QUOTE(Alekto @ 2011 08 10, 18:57)
Šlepetes (kokios jums patogios,Dauguma gumines ima),kojinaites,negazuoto vandens buteliuką,tinklines kelnaites ir didžiausią įklotą ir aišku leliukui rūbeliai.Kas be ko foto aparatas,mobilus.
man kojiniu nereikejo vietoj ikloto turejau sauskelnes kurios uzsimauna kaip triusikeliai. aij ir dar, jei planuojat i dusa eiti, o tikrai rekomenduoju, butu patogu tureti kepuraite plaukams, kad neslaptu galva, ypac jei ilgesni plaukai
o dabar mano atsiliepimai: kadangi tariausi ne su gydytoja, o su akusere, tai kaip ir priklauso - ji viska nuo iki atliko. o gydytojo darbas buvo tik stebeti Buvo komplikacija, kad kraujavau, tai gyd savo darba ir atliko - laike prispaudus man pilva.
gimdykla norejau su dusu, nes megstu vandeni, be to tikrai man atrodo dusas padejo ir skausmus sumazino ir viska pagreitino (todel kad i gimdykla papuoliau 3.30 val, o mazius gime 6 val).
Aij dar buvau pasiemus kompakta su muzika, taciau pati sau pasidainavau
Gimdymas kaip ir greitai praejo tai esu patenkinta ir laiminga. bet gulejimas ligoninej vos depresijos neivare Personalas skyriaus toks siaip sau, viska atlieka robotiskai. Tas dienas praleidau tik taip, kad guleti tarp 4 svetimu sienu ir dar teko kitu gimdyviu klyksmus prisiklausyti o ir kiti leliai verkiantys mane zadindavo, nes bijojau, kad mano mazius klykia - taigi labai pavargau.