Gal žinote, ar galima pasiprašyti į kurią gimdyklą norėtum? žinoma, jei ji laisva... Ir jei galima tai kada ir kieno reikia prašyti?
QUOTE(vaida1991 @ 2011 10 25, 18:04)
Gal žinote, ar galima pasiprašyti į kurią gimdyklą norėtum? žinoma, jei ji laisva... Ir jei galima tai kada ir kieno reikia prašyti?
manau jei laisva gimdykla tai galima paprasyti juk jiems manau jokio skirtumo.
as ir noreciau pasidalinti ispudziais apie II lig, tai gimdziau pries metus ir esu labai patenkinta, ypac gydytoja ir akusere labai man padejo ir buvo grieztos bet labai tiksliai viska aiskino ir manau lb pagelbejo o labai nepatiko anesteziologe, nzn pavardes bet neauksta tamsiais trumpais plaukais, ji man dare epidura, pasieme pinigus 50 lt uz komplekta ir 50 lt sau ir neaisku ka ten padare bet viska jauciau, net kai siuvo po gimdymo, tai kad tas nepatiko man
QUOTE(vaida1991 @ 2011 10 25, 15:04)
Tikrai galima! As pati prasiau,nes norejau su vonia gimdyklos ir nebuvo jokiu problemu,nes ji tuo metu buvo neuzimta.
QUOTE(eliukė @ 2011 10 24, 16:05)
man keista!!! už ka jus norit mokėt? . manot skausmo mažiau bus? ar jus lengvai gimdysit ar sunkiai čia tik nuo jusu fiziologijos priklauso o gydytojas vistiek privalo dirbti be klaidų už pinigus ar be. čia mums ipatingas ivykis, ojiem tai eilinis gimdymas. aš visus tris vaikus gimdžiau 2-oj ligoninėj, niekam nieko nedaviau, ir nematau už ka.... kad šipsni dirbtini išmestų , ar kad kas valanda paklaustų: -ar viskas gerai. . tas pats čia minėtas kalvinskas, - tikrai nuostabus, nemanau kad už pinigus jis dirba kitaip. na bet jei jus jausitės saugesnės - tai mokėkit. bet aš sakau : pasitikėkit savimi ir pirmyn. ir beje jei gimdymas nekomplikuotas tai daugiau darbo atlieka akušerė.
prieš kelis metus kai mano vaikiukas atsidūrė ligoninėj, mano uošvis mane "paprotino" kad reikia gydytojui "duot i kišene" .na aš seselės paklausiau atsargiai :kiek. tai gavau atsakyma: tik nebandykit to daryt nes galit būt išvyta, čia juk vaikai ir priežiura jiems ypatinga
čia tik mano požiūris! darykit kaip išmanot
prieš kelis metus kai mano vaikiukas atsidūrė ligoninėj, mano uošvis mane "paprotino" kad reikia gydytojui "duot i kišene" .na aš seselės paklausiau atsargiai :kiek. tai gavau atsakyma: tik nebandykit to daryt nes galit būt išvyta, čia juk vaikai ir priežiura jiems ypatinga
čia tik mano požiūris! darykit kaip išmanot
visiskai sutinku a pirma mazyle kai pagimdziau tai preis gimdyma visu apdalinomreikia nereikia mama mano atvaziavo i rman po pagalve kiso lt sako tam idek kai ateis i kisena anam irgi,,bet manau kad ar desi ar nedesi kazko kitaio nebus,,va paskui po gimdymo gulejau su kita pana kuri nieko nedave ir musu prieziura man visiskai nesiskyre ta pati akusere musu buvo taip paciai ir pas vien air pas kita begiojo. tai isvada ?
QUOTE(sesyte @ 2011 10 25, 22:30)
Tikrai galima! As pati prasiau,nes norejau su vonia gimdyklos ir nebuvo jokiu problemu,nes ji tuo metu buvo neuzimta.
O kada ir kieno prašyti?
QUOTE(vaida1991 @ 2011 10 26, 09:03)
O kada ir kieno prašyti?
Kai užkels liftu į gimdyklas,jus pasitikis akušerė.Jos ir paprašykit
Sveikos. Vis noriu uzeit ir pasisakyt o kai prisedu pamirstu
Tai stai 2troj gimdziau abu savo kleckiukus. Antaja pries 3 men. Ir vel likai maloniai nustebinta. tikrai malonus personalas, gydytojai ir sesutes ir visi kiti. Drauge buvo aplankyt, tai net paklause ko cia visi tokie malonus Ypac esu dekinga akuserei, tikrai labai padejo ir paaiskino daug ka ir nuramino
Pinigeliu nemokejom niekam, nors jie tikriausiai verti daugiau nei gauna.
Tai stai 2troj gimdziau abu savo kleckiukus. Antaja pries 3 men. Ir vel likai maloniai nustebinta. tikrai malonus personalas, gydytojai ir sesutes ir visi kiti. Drauge buvo aplankyt, tai net paklause ko cia visi tokie malonus Ypac esu dekinga akuserei, tikrai labai padejo ir paaiskino daug ka ir nuramino
Pinigeliu nemokejom niekam, nors jie tikriausiai verti daugiau nei gauna.
Sveikos mamytės man jau gimdymas visai ne už kalnų, liko vos keletas dienelių ir vat pradėjau mąstyti kaip ten viskas vyksta su atvykimu į ligoninę... gymdysiu 2-oje ligoninėje ir noriu pasiteirauti čia gimdžiusių mamyčių kaip yra su privažiavimu į ligoninę? Mane atveš draugas ir įdomu ar galima ten privažiuoti prie pat priimamojo? Ir su daikteliais kaip? Juos iš karto neštis reikia į skyrių jau? Ir paguldo iš kart į gimdyklą ar į palatą kokią? Kur tas tašes laikyti tada reikia? Gal pasirodys mano klausimai kvaili, bet aš visiškai neįsivaizduoju kaip viskas ten turi būti....
aš atsakysiu iš savo patirties. kurioms buvo kitaip tegu papildo. man gimdymai prasidėdavo nakti tai i ligonine atvažiudavau jau su skausmais,. privažiuoji prie pat ligoninės (ten aikštelė), įėjimas ne pro paradines duris. ant šoniniu durų buna parašyta. jos buna užrakintos (naktį) tai yra skambutis. ta budinčioji seselė priima surašo visus duomenis, spaudima pamatuoja duoda persirengt. vyras uždeda namines šlepetes ištraukęs iš visos mantos kuria pasiėmė . ir vsio. pirmos dalies pabaiga. toliau ta pati sesutė palydi iki gimdyklų kur pasitinka akušerė su gydytoja. tada gali tartis kurioj palatoj-gimdykloj nori gimdyt , ten tave nuves ir lauksi gimdymo. į paprastą palatą perves kai turėsi savo saulės spindulėlį ir busi pamaitinusi (nebijok pati paprašyt kad parodytų kaip, kad pamokintų). turėk mantą su savim nes leliuką aprengs tavo drabužėliais (jei neturi tai jie duos).
taip buvo man. bet gimdymo variantų yra daugybė. linkiu kad viskas vyktų sklandžiai ir greitai. bet kokiu atveju finale busi apdovanota
taip buvo man. bet gimdymo variantų yra daugybė. linkiu kad viskas vyktų sklandžiai ir greitai. bet kokiu atveju finale busi apdovanota
as atvykusi i sia ligonine buvau labai patenkinta:) gimdykla galejau pasirinkti kokia norejau (pasirinkau su vonia), vonioj galejau guleti kiek norejau, tiek gydytojas tiek akusere buvo labai malonus, palaike, o tuo metu man to tirkai reikejo:) po gimdymo atnese puodeli arbatos kai dar gulejau leisgyve ant stalo:) zodziu - esu tirkai patenkinta tiek ju darbu, tiek profesionalumu,bendravimu ir aplinka
[quote=eliukė,2011 10 30, 13:52]
ar mokėjai?
[/quote)
is anksto susitarus nebuvau ir mokejau tik labai simboliskai akuserei jau po visko:)
ar mokėjai?
[/quote)
is anksto susitarus nebuvau ir mokejau tik labai simboliskai akuserei jau po visko:)