Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

O sakykit, kokios dar akuseres dirba sioje ligonineje? Ar Silkaitiene - akusere?
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2011 09 12, 11:38)
O sakykit, kokios dar akuseres dirba sioje ligonineje? Ar Silkaitiene - akusere?

Ne.Šilkaitienė ginekologė.

~~~~

Beje,taip išgirtąja Linute nusivyliau šiek tiek ax.gif Taip kad,kaip visada,kiek žmonių,tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ar šitoje ligoninėje yra mokama palata? kad wc ir dušas atskiras, kad vyras galėtų likti. Nors žinau, kad ir taip paprastose palatose gali liktis.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2011 09 14, 13:40)
Sveikos, norėjau paklausti ar šitoje ligoninėje yra mokama palata? kad wc ir dušas atskiras, kad vyras galėtų likti. Nors žinau, kad ir taip paprastose palatose gali liktis.

Yra tokia palata su dusu, televizoriumi, para kainuoja 100 lt.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 09 12, 10:49)
Ne.Šilkaitienė ginekologė.

~~~~

Beje,taip išgirtąja Linute nusivyliau šiek tiek ax.gif Taip kad,kaip visada,kiek žmonių,tiek nuomonių 4u.gif

Jei ne paslaptis kas negerai?Na ir man nebuvo visiskai 100 procentu gerai ,bet vistiek geriau nei ta kuri butu buvus,nes kai per skausmus verkiau tai jai karvei-atsiprasant juokas eme,tikriausiai pati vaiku negimdzius.Ir siaip ramiau jauciaus nes zinojau, kad inai manes laukia kad paaiskins viska kas kaip.
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2011 09 15, 08:37)
Yra tokia palata su dusu, televizoriumi, para kainuoja 100 lt.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,pries 5 savaiteles ir as apsilankiau 2oje ligonineje,bet deja labai nusivyliau,o labiausiai taqi Kalvinsku,tokio 'sunsnukio' atsiprasant dar neteko matyti gun_bandana.gif seniai i pensija jam laikas schmoll.gif papuoliau pradzioj i 3,bet is jos greit iskrauste i operacine mane doh.gif spinaline nejautra pavyko tik is kokio 6 karto pataikyt ten kur reikia doh.gif ant operacinio stalo buvo suluzus uztvara,tai galejo viska nuo A iki Z stebet,o dar ir kokiu kalbu prisiklausiau is aplink besitrinanciu 'padejeju' visokiu doh.gif jei kada gyvenime dar sumastysiu gimdyt tai tik ne sioj ligoninej schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krispi @ 2011 09 12, 11:10)
Cia akusere Linute jei ka.

as pries dvi savaites gimdziau, vaziavau nesitarusi ir papuoliau i Linutes pamaina, labai super akusere ji, tikrai viska paaiskino, patare kas ir kaip kad butu geriau, labai dziaugiuosi kad patekau pas ja ir daktara Leskauska smile.gif gimdyma skatino, epidiurui buvo jau per velu kai skausmas tapo toks, kad pradejau imksti tai gavau nospos ir pirmyn gimdyti smile.gif
Atsakyti
pries tris dienas gimdziau sioje ligonineje, esu labai patenkinta prieziura gimdymo metu. kadangi gimdymas praejo sklandziai, ypatingos prieziuros man nereikejo, tai tenkino ir sio personalo darbas. kadangi gimdziau antra vaikeli, daug ka zinojau pati, tai mane labai dziugino tai, kad gydytojai istisai nevaiksciojo i palata ir netrukde blush2.gif vienintelis kosmaras tai maistas doh.gif pries 8 metus jis buvo zymiai geresnis, o dabar .... per pietus garnyrui visada buvo zalias pomidoras, o labiausiai pribloske jog priespieciams pasiule obuoliu sulciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 10 01, 16:06)
pries tris dienas gimdziau sioje ligonineje, esu labai patenkinta prieziura gimdymo metu. kadangi gimdymas praejo sklandziai, ypatingos prieziuros man nereikejo, tai tenkino ir sio personalo darbas. kadangi gimdziau antra vaikeli, daug ka zinojau pati, tai mane labai dziugino tai, kad gydytojai istisai nevaiksciojo i palata ir netrukde  blush2.gif  vienintelis kosmaras tai maistas  doh.gif pries 8 metus jis buvo zymiai geresnis, o dabar .... per pietus garnyrui visada buvo zalias pomidoras, o labiausiai pribloske jog priespieciams pasiule obuoliu sulciu  doh.gif

Pritariu...ligonine kaip ligonine, stebuklu ir nesitikiu, nebent privacioj ir uz belenkokius pinigus, nu bet kas liecia maitinima, tai praktiskai valgoma budavo tik bulka su sviestu lotuliukas.gif na visiskai nieks nesuderinta duoda ta pati maista kaip ir visai ligoninei, na bet ir siaip paziurejus i kokybe tai tragedija, kaip zmogus gali pasveikti kai toki maista gauna, sunines desreles, duona pjuvenine, ar vistiena troskinta bet be spalvos, kazkokia pamelus buvo unsure.gif zoz...baisu verysad.gif
Atsakyti
Du kartus šioje ligoninėje gimdžiau ir dėl maisto nesiskundžiau. Tikrai įmanoma valgyti ir nenusinuodyti biggrin.gif Gi ne viešbutis *****. Tuo labiau palyginus su KMUK, čia daug geriau maitina.
Man svarbiausia buvo, kad papuoliau pas profesionalius gydytojus ir priežiūra buvo labai gera (iš anksto su gydytojais nesitariau ). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 10 01, 15:06)
pries tris dienas gimdziau sioje ligonineje, esu labai patenkinta prieziura gimdymo metu. kadangi gimdymas praejo sklandziai, ypatingos prieziuros man nereikejo, tai tenkino ir sio personalo darbas. kadangi gimdziau antra vaikeli, daug ka zinojau pati, tai mane labai dziugino tai, kad gydytojai istisai nevaiksciojo i palata ir netrukde  blush2.gif  vienintelis kosmaras tai maistas  doh.gif pries 8 metus jis buvo zymiai geresnis, o dabar .... per pietus garnyrui visada buvo zalias pomidoras, o labiausiai pribloske jog priespieciams pasiule obuoliu sulciu  doh.gif

as abi mergaites gimdziau sioje lygoninej, viskas man tiko ir patiko, o ir maistas man buvo skanus ax.gif istikruju tai namu maistas man nusibodes tongue.gif turbut labai prasta as seiminke, bet kai teko guleti lygoninese man visur buvo skanu blush2.gif

As gimdziau pirmaja pas Klavinska, jokiu priekaistu jam neturiu 4u.gif
Atsakyti