Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Aš irgi gimdžiau šioje ligoninėjė pas daktarą Kalvinską ir pas akušerę Rasą, man labai patiko, tiek personalas, tiek aplinka, džiaugiuosi, kad pasirinkau čia gimdyti. Gimdžiau 6 gimdykloj. smile.gif
Atsakyti
abu kartus dare cp sioje ligonineje, su niekuo nesitariau, niekam nieko nedaviau, tik tiek kad po visko simboliskai su vyru atsilyginom..atsiliepimai, nera nei geri nei blogi, esu patenkinta kad viskas praejo sekmingai, kad turiu dvi saunias dukrytes, o visa kita galima iskesti..tokie dalykai kaip nemalonios seseles (nors man ju nepasitaike), ar netinkamas maistas..pakenciama ir tai laikina, svarbiausia del ko ten esi..
Atsakyti
Sveikos, ir aš turiu klausimų smile.gif Nors pirmą vaikutį gimdžiau KMUK nesitarusi, bet prisiminti KMUK nebenoriu, nepasakosiu, nes tema ne apie tai, bet buvo klaiku..
Antrąjį visai norėčiau gimdyti II ligoninėj ir norėčiau šįkart tartis. Kiek žinau, II ligoninėj, jei tariesi su gydytoju, tai ne tik jam reikia mokėti, reikia dar kažkiek ir į kasą susimokėti? Ar tai tiesa? Ir kokios tos sumos maždaug? Kiek gydytojui (nuo iki) ir kiek į kasą?
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 01 21, 19:58)
Sveikos, ir aš turiu klausimų smile.gif Nors pirmą vaikutį gimdžiau KMUK nesitarusi, bet prisiminti KMUK nebenoriu, nepasakosiu, nes tema ne apie tai, bet buvo klaiku..
Antrąjį visai norėčiau gimdyti II ligoninėj ir norėčiau šįkart tartis. Kiek žinau, II ligoninėj, jei tariesi su gydytoju, tai ne tik jam reikia mokėti, reikia dar kažkiek ir į kasą susimokėti? Ar tai tiesa? Ir kokios tos sumos maždaug? Kiek gydytojui (nuo iki) ir kiek į kasą?

I kasa moketi reikia pagal istatyma ministro, ir cia jau treji metai berods, aisku ne visos igonines paiso istatymu. Moketi reiki berods ~650 lt i kasa, is kuriu apie 200lt tenka gydytojui, na ir plius jau kiek sutarsit ar kiek galesit, nezinau... Jeigu paprastas lengvas gimdymas tai maziau, jeigu sudetingas ar cezaris kita... As mokejau dar tiek pat gydytojui 2009m.
Atsakyti
eina sau... 1300 už gimdymą ir dar jei nori komercinės palatos, tai dar po 100 lt už parą..
arba nesitarsiu ir gimdysiu II ligoninėj, arba tarsiuos ir gimdysiu KMUK, kur į kasą, berods, nreik mokėt, jei niekas nepasikeite.
Papildyta:
QUOTE(Gandre* @ 2012 01 23, 17:47)
I kasa moketi reikia pagal istatyma ministro, ir cia jau treji metai berods, aisku ne visos igonines paiso istatymu. Moketi reiki berods ~650 lt i kasa, is kuriu apie 200lt tenka gydytojui, na ir plius jau kiek sutarsit ar kiek galesit, nezinau... Jeigu paprastas lengvas gimdymas tai maziau, jeigu sudetingas ar cezaris kita... As mokejau dar tiek pat gydytojui 2009m.

O jūsų čia skaitės lengvas gimdymas ar cezaris?
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 01 23, 22:08)
eina sau... 1300 už gimdymą ir dar jei nori komercinės palatos, tai dar po 100 lt už parą..
arba nesitarsiu ir gimdysiu II ligoninėj, arba tarsiuos ir gimdysiu KMUK, kur į kasą, berods, nreik mokėt, jei niekas nepasikeite.
Papildyta:
O jūsų čia skaitės lengvas gimdymas ar cezaris?

Labai sunkus gimdymas blush2.gif 13 valandu su saremiais, gydytoja visa nakti sedejo salia ir paryciais dar cezari padare. Manau stafkes sumazeje dabar, 2009 dar nebuvo krize taip isibegejus.
Atsakyti
Manau i sia ligonine drasiai galima vaziuoti nesitarus, nes visi gydytojai, dirbantys gimdyklose (beveik su visais teko bendrauti, nes pragulejau sioje ligonineje beveik 3 savaites) tikrai saunus. Mes is anksto su niekuo nesitarem, po visko visam skyriui simboliskai skanestu pripirkom, nes kiekvienam atskirai nepridekosi smile.gif o personalas isties geras.
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2012 01 24, 09:41)
Manau i sia ligonine drasiai galima vaziuoti nesitarus, nes visi gydytojai, dirbantys gimdyklose (beveik su visais teko bendrauti, nes pragulejau sioje ligonineje beveik 3 savaites) tikrai saunus. Mes is anksto su niekuo nesitarem, po visko visam skyriui simboliskai skanestu pripirkom, nes kiekvienam atskirai nepridekosi smile.gif o personalas isties geras.

Tai kad gimdyklose ir patologiniame visiškai skirtingi gydytojai dirba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 01 24, 13:32)
Tai kad gimdyklose ir patologiniame visiškai skirtingi gydytojai dirba rolleyes.gif

Budintys gydytojai dazniausiai tie patys. Po gimdymo dvi savaites gulejau smile.gif o ir is pataloginio lekdavi i gimdyklas gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 01 24, 12:32)

Niu tikrai ne visiskai skirtingi schmoll.gif Mano nestuma priziurejo Patologinio vedeja, tai as jos skyriaus daktarus sutikdavau ir gimdyklose...
Atsakyti
mano gydytoja dirba patologiniam,bet kartu budi ir gimdyklose bei priiminėja gimdymus
Atsakyti
na kaip jau kazkada rasiau as gimdziau pries beveik metus.Tariausi tik su akusere, nes vistiek didziausia darba jos padaro.O moket i kasa reikia tuo atveju jei tariesi su gydytoju ar akuseriu ir prasideda gimdymas ne tuo metu kai jie dirba.O siaip gali ir nieko nemoket jei ju darbas tuo metu buna.buvo ten ir nemaloniu tetuciu tiksliau kai jau i palata perkele, bet tokias reikia padet i vieta ir jos greitai nusiramina.Pasakysiu jums kaip pavyzdi...ateina vaiku ta slauge ryte pries isvaziuojant namo ta diena, sakiau nereikia jo nei perrengti mes viska patys pasidarysim, bet inai tiesiog primygtinai reikalavo kad duokit rubus as perrengsiu, o tai paskui sakysit sako, kad slauges nieko nedirba, mes susizvalgem su vyru nesupratom ka inai cia nori pasakyt.Nurenge vaika, nueme pampa o tas kaip tycia sisiot pradejo ir apsisiojo ja, nors ji buvo su celofaniniu ziurstu, bet kaip pradejo nervuotis, ka tu cia man padarei sako, mizniau tu, paziurek kiek mane apmizai iki koju, kaip as kitus vaikus eisiu tvarkyt...man tik plaukai pasisiause, sakau zinot ka ponia, arba jus keliaukit su savo amunicija is cia arba as jus pati ismesiu is tos palatos.Inai matyt nesitikejo, kad taip pasakysiu, tai tik tonas ziuriu leidziasi leidziasi, pradejo svelnint situacija pati, sakau va tuoj persirengiu pati ir einu pas skyriaus vedeja papasakot apie jusu darba kaip jus bendraujat....nu zodziu net pyktis vel sukilo prisiminus tokia karve... doh.gif
Atsakyti