Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(ingridziukas34 @ 2011 08 07, 09:03)
nu tai o jei nakti atvaziuoji gimdyt,vaistine nedirba,tai ka,lieki ant ledo-be epiduro? g.gif

Duoda tą epidūrą.Šiaip prieš pusantrų metų kai gimdžiau,nieko nekainavo ir nieko pirkt/atpirkt nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2011 08 06, 14:11)
Epidura reikia nusipirkti netoliese esancioje vaistineje, kainuoja apie 50 lt.

O as daviau i kisene 100 Lt uz epidura. Nzn kodel cia kiekvienai vis kita tvarka.
Atsakyti
mano atveju anesteziologas atsinešė pats vaistukus ir kitą rytą jam į kišenę vokelis su 100-tuku,nieko nepirkau pati g.gif čia II-tra ligoninė buvo
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 08 04, 21:46)
Ko jūs stebitės. Gi normali kaina,jeigu tariesi su gydytoju ir jis turi atvykti ne savo budėjimo laiku. Vien į kasą apie 700lt oficialiai reikia sumokėti,o dar ir pačiam gydytojui į kišenę įdėti reikia.Plius akušerei gi duoda apie 200lt. O jeigu dar ir epidūrą daro,tai ir anesteziologei apie 200lt įdedi. Taip kad tas 1000lt juokas čia.

Vaikai siais laikais negimdomi - nuperkami ligoninese,visai kaip vaikystej mama porindavo biggrin.gif

Atsakyti
mamytes kurios neseniai gimdete II ligonineje, kokius daiktelius reikia isideti i gimdykla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 08 10, 17:11)
mamytes kurios neseniai gimdete II ligonineje, kokius daiktelius reikia isideti i gimdykla? g.gif

Šlepetes (kokios jums patogios,Dauguma gumines ima),kojinaites,negazuoto vandens buteliuką,tinklines kelnaites ir didžiausią įklotą ir aišku leliukui rūbeliai.Kas be ko foto aparatas,mobilus.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 08 10, 19:57)
Šlepetes (kokios jums patogios,Dauguma gumines ima),kojinaites,negazuoto vandens buteliuką,tinklines kelnaites ir didžiausią įklotą ir aišku leliukui rūbeliai.Kas be ko foto aparatas,mobilus.

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 07 16, 20:19)
o jei pati ir nepajegsi, bet butu kam priziureti: teveliui ar mociutei, tai gal duoda jiems?  g.gif

jeigu su gimdyve lieka kas nors iš šeimos narių,tai tik nuo jūsų norų ir priklauso kur nakvos jūsų leliukas mirksiukas.gif su manimi liko vyras,tad ir mažylė pasiliko, nors prieš naktį sesutės dar kartelį pasitikslino ir pasisiūlė prižiūrėti 4u.gif
Atsakyti
kokiu daikteliu reikia gimdykloje jau issiaiskinau, o kas tada reikalinga palatoje? g.gif kaip pirmakartei tai man labai idomu sie dalykai ax.gif
Atsakyti
Labutis būsimosios ir jau esamos Mamytės wink.gif
Vakar su vyru lankėmės II-oje ligoninėje, išklausėm paskaitėlę apie žindymą, o po jos paprašėm, kad parodytų kaip atrodo gimdyklos ir palatos po gimdymo. Įspūdžiai liko tikrai geri - (parodė 2-ą, nes kitos buvo užimtos) iš 6 gimdyklų neremontuota tik viena - trečioji, pati akušerė švelniai tą gimdyklą pavadino arklide biggrin.gif žodžiu, jei važiuosit gimdyt ir pasakys, einam į trečią - atsisakykit ir niekas ten jūsų per prievartą neves (akušerės patarimas) smile.gif)) o palatos tai kaip ir palatos, nieko ten ypatingo, bet guldo po vieną (nebent gimdyvių antplūdis būtų, tuomet reiktų ir kolegę priimt) ir yra papildoma lova jei kažkas nori pasilikti kartu.
Man pačiai liko laukti leliaus jau tik pora savaičių ir vakar galutinai su vyru nutarėm, kad vyksim tiesiai į II-ą ligoninę smile.gif))
Atsakyti
Žinot,kai aš gimdau biggrin.gif ,man taip giliai dzin būna ar ten kas remontuota ar ne rolleyes.gif Pirmąją gimdžiau 3 gimdykloj.Tada ji nebuvo suremontuota.Ale nuo to tikrai mažiau neskaudėjo biggrin.gif Kas paklaustų,net nepasakyčiau kokios sienos ar grindys buvo biggrin.gif Antrąją gimdžiau 5 gimdykloj, o dabar berods 4.Paskutinyjį gimdymą atvažiavau su 8cm atsidarymu. Dar gavau skatinamųjų.Tai man buvo taip "žalia" akyse,kad neatsimenu iš vis kaip ta gimdykla atrodė.Tik foto galiu pažiūrėt,kad tą vaizdą pamatyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 08 11, 23:16)
kokiu daikteliu reikia gimdykloje jau issiaiskinau, o kas tada reikalinga palatoje? g.gif kaip pirmakartei tai man labai idomu sie dalykai ax.gif

na reikalingi tie daiktai kur yra sarase pamineti :)tas sarasas yra aplanke i kuria isidedi savo forma gimdyves:)o man tai ko reikejo iklotu, prausimosi reikmenu, vaikui pampersu..rubeliu vaikui perrengt ir paklotu....savo chaalato ir naktiniu nenaudojau nes buvo gerai ir ligonines. siaip pacioj gimdykloj jau vyras atitempe visas tases tai nereikejo niekur toli eit viskas buvo vietoj :)vaikui gimdykloj liepia iskart paruost kojines vilnones ir kepuraite smile.gif
Atsakyti