Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Siaip 7 paros po CP, bet as po pirmo cezario po 5 paru issiprasiau, o po antro po 4 paru. labai norejau namo, tai issiverkiau, nes namie dura lauke smile.gif

Man dare cezari 2009 spali ir kai klausiau apie tokia palata, nes buvau girdejus, sake nera tokiu, tik komercines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gandre*: 24 lapkričio 2011 - 18:23
na o epiduro nei viena nesidaret? ax.gif
Atsakyti
Pirmus du gimdymus dariausi.Kadangi buvom susitarę su gyd.,tai kaip ir nekainavo.Nors gyd liepė anesteziologei į kišenę įdėt unsure.gif
Manau,kad jei bus būtinas,tai gal ir taip duos.Bet žinant,kad yra visokių medikų,tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 11 24, 21:10)
Pirmus du gimdymus dariausi.Kadangi buvom susitarę su gyd.,tai kaip ir nekainavo.Nors gyd liepė anesteziologei į kišenę įdėt unsure.gif
Manau,kad jei bus būtinas,tai gal ir taip duos.Bet žinant,kad yra visokių medikų,tai doh.gif

tai va va,vienam atrodys kad nieko bloga ir nieko nesiims...visokiu juk pasitaiko,tai as noreciau apsidraust,kad jei ka kad imt epidura,tik kad va kaina domina,nes skirtingai yra.o su gydytoju jokiu nesitariu...
Atsakyti
QUOTE(***qwe*** @ 2011 11 24, 20:36)
tai va va,vienam atrodys kad nieko bloga ir nieko nesiims...visokiu juk pasitaiko,tai as noreciau apsidraust,kad jei ka kad imt epidura,tik kad va kaina domina,nes skirtingai yra.o su gydytoju jokiu nesitariu...

Pirmam mano gimdyme, kuris pradzioj buvo naturalus smile.gif uz epidurini 50lt i kisene idejo vyras anesteziologei ir kita diena vyras turejo atpirkti vaistinej epiduro rinkini, jis kainavo irgi apie 50lt.
Atsakyti
Gimdžiau prieš 2 metus. reikėjo epidūro. Gydytojas liepė anesteziologei į kišenę įdėt. Įdėjo vyras 200. Tai ne tik, kad suleido epidūrą (5 ryto, gi9mdžiau nuo 9 vakaro), bet ir palaukė iki pat gimdymo pabaigos, kad jeigu dar jos paslaugų prireiktų būtų šalia (gimdžiau 14 valandų)..

Nežinau kaip be pinigų. bet kai mokėjau - viskas super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryžuota: 25 lapkričio 2011 - 13:03
QUOTE(Dryžuota @ 2011 11 25, 13:02)
Gimdžiau prieš 2 metus. reikėjo epidūro. Gydytojas liepė anesteziologei į kišenę įdėt. Įdėjo vyras 200. Tai ne tik, kad suleido epidūrą (5 ryto, gi9mdžiau nuo 9 vakaro), bet ir palaukė iki pat gimdymo pabaigos, kad jeigu dar jos paslaugų prireiktų būtų šalia (gimdžiau 14 valandų)..

Nežinau kaip be pinigų. bet kai mokėjau - viskas super.

As irgi pries du metus gimdziau, kai daviau 50lt i kisene, tai buvo prie manes, ir paskui kai viskas baigesi operacineje 5 ryto, labai graziai bendravo, viska aiskino kas vyksta, ramino mane ir asaras sluoste... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2011 11 25, 08:08)
Pirmam mano gimdyme, kuris pradzioj buvo naturalus smile.gif uz epidurini 50lt i kisene idejo vyras anesteziologei ir kita diena vyras turejo atpirkti vaistinej epiduro rinkini, jis kainavo irgi apie 50lt.

mums buvo tas pats,i kisene idejom 50 lr,ir kita diena atpirkt reikejo..tai kainavo apie 70 lt
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2011 11 24, 16:30)
Cia 2 ligoninej? Kazkodel man niekas nedave, nes tokiu kiek zinau ten nera, tik tos dvi ar trys komercines...  g.gif

As po CP gavau paprasta palata ( nemokama) su 2 lovom ir tualetu su kriaukle
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2011 12 07, 14:07)
As po CP gavau paprasta palata ( nemokama) su 2 lovom ir tualetu su kriaukle

As irgi tokia gavau, matomai gal viena tokia nemokama ir tera, jei neklystu ji net ir vadinasi pooperacine g.gif Bet CP paskutiniu metu atliekama pakankamai daug, tai nevisom ir tenka si palata unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.as gimdziau kauno 2ligoninei.nesitariau su jokiom daktarem .vaiku personalas pasiseke papuole geras daug pasake pamokino,ir patare.bet po gimdymo nei apziurejo nei apiprausdavo tiesiog gulek ir nelysk is palatos.padare daug komplikaciju neiseme placentos kitaip tariant po gimdymo nedare abrazijos (isvalymo).grizus po 3dienu namo nebuvo kraujavimo labai silpna ir nieko nevalgiau.17dienu maitinau suneli ir dingo pienas.pagimdizau gruodzio 5diena.o sausio 1diena atsiduriau operacinei ten dare isvalyma po gimdymo.26dienas pravaiksciojau su placentos likuciais.o kraujavimas prasidejo tik grudzio 31diena labai smarkus.tai daktare kuri mane operavo pasake dar pora paru ir vaikas butu likes naslaitis.yra baisu kad sitaip nesirupina.tiesa ir pinigeliu davem pries gimdyma ir anestezologe buvo dare epidiura 100litu daviau tai ji budejo ilgai kol pagimdziau.2vaikiuka nenorciau ten gimdyti.o daktare tai stratkauskiene buvo kuri prieme gimdyma vardas raimonda.ji labai nemaloni moteris.visom mamom sekmes:)
Atsakyti
Sveikos mamos,
savo antraji planuoju II ligoninej gimdyti. Nerandu info, kokia gimdymo skyriaus vedejos pavarde...? Pirmaji gimdziau Krikscioniskuose 20 valandu, tai si kart noreciau kazkaip dziugiau ir greiciau su savo mazyliu susitikti smile.gif
Atsakyti