mano didziajai dukrytei buvo labai skanu,ji vis pietus suvalgydavo  thumbup.gif

O palatos visos atskiros su wc ir dusu?
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2012 02 27, 17:10)
O palatos visos atskiros su wc ir dusu?

Turbūt juokaujat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 02 27, 19:02)
Turbūt juokaujat biggrin.gif

As tik klausiu.Juoko tame nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretele: 27 vasario 2012 - 19:12
QUOTE(Ribosiuke @ 2012 02 14, 21:46)
Sorry mergaites,bet del ligonines maisto as maziausiai sukciau galva  doh.gif , nes gimus leliukui ligonines meniu man bent jau buvo paskutinej vietoj, o be to 3 dienas tai netragedija dietinio maisto pavalgyt.

Na čia tam ir yra tema, kad pasakytumėm kas patiko o kas ne rolleyes.gif ...aš ir nesakau kad man pirmoj vietoj buvo maistas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2012 02 15, 11:08)
Dėl dietinio tai nesupykčiau, bet kai esu vegetarė ir jei visai neturėsiu ten ką valgyt, tai kaip atgaut jėgas po gimdymo?

Na, mėsos neprisimenu kad būtų davę, išskyrus sardelę lotuliukas.gif nu bet tas buvo prieš beveik metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar ten galima apziureti gimdyklas, palatas pries gimdyma? Kokiu budu tai padaroma?
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2012 03 05, 13:14)
Gal kas zinot ar ten galima apziureti gimdyklas, palatas pries gimdyma? Kokiu budu tai padaroma?

Galėjai kovinukių temoj paklaust mirksiukas.gif Kiekvieną ketvirtadienį 12val. būna paskaitėlės, po kurių vedamos ekskursijos.
Atsakyti
Kas dėl maisto po gimdymo biggrin.gif
Prisimenu, kaip po sunaus gimimo net negalėjau pagalvoti apie maistą aplamai. O, mamai, kuri gulėjo šalia manęs, atnešė cepelinų ir ji kimšo kaip išprotėjusi...mano galvoje sukosi tada tik viena mintis : "kaip ji nueis po o į WC?". Man po naturalaus gimdymo, vien mintis apie tai buvo baisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2012 02 15, 11:08)

tokiu atveju jusu maistu tures pasirupint namiskiai mirksiukas.gif
Atsakyti