Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(***qwe*** @ 2011 11 23, 16:39)
o as norejau pakalsuti gimdziusiuju,kaip su mokamom palatom?kas ieina i "kompleksa"?  blush2.gif  kokios kainos?

sveika, snd buvau nesciuju mokymuose, aprode gimdyklas, palatas, tai mokama palata parai kainuoja 100 litu, joje yra 2 lovos, dusas, wc. Siaip jaukiai atrodo, o kas dar i ta kompleksa ieina nzn, turbut valgyklinis maitinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2011 11 24, 14:17)
sveika, snd buvau nesciuju mokymuose, aprode gimdyklas, palatas, tai mokama palata parai kainuoja 100 litu, joje yra 2 lovos, dusas, wc. Siaip jaukiai atrodo, o kas dar i ta kompleksa ieina nzn, turbut valgyklinis maitinimas  biggrin.gif

Aš tai pakomentuočiau tik tiek,kad susimoki tik už WC ir dušą palatoj rolleyes.gif
Atsakyti
tai jei uz ta 100lt gauni tik atskira dusa ir wc ir antra lova tai nzn ar cia apsimoka...mazylyje uz 100lt ir saldytuvas ir tw,toks kaip mini seimyninis kambarys su patogumais....

o kaip epiduras?mokamas? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(***qwe*** @ 2011 11 24, 14:42)
tai jei uz ta 100lt gauni tik atskira dusa ir wc ir antra lova tai nzn ar cia apsimoka...mazylyje uz 100lt ir saldytuvas ir tw,toks kaip mini seimyninis kambarys su patogumais....

o kaip epiduras?mokamas? kokia kaina?

Uz ta 100lt. gauni viesbutuko salygas: papildoma lova vyrui, wc, dusas, TV, saldytuvas, mikrobange, normali spinta, spintele, vystymo stalas.
Po naturalaus gimdymo turbut neimciau tos palatos, bet po cezario man labai reikejo. Kai negali judeti, iki wc nueiti i kita koridoriaus gala sudetinga butu.
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2011 11 24, 16:09)
Uz ta 100lt. gauni viesbutuko salygas:  papildoma lova vyrui, wc, dusas, TV, saldytuvas, mikrobange, normali spinta, spintele, vystymo stalas.
Po naturalaus gimdymo turbut neimciau tos palatos, bet po cezario man labai reikejo. Kai negali judeti, iki wc nueiti i kita koridoriaus gala sudetinga butu.

po CP paprastai duoda palatą su wc ir vonia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 11 24, 15:33)
Aš tai pakomentuočiau tik tiek,kad susimoki tik už WC ir dušą palatoj rolleyes.gif

na taip, bet kaip gandre rase, po sunkesnio gimdymo, tai gali buti labai reikalinga, nes pirmom dienom sunkoka buna.
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2011 11 24, 16:18)
na taip, bet kaip gandre rase, po sunkesnio gimdymo, tai gali buti labai reikalinga, nes pirmom dienom sunkoka buna.

bet užtat labai sveika prasivaikščioti blush2.gif nes paskui gaila savęs ir guli lovoj nejudėdama smile.gif iš patirties kalbu...
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2011 11 24, 16:22)
bet užtat labai sveika prasivaikščioti  blush2.gif nes paskui gaila savęs ir guli lovoj nejudėdama smile.gif iš patirties kalbu...

na nzn, mes ne gydytojos, kad sprestume kas sveika, o kas ne biggrin.gif atsivaiksciosim po to vezimus bestumdydamos biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2011 11 24, 15:18)
po CP paprastai duoda palatą su wc ir vonia... 4u.gif

Cia 2 ligoninej? Kazkodel man niekas nedave, nes tokiu kiek zinau ten nera, tik tos dvi ar trys komercines... g.gif

QUOTE(ausrutis @ 2011 11 24, 15:22)
bet užtat labai sveika prasivaikščioti  blush2.gif nes paskui gaila savęs ir guli lovoj nejudėdama smile.gif iš patirties kalbu...

Na as irgi is patirties mirksiukas.gif Negailejau saves ir negulejau, bet po koridorius vaikscioti susirietus nebuvo jokio noro. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandre* @ 2011 11 24, 15:30)
Cia 2 ligoninej? Kazkodel man niekas nedave, nes tokiu kiek zinau ten nera, tik tos dvi ar trys komercines...  g.gif
Na as irgi is patirties  mirksiukas.gif  Negailejau saves ir negulejau, bet po koridorius vaikscioti susirietus nebuvo jokio noro.  doh.gif

Tai sakot po CP labiaus apsimoka ta privacia imt? g.gif O kiek paru laiko po CP?
Atsakyti
[quote=Gandre*,2011 11 24, 16:30]
Cia 2 ligoninej? Kazkodel man niekas nedave, nes tokiu kiek zinau ten nera, tik tos dvi ar trys komercines... g.gif

Na gal per dvejus metus jau daug kas pasikeitė bet anksčiau tikrai buvo kokios 6 palatos po cp su vonia ir tualetu, gal dabar iš jų komercines padarė... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2011 11 24, 17:08)
Na gal per dvejus metus jau daug kas pasikeitė bet anksčiau tikrai buvo kokios 6 palatos po cp su vonia ir tualetu, gal dabar iš jų komercines padarė... lotuliukas.gif

Taip ir padarė. O kitas neva nemokamas su WC irgi tik už pinigus įmanoma gaut doh.gif Aš asmeniškai neėmiau vienvietės.Nors paskutinį kartą siūlė biggrin.gif Aš po dienos namo išsiprašiau blush2.gif Man ten kančia ar mokamoj ar ne,gulėt doh.gif
Atsakyti