Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(vaidutevvl @ 2011 10 29, 09:24)
Sveikos mamytės  ax.gif  man jau gimdymas visai ne už kalnų, liko vos keletas dienelių ir vat pradėjau mąstyti kaip ten viskas vyksta su atvykimu į ligoninę...  4u.gif  gymdysiu 2-oje ligoninėje ir noriu pasiteirauti čia gimdžiusių mamyčių kaip yra su privažiavimu į ligoninę? Mane atveš draugas ir įdomu ar galima ten privažiuoti prie pat priimamojo? Ir su daikteliais kaip? Juos iš karto neštis reikia į skyrių jau? Ir paguldo iš kart į gimdyklą ar į palatą kokią? Kur tas tašes laikyti tada reikia? Gal pasirodys mano klausimai kvaili, bet aš visiškai neįsivaizduoju kaip viskas ten turi būti....  blush2.gif

Ačiū už informaciją smile.gif o gal dar galit pasakyti kokius daiktelius būtina turėti gimdant šioje ligoninėje..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidutevvl @ 2011 10 31, 15:50)
Ačiū už informaciją smile.gif o gal dar galit pasakyti kokius daiktelius būtina turėti gimdant šioje ligoninėje..? blush2.gif

na manau panasiai viska kaip ir visur...kudikio rubeliai, paketai sau ir tinklines kelnaites - to reikes jau iskart po gimdymo. chalata ir naktinius duoda, savo naudoti nepatarciau, nes is ju nieko neliks:) o visa kita - tai standartiniai daiktai, paieskok internete rasi sarasiuku:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidutevvl @ 2011 10 29, 10:24)
Sveikos mamytės  ax.gif  man jau gimdymas visai ne už kalnų, liko vos keletas dienelių ir vat pradėjau mąstyti kaip ten viskas vyksta su atvykimu į ligoninę...  4u.gif  gymdysiu 2-oje ligoninėje ir noriu pasiteirauti čia gimdžiusių mamyčių kaip yra su privažiavimu į ligoninę? Mane atveš draugas ir įdomu ar galima ten privažiuoti prie pat priimamojo? Ir su daikteliais kaip? Juos iš karto neštis reikia į skyrių jau? Ir paguldo iš kart į gimdyklą ar į palatą kokią? Kur tas tašes laikyti tada reikia? Gal pasirodys mano klausimai kvaili, bet aš visiškai neįsivaizduoju kaip viskas ten turi būti....  blush2.gif

atvažiuot su mašina gali iki pat priėmimo durų mirksiukas.gif Jei jau gimdymas bus prasidėjęs, tai iškart į gimdyklą ir nuves tave iš priimamojo, su visais tavo daiktais, o paskui tie daiktai nukeliaus kartu su tavim į palatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Neseniai ir as ten gimdziau,tiksliau buvo atliktas planinis cp,prieziura viso personalo tikrai labai gera.Buvau prisiskaiciusi apie vaiku slaugytojas,bet man turbut pasiseke,visos kurios buvo atejusios,maloniai bendravo.
Pirmaja para po cp budejo akusere Sigita,nuostabus zmogus,tikrai nuosirdziai rupinosi,esu jai be galo dekinga.
Atsakyti
O vytrui reikia šlepečių jei jis nedalyvaus gimdyme, tik bus su nėščiaja kol prasidės pats gimdymas ir po gimdymo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidutevvl @ 2011 11 10, 21:47)
O vytrui reikia šlepečių jei jis nedalyvaus gimdyme, tik bus su nėščiaja kol prasidės pats gimdymas ir po gimdymo?  4u.gif

Nereikia,jeigu jam patogu batuose šiltoj patalpoj 4u.gif Jeigu liks nakvot,tai manau patogiau į šlepetes įsiaut,nei su batais būti.Čia jau kaip kam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau ir man truksta atsiliepimu apie pogimdymine prieziura-apie tai ar pakankamai gerai mokino vaikeli priziureti, ir zinoma zindyti?????
Kazkiek atsiliepimu apie tai radau pirmuosiuose sios temos puslapiuose, kurie daugiau siejosi su tuo, kad mamytes prasydavo misinuku.......o kaip su zindymu,,nelabai jis sioje ligoninej propaguojamas, ar kaip??

dekui
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 11 11, 11:09)
Sveikos, skaitau ir man truksta atsiliepimu apie pogimdymine prieziura-apie tai ar pakankamai gerai mokino vaikeli priziureti, ir zinoma zindyti?????
Kazkiek atsiliepimu apie tai radau pirmuosiuose sios temos puslapiuose, kurie daugiau siejosi su tuo, kad mamytes  prasydavo misinuku.......o kaip su zindymu,,nelabai jis sioje ligoninej propaguojamas, ar kaip??

dekui

tikrai propaguojamas natūralus maitinimas, bet visada jei kas neaišku reikia klausti... Nors jos ir pačios paklausia, bet visi žmonės ir minčių skaityti nemoka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrutis: 11 lapkričio 2011 - 13:32
Aš atsimenu,kai antrąją pasigimdžiau,bvo kursai apie žindymą pagimdžiusioms. Ten mamos iš palatų su leliukais eidavo. Bet va vasarą kai pagimdžiau,tai nieks neminėjo apie juos g.gif nors buvo savaitgalis ir tik vieną dieną aš ten gulėjau,tai gal užtat ir nesužinojau ax.gif

O šiaip kai pamenu po pirmo gimdymo,tai ateidavo seselė,akušerės ir visos skirtingai sakydavo apie žindymo "subtilybes" biggrin.gif viena akydavo,kad krūtis reikia keisti kas 15min,kita-kad kas 30min.Dar kita,kad vieną maitinimą maitint iš vienos,kitą-iš kitos lotuliukas.gif tad tiesą sakant,man ten viskas iš vis neaišku buvo doh.gif
Užtat geriausia prieš gimdymą nueiti į normalius kursus apie žindymą 4u.gif kad bent jau teorija aiški būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 11 11, 10:09)
Kazkiek atsiliepimu apie tai radau pirmuosiuose sios temos puslapiuose, kurie daugiau siejosi su tuo, kad mamytes  prasydavo misinuku.......o kaip su zindymu,,nelabai jis sioje ligoninej propaguojamas, ar kaip??

dekui

yra paskaitos kas nori maitinti savo pienuku, o jei kas neaišku būtinai reikia klausti nes visi labai geranoriškai pataria, nes toje ligoninėje visi už naturalų maitinimą
Atsakyti
As kaip gimdziau pries 6men 23.20 pagimdziau apie 1valanda jau buvau nuejus i palata man aprode kur wc,dusas liepe pailset ir isejo niekas nieko neaiskino ai gimdykloi papuka ikiso vaikui ir viskas,jokiu kursu nelankeu galvos niekas nebalamutino dareu pagal save sekmingai maitinu 6men zadu maitint dar ilgai. bet apie se ligonine nuostabeusi prisiminimai . antra gimdysiu taipat cia=)))
Atsakyti
o as norejau pakalsuti gimdziusiuju,kaip su mokamom palatom?kas ieina i "kompleksa"? blush2.gif kokios kainos?
Atsakyti