O sakykit, kokios dar akuseres dirba sioje ligonineje? Ar Silkaitiene - akusere?
QUOTE(cionge @ 2011 09 12, 11:38)
O sakykit, kokios dar akuseres dirba sioje ligonineje? Ar Silkaitiene - akusere?
Ne.Šilkaitienė ginekologė.
~~~~
Beje,taip išgirtąja Linute nusivyliau šiek tiek Taip kad,kaip visada,kiek žmonių,tiek nuomonių
Sveikos, norėjau paklausti ar šitoje ligoninėje yra mokama palata? kad wc ir dušas atskiras, kad vyras galėtų likti. Nors žinau, kad ir taip paprastose palatose gali liktis.
QUOTE(vaidute2006 @ 2011 09 14, 13:40)
Sveikos, norėjau paklausti ar šitoje ligoninėje yra mokama palata? kad wc ir dušas atskiras, kad vyras galėtų likti. Nors žinau, kad ir taip paprastose palatose gali liktis.
Yra tokia palata su dusu, televizoriumi, para kainuoja 100 lt.
QUOTE(Alekto @ 2011 09 12, 10:49)
Ne.Šilkaitienė ginekologė.
~~~~
Beje,taip išgirtąja Linute nusivyliau šiek tiek Taip kad,kaip visada,kiek žmonių,tiek nuomonių
~~~~
Jei ne paslaptis kas negerai?Na ir man nebuvo visiskai 100 procentu gerai ,bet vistiek geriau nei ta kuri butu buvus,nes kai per skausmus verkiau tai jai karvei-atsiprasant juokas eme,tikriausiai pati vaiku negimdzius.Ir siaip ramiau jauciaus nes zinojau, kad inai manes laukia kad paaiskins viska kas kaip.
QUOTE(cionge @ 2011 09 15, 08:37)
Yra tokia palata su dusu, televizoriumi, para kainuoja 100 lt.
ačiū
Sveikos merginos,pries 5 savaiteles ir as apsilankiau 2oje ligonineje,bet deja labai nusivyliau,o labiausiai taqi Kalvinsku,tokio 'sunsnukio' atsiprasant dar neteko matyti seniai i pensija jam laikas papuoliau pradzioj i 3,bet is jos greit iskrauste i operacine mane spinaline nejautra pavyko tik is kokio 6 karto pataikyt ten kur reikia ant operacinio stalo buvo suluzus uztvara,tai galejo viska nuo A iki Z stebet,o dar ir kokiu kalbu prisiklausiau is aplink besitrinanciu 'padejeju' visokiu jei kada gyvenime dar sumastysiu gimdyt tai tik ne sioj ligoninej
QUOTE(krispi @ 2011 09 12, 11:10)
Cia akusere Linute jei ka.
as pries dvi savaites gimdziau, vaziavau nesitarusi ir papuoliau i Linutes pamaina, labai super akusere ji, tikrai viska paaiskino, patare kas ir kaip kad butu geriau, labai dziaugiuosi kad patekau pas ja ir daktara Leskauska gimdyma skatino, epidiurui buvo jau per velu kai skausmas tapo toks, kad pradejau imksti tai gavau nospos ir pirmyn gimdyti
pries tris dienas gimdziau sioje ligonineje, esu labai patenkinta prieziura gimdymo metu. kadangi gimdymas praejo sklandziai, ypatingos prieziuros man nereikejo, tai tenkino ir sio personalo darbas. kadangi gimdziau antra vaikeli, daug ka zinojau pati, tai mane labai dziugino tai, kad gydytojai istisai nevaiksciojo i palata ir netrukde vienintelis kosmaras tai maistas pries 8 metus jis buvo zymiai geresnis, o dabar .... per pietus garnyrui visada buvo zalias pomidoras, o labiausiai pribloske jog priespieciams pasiule obuoliu sulciu
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 10 01, 16:06)
pries tris dienas gimdziau sioje ligonineje, esu labai patenkinta prieziura gimdymo metu. kadangi gimdymas praejo sklandziai, ypatingos prieziuros man nereikejo, tai tenkino ir sio personalo darbas. kadangi gimdziau antra vaikeli, daug ka zinojau pati, tai mane labai dziugino tai, kad gydytojai istisai nevaiksciojo i palata ir netrukde vienintelis kosmaras tai maistas pries 8 metus jis buvo zymiai geresnis, o dabar .... per pietus garnyrui visada buvo zalias pomidoras, o labiausiai pribloske jog priespieciams pasiule obuoliu sulciu
Pritariu...ligonine kaip ligonine, stebuklu ir nesitikiu, nebent privacioj ir uz belenkokius pinigus, nu bet kas liecia maitinima, tai praktiskai valgoma budavo tik bulka su sviestu na visiskai nieks nesuderinta duoda ta pati maista kaip ir visai ligoninei, na bet ir siaip paziurejus i kokybe tai tragedija, kaip zmogus gali pasveikti kai toki maista gauna, sunines desreles, duona pjuvenine, ar vistiena troskinta bet be spalvos, kazkokia pamelus buvo zoz...baisu
Du kartus šioje ligoninėje gimdžiau ir dėl maisto nesiskundžiau. Tikrai įmanoma valgyti ir nenusinuodyti Gi ne viešbutis *****. Tuo labiau palyginus su KMUK, čia daug geriau maitina.
Man svarbiausia buvo, kad papuoliau pas profesionalius gydytojus ir priežiūra buvo labai gera (iš anksto su gydytojais nesitariau ).
Man svarbiausia buvo, kad papuoliau pas profesionalius gydytojus ir priežiūra buvo labai gera (iš anksto su gydytojais nesitariau ).
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 10 01, 15:06)
as abi mergaites gimdziau sioje lygoninej, viskas man tiko ir patiko, o ir maistas man buvo skanus istikruju tai namu maistas man nusibodes turbut labai prasta as seiminke, bet kai teko guleti lygoninese man visur buvo skanu
As gimdziau pirmaja pas Klavinska, jokiu priekaistu jam neturiu