Pasirinkau antrą ligoninę ir visai nesigailiu
Kadangi tartis su niekuo nenorėjau, o nesitarus gali bet kur ant betkokio gydytojo papult, rinkausi iš trijų naujagimiui palankių ligoninių (kurios propaguoja žindymą). Svarbu man buvo, kad galėtų vyras likti nakvoti, kadangi čia tėčiui naktis kainavo tik 15 lt, tai uždėjo pliusą. Be to, kaip ir klinikos jie turi naujagimių reanimaciją (čia atsargumo pliusas).
Gimdyklas buvau apžiūrėjus iš anksto, tai kai atvykau ir leido pasirinkt ėmiau 5tą (su dušu). Dušas buvo žiaaaaaaaaauriai gerai (gimdžiau be epidūro), palengvino skausmą ir laiką kažkaip sutrumpino, net nepastebėjau kaip valanda jame prabėgo.
Visas personalas, pradedant priėmimu, gydytoju (Leskauskas), nuostabia akušere (Vilma atrodo), naujagimių sesutėmis ir kitais buvo tiesiog puikūs
Ypač patiko visos iš akušerinio skyriaus, ne tik ta kuri gimdymą priėmė, bet ir tos kurios budėjo.
Aišku ne taip gražu kaip klinikose, bet man asmeniškai tiek per gimdymą dzin buvo sienos ir grindys, tiek po to kai mačiau tik naują žmogutį ir nieko aplinkui..
P.s. naktinius ir patalynę pakeisdavo kai tik paprašydavau (pirmą dieną kažkaip nesusigaudžiau kieno paprašyt, bet po to pasiklausiau ir viskas ok) Tai su savais būdavau tik dienomis.