Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Alekto @ 2011 08 10, 18:57)
Šlepetes (kokios jums patogios,Dauguma gumines ima),kojinaites,negazuoto vandens buteliuką,tinklines kelnaites ir didžiausią įklotą ir aišku leliukui rūbeliai.Kas be ko foto aparatas,mobilus.

man kojiniu nereikejo schmoll.gif vietoj ikloto turejau sauskelnes kurios uzsimauna kaip triusikeliai. aij ir dar, jei planuojat i dusa eiti, o tikrai rekomenduoju, butu patogu tureti kepuraite plaukams, kad neslaptu galva, ypac jei ilgesni plaukai mirksiukas.gif

o dabar mano atsiliepimai: kadangi tariausi ne su gydytoja, o su akusere, tai kaip ir priklauso - ji viska nuo iki atliko. o gydytojo darbas buvo tik stebeti biggrin.gif Buvo komplikacija, kad kraujavau, tai gyd savo darba ir atliko - laike prispaudus man pilva.
gimdykla norejau su dusu, nes megstu vandeni, be to tikrai man atrodo dusas padejo ir skausmus sumazino ir viska pagreitino (todel kad i gimdykla papuoliau 3.30 val, o mazius gime 6 val).
Aij dar buvau pasiemus kompakta su muzika, taciau pati sau pasidainavau lotuliukas.gif
Gimdymas kaip ir greitai praejo tai esu patenkinta ir laiminga. bet gulejimas ligoninej vos depresijos neivare doh.gif Personalas skyriaus toks siaip sau, viska atlieka robotiskai. Tas dienas praleidau tik taip, kad guleti tarp 4 svetimu sienu ir dar teko kitu gimdyviu klyksmus prisiklausyti doh.gif o ir kiti leliai verkiantys mane zadindavo, nes bijojau, kad mano mazius klykia - taigi labai pavargau.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 08 28, 10:05)
man kojiniu nereikejo  schmoll.gif

vietoj ikloto turejau sauskelnes kurios uzsimauna kaip triusikeliai.

Čia jau kaip kam mirksiukas.gif Aš nemėgstu būt basom kojom ax.gif Jau geriau be šlepečių,bet su kojinėm biggrin.gif taip ir buvo per gimdymą,šlepetės kažkur po lova voliojosi,o aš tik su kojinėm "skraidžiau"

Na,gal ir praktiška tie pampersai,bet kai šilta buvo,aš jau vien nuo tų tinklinių kelnaičių šutau doh.gif Gerai,kad namo po pusantros paros išsiprašiau,tai namie iš vis naudojau palutes vietoj visokių įklotų doh.gif

Na,bet aš pagimdžiau per pusvalandį,tai visi tie daiktai daikteliai gimdykloj nereikalingi buvo. Jau net su dušu ar vonia gimdyklos neprireikė biggrin.gif

Dėl buvimo ligoninėj,tai man kančių kančia.Išsiprašiau iš ten kiek įmanoma anksčiau.Nors ir teko po poros dienų atvežt leliuką kraują priduot dėl to genetinio tyrimo.Bet svarbu nereikėjo kankintis toj nelemtoj lovoj su klijonke doh.gif
Atsakyti
o norejau paklausiti jei vyras nori dalyvauti gimdyme tai jam tik slepeciu reikia ar dar kokia spec. apranga reikalinga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 08 31, 20:37)
o norejau paklausiti jei vyras nori dalyvauti gimdyme tai jam tik slepeciu reikia ar dar kokia spec. apranga reikalinga? g.gif

Mums tai nieko spec. nereikejo, elementari svari ir patogi apranga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2011 09 01, 16:16)
Mums tai nieko spec. nereikejo, elementari svari ir patogi apranga  4u.gif

Aš dar pridurčiau,kad kuo ploniau rengtūsi vyras,nes šilta gimdyklose labai būna.
Atsakyti
Mamytės, kurios neseniai gimdėte II ligoninėje, kaip su atsiskaitymu su gydytoju už suteiktas paslaugas?
Pradėjau tartis su vienu gydytoju ir man pasakė, kad šiais laikais niekas nesitaria, o gimdo pas tuo metu budintį gydytoją... nes jei su gydytoju tariesi ir ne jo budėjimo valandos, tai 700 lt mokama į kasą + kažkiek gydytojui, nes kitaip gydytojas negalės pateisinti, kodėl nedarbo metu darbe...

Taigi, nenuostabu, jei kaip kažkas neseniai minėjo, kad gimdymo II ligoninėje kainavo 1000 lt blink.gif

Kažkaip nesusitarus man nedrąsu važiuoti, nes nežinai ant kokio gydytojo pataikysi ir koks tas gimdymas bus... Tačiau 1000 lt, tai kaip už gimdymą, kuris gali tęstis ir mažiau nei, kad 2 val. man atrodo daugoka.

Nejaugi visos, kurios tariatės mokate nemažiau kaip 1000 lt? Gal yra būdų, kaip tą kasą apeiti?
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2011 09 08, 15:54)
Mamytės, kurios neseniai gimdėte II ligoninėje, kaip su atsiskaitymu su gydytoju už suteiktas paslaugas?
Pradėjau tartis su vienu gydytoju ir man pasakė, kad šiais laikais niekas nesitaria, o gimdo pas tuo metu budintį gydytoją... nes jei su gydytoju tariesi ir ne jo budėjimo valandos, tai 700 lt mokama į kasą + kažkiek gydytojui, nes kitaip gydytojas negalės pateisinti, kodėl nedarbo metu darbe...

Taigi, nenuostabu, jei kaip kažkas neseniai minėjo, kad gimdymo II ligoninėje kainavo 1000 lt blink.gif

Kažkaip nesusitarus man nedrąsu važiuoti, nes nežinai ant kokio gydytojo pataikysi ir koks tas gimdymas bus... Tačiau 1000 lt, tai kaip už gimdymą, kuris gali tęstis ir mažiau nei, kad 2 val. man atrodo daugoka.

Nejaugi visos, kurios tariatės mokate nemažiau kaip 1000 lt? Gal yra būdų, kaip tą kasą apeiti?

ir man sis klausimas aktualus g.gif nejaugi neatsiras mamyciu kurios galetu atsakyti?
man asmeniskai tokia suma kaip 1000 lt yra gana daug g.gif
Atsakyti
Kasos neapeisit. Gydytojai nerizikuoja. Gan griežtai ten juos kontroliuoja.
Vienintelis būdas tartis su gydytoju ir nemokėt į kasą yra patekt gimdyt per jo budėjimą.Tada tik į kišenę dedama.Bet taip realu jeigu yra planinis CP arba skatinimas.

Papasoksiu taip.
Pirmas gimdymas mums kainavo gerokai daugiau nei 1000lt - į kasą mokėjom,į kišenę gydytojui nemažai doh.gif ,akušerei davėm ir anesteziologei.
Antras gimdymas kainavo apie 1400lt.Skatino gydytojas per savo budėjimą.Tai jam 800lt į kišenę,anesteziologei ir akušerei po 200lt.Per šį gimdymą buvau šokiruota medikų doh.gif Akušerė girta.Ginekologas tiesiai šviesiai pasakė,kad nesėdės visą naktį ir nelauks,kol veikla pati įsisiūbuos,todėl primigtinai liepė skatinti.Praverkiau visą gimdymą.Ir galų gale jam per mažai pasirodė tie 800lt doh.gif.Plius gimdimo trauma naujagimiui buvo dėl per greito gimdymo.Vat ir tarkis....
Trečią gimdymą supykus nesitariau su niekuom.Nei cento nedavėm.Viskas tobula ir nerealu.Super priežiūra ir bendravimas thumbup.gif

Tie pinigai nieko nereiškia.Niekas nepaliks jūsų ar tuo labiau leliuko likimo valioje.Aš galvoju,kad nesitarus medikai galbūt labiau stengiasi,tikėdamiesi,kad jiems gimdyvė po visko atsilygins g.gif
Na,anyway,tikrai nebijokit važiuot nesitarę mirksiukas.gif Patikėkit,žiauriai gailiuosi pirmus kartus tiek pinigų išmetus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 09 11, 13:21)
Antras gimdymas kainavo apie 1400lt.Skatino gydytojas per savo budėjimą.Tai jam 800lt į kišenę,anesteziologei ir akušerei po 200lt.Per šį gimdymą buvau šokiruota medikų doh.gif Akušerė girta.Ginekologas tiesiai šviesiai pasakė,kad nesėdės visą naktį ir nelauks,kol veikla pati įsisiūbuos,todėl primigtinai liepė skatinti.Praverkiau visą gimdymą.Ir galų gale jam per mažai pasirodė  tie 800lt doh.gif.Plius gimdimo trauma naujagimiui buvo dėl per greito gimdymo.Vat ir tarkis....

vat va šito aš irgi bijau- kai nesitari neaišku, ant ko pakliūsi.... Gali būti ir super, bet gali būti ir toks kaip tavo aprašytas antras gimdymas... Kai tariesi, tai paprastai pas kažkiek jau žinomą gydytoją ir jau būni rami, kad tokio kaip tavo antras nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2011 09 12, 07:55)
vat va šito aš irgi bijau- kai nesitari neaišku, ant ko pakliūsi.... Gali būti ir super, bet gali būti ir toks kaip tavo aprašytas antras gimdymas... Kai tariesi, tai paprastai pas kažkiek jau žinomą gydytoją ir jau būni rami, kad tokio kaip tavo antras nebus g.gif

Bet aš visgi tariausi ir pas labai gerai pažįstamą gydytoją.Ir pirmąją dukrą pas jį gimdžiau.
Taip kad visiškai nieko nereiškia tas tarimasis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 12 rugsėjo 2011 - 07:22
QUOTE(Alekto @ 2011 09 12, 06:59)
Bet aš visgi tariausi ir pas labai gerai pažįstamą gydytoją.Ir pirmąją dukrą pas jį gimdžiau.
Taip kad visiškai nieko nereiškia tas tarimasis 4u.gif

Na, taip panašu, kad gydytojai irgi žmonės ir būna įvairios nuotaikos...

Dėl savęs, tai aš išgyvenčiau, bet kokią gydytojo nuotaiką, tačiau baiminuosi, kad tik leliukui būtų viskas gerai, bijau gimdymo traumų. Nors nuo klaidų niekas neapsaugotas...
Panašu, kad greitai ir aš pakeisiu nuotaiką dėl tarimosi cool.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na nezinau is kur tie gyd,tokias kainas istraukia,taip jei i kasa tai nemazai gaunasi.Bet mano nuomone tai kam jum su tais gyd.tartis bent jau as taip dariau, nes zinau,kad akuseres visa darba atlieka tai su akusere ir geriausia tartis.Jos jau eigoje mato kas gerai kas negerai ir vistiek buna budintis gydytojas kuris vistiek privalo jus priziuret o jam atsiskaityt galima tik simboliskai.Akusere netgi oficialiai isikvietus pigiau vistiek gaunasi nei gydytoja.O jei jau jusu operacija planine buna tai jau tada tiek ir neturi kainuot.Oskatint gydytojas negali tol kol neivertina gimdos bukles, yra gyd.kurie labai neatsakingai elgiasi.As norejau prie vienos gyd.gimdyt kad jos budejimo metu iseitu, ji mane ilgokai apziurinejo ilgai gimdos kakleli ciupinejo ir vistik pasake ne vaikeli tavo kol kas gidymas gali operacija baigtis.Dar laukiam nes kaklelis dar nepasiruoses.Tai as manau, kad ta gyd.tikrai atsakingai dirba ir ne tik pinigai jai rupi.tai va o yra gyd.kuriems nesvarbu kokios pasekmes taves laukia, o tik pinigai ir kad nereiktu po darbo dirbt.Bet tikrai nuosirdziai patariu kurios norit pacios gimdyt tarkites su akusere kuria nors.Galiu rekomenduot nuostabia akusere kuri viska paaiskins kas kur kaip.jei kam idomu rasykit i az.Cia akusere Linute jei ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispi: 12 rugsėjo 2011 - 10:12