Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

O kaip gimdyklos II ligoninej? Atnaujintos, ar senos like? O palatos kaip?
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 01 27, 14:04)
O kaip gimdyklos II ligoninej? Atnaujintos, ar senos like? O palatos kaip?

Gimdyklos visos isskyrus 3,po remonto.Palatose taip pat svaru ir jauku.
Jei dar turit laiko iki gimdymo,siulau apsilankyti bent vienoje paskaiteleje,kur vyksta II ligonineje ir po to apziureti viska mirksiukas.gif .
Atsakyti
sveikos:)as ir beveik pries metus gimdziau cia,esu labai patenkinta,as tariausi is anksto,mokejom 500lt,bet dziaugiuosi,labai gerai kad cia palatose buni viena,yra 2 lovos,jei nori gali vyras miegoti,mes gyvenome 3:)as uz sia ligonine ir maistas ganetinai visai normalus
Atsakyti
labai gera ir ramu,svara
maistas geras prieziura thumbup.gif
Atsakyti
Man viskas buvo super thumbup.gif išskyrus maistą blink.gif doh.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti dėl maisto, nes jau (tfu tfu tfu) kokius 15 metų apskritai neteko su ligoninėm susidurti, ką ten maždaug duoda valgyt? Jei esu vegetarė, tikriausiai geriau apskritai maisto prisišaldyt ir paskui prašyt, kad vyras vėliau atvežtų, nes jaučiu ten visokie kotletai ir mėsos kukulaičiai pastoviai būna, ar ne?

Ar tiesa, kad į gimdyvės krepšį ir įrankių valgymui reikia įsidėti?

Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Kiek pamenu (gimdžiau prieš metus) tai atnešdavo maistą lėkštese (savo nereikėjo), bet pavalgius tuos indus paimdavo, bet iš įrankių tai tik šaukštą duodavo, nei peilio, nei šakutės atrodo. g.gif ir vieną stiklinę.
O dėl maisto tai taip kotletai, kukuliukai ir panašiai, košės ir sriubos.

Atsakyti
QUOTE(alekinga @ 2012 02 07, 14:44)
Kiek pamenu (gimdžiau prieš metus) tai atnešdavo maistą lėkštese (savo nereikėjo), bet pavalgius tuos indus paimdavo, bet iš įrankių tai tik šaukštą duodavo, nei peilio, nei šakutės atrodo.  g.gif ir vieną stiklinę.
O dėl maisto tai taip kotletai, kukuliukai ir panašiai, košės ir sriubos.

Aišku. O jei vyras lieka nakvoti už tuos 15Lt/parai, tai jam irgi valgyt duoda?
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2012 02 07, 13:56)
Aišku. O jei vyras lieka nakvoti už tuos 15Lt/parai, tai jam irgi valgyt duoda?

Neduoda.
Atsakyti
Sveikos,
gal tos kurios gimdėt 2-oj ligoninėj žinot, ar čia yra galimybė rinktis kokia poza gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(neramastingumas @ 2012 02 07, 16:12)
Sveikos,
gal tos kurios gimdėt 2-oj ligoninėj žinot, ar čia yra galimybė rinktis kokia poza gimdyti?

Nėra tokios galimybės. Nebent jau labai labai savas gydytojas kartu bus doh.gif
Aš per trečią gimdymą,kad ir kaip prašiau,bet vistiek liepė ant tos nelemtos lovos lipti.
Atsakyti
QUOTE(neramastingumas @ 2012 02 07, 17:12)
Sveikos,

Aš dar negimdžiau, bet kiek teiravausi poros gydytojų ir akušerių, tai sakė, kad ne - gimdymas vyksta tik ant lovos, bet užtat išgyrė, kiek daug ką galima veikti per sąrėmius tongue.gif
Atsakyti