Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Jusvina @ 2011 12 09, 18:54)
Sveikos mamos,
savo antraji planuoju II ligoninej gimdyti. Nerandu info, kokia gimdymo skyriaus vedejos pavarde...? Pirmaji gimdziau Krikscioniskuose 20 valandu, tai si kart noreciau kazkaip dziugiau ir greiciau su savo mazyliu susitikti smile.gif

Gimdymo skyriaus vedeja yra J.Zebrauskiene,ji man pries 6sav.atliko planini cp. smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(***qwe*** @ 2011 11 24, 20:14)
na o epiduro nei viena nesidaret? ax.gif

daviau 50 lt anesteziologei i kisene ir reikejo rinkinuka nusipirkt (jei vaistine nebedirba duoda bet reikia atpirkt) 68 lt.
Atsakyti
O paprastoj palatoj vyrui yra galimybe miegoti kartu?
Po CP kiek laiko mama atskirai buna nuo vaikiuko - apie 12 val mazdaug? Ar jis gali buti su teciu palatoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 10 gruodžio 2011 - 15:34
QUOTE(janta @ 2011 12 10, 15:34)

Visos palatos yra vienvietės,t.y.mamai,tėčiui ir vaikiukui.Para vyrui kainuoja 15lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2011 12 10, 15:34)
Po CP kiek laiko mama atskirai buna nuo vaikiuko - apie 12 val mazdaug? Ar jis gali buti su teciu palatoj?

Po abieju CP abi dukrytes vyras atnese po 10 minuciu, kai tik parveze i palata. Ir daugiau nebeisnese, nedavem, nes vyras visa laika buvo su manim, todel galejo pasirupinti mumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2011 11 24, 16:30)
Cia 2 ligoninej? Kazkodel man niekas nedave, nes tokiu kiek zinau ten nera, tik tos dvi ar trys komercines...  g.gif
Na as irgi is patirties  mirksiukas.gif  Negailejau saves ir negulejau, bet po koridorius vaikscioti susirietus nebuvo jokio noro.  doh.gif

Turėjau du cp 2 ligoninėj, abu kartus turėjau nemokamą palatą, su wc, kriaukle, vystym stalas, dvi lovos. Viena lova mamai , kita skirta, norinčiam likt žmogui 4u.gif Šiaip gal dabar kažkas ir pasikeitė nžn g.gif

QUOTE(Alekto @ 2011 12 10, 17:09)
Visos palatos yra vienvietės,t.y.mamai,tėčiui ir vaikiukui.Para vyrui kainuoja 15lt 4u.gif

Vieną naktį miegojo vyras tai mokėjom 15lt. kitą naktį, niekas nematė, tai ir nemokėjom blush2.gif
Atsakyti
norejau paklausti gimdziusiuju sioj ligoninej,ka reikejo isideti sau?? nes visose ligoninese skirtingai? ta prasme naktiniu kiek,ar duoda ligonines,paskui del paluciu,iklotu ir tt
Atsakyti
QUOTE(***qwe*** @ 2011 12 16, 14:44)
norejau paklausti gimdziusiuju sioj ligoninej,ka reikejo isideti sau?? nes visose ligoninese skirtingai? ta prasme naktiniu kiek,ar duoda ligonines,paskui del paluciu,iklotu ir tt

Gimdžiau šioje ligoninėje prieš 3 metus ir prieš 1metus. Duoda naktinius ir chalatą. Aišku po gimdymo smagu į savus rūbelius įšokti. Reikia turėti savo šlepetes, kitas higienos priemones, įklotų, vienkartines kelnaites.
Palučių kūdikėliui duoda pakankamai. O jei trūksta visada galima paprašyti naujagimių skyriaus sesučių.
Gimdykloj reikia kūdikiui vilnonių kojinaičių, marškinėlių, šliaužtukų, medvilninės kepuraitės ir sauskelnių.
Taip pat patartina turėt keletą komplektukų kūdikiui, nes kas rytą ateina Naujagimių skyriaus gydytojas ir sesutės ir po rytinės apžiūros paprašo švarių rūbelių perrengimui. O taip pat kūdikis atpilt gali tai reik turėti atsargai keletą komplektukų.

Na gal tiek.
Tikiuosi padėjau.
Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
Na, mano prisiminimai apie sia ligonine ir personala nera labai jau malonus, taciau galiu pasidalinti 4-osios gimdyklos vaizdu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2011 12 19, 00:23)
Na, mano prisiminimai apie sia ligonine ir personala nera labai jau malonus, taciau galiu pasidalinti 4-osios gimdyklos vaizdu.

del ko nemalonus? gal gali pasidalint savo ispudziais?
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2011 12 19, 09:57)
del ko nemalonus? gal gali pasidalint savo ispudziais?

pasitaike labai nekokia budinti gydytoja, kuri iskankino tiek mane, tiek mano maziuka, nors viska buvo galima padaryti daug greiciau ir nerizikuojant vaiko gyvybe, kuri jau buvo pakibusi ant plauko.
Atsakyti
Pasirinkau antrą ligoninę ir visai nesigailiu thumbup.gif
Kadangi tartis su niekuo nenorėjau, o nesitarus gali bet kur ant betkokio gydytojo papult, rinkausi iš trijų naujagimiui palankių ligoninių (kurios propaguoja žindymą). Svarbu man buvo, kad galėtų vyras likti nakvoti, kadangi čia tėčiui naktis kainavo tik 15 lt, tai uždėjo pliusą. Be to, kaip ir klinikos jie turi naujagimių reanimaciją (čia atsargumo pliusas).
Gimdyklas buvau apžiūrėjus iš anksto, tai kai atvykau ir leido pasirinkt ėmiau 5tą (su dušu). Dušas buvo žiaaaaaaaaauriai gerai (gimdžiau be epidūro), palengvino skausmą ir laiką kažkaip sutrumpino, net nepastebėjau kaip valanda jame prabėgo.
Visas personalas, pradedant priėmimu, gydytoju (Leskauskas), nuostabia akušere (Vilma atrodo), naujagimių sesutėmis ir kitais buvo tiesiog puikūs thumbup.gif Ypač patiko visos iš akušerinio skyriaus, ne tik ta kuri gimdymą priėmė, bet ir tos kurios budėjo.

Aišku ne taip gražu kaip klinikose, bet man asmeniškai tiek per gimdymą dzin buvo sienos ir grindys, tiek po to kai mačiau tik naują žmogutį ir nieko aplinkui..

P.s. naktinius ir patalynę pakeisdavo kai tik paprašydavau (pirmą dieną kažkaip nesusigaudžiau kieno paprašyt, bet po to pasiklausiau ir viskas ok) Tai su savais būdavau tik dienomis.
Atsakyti