Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

aha man irgi idomu uz ka cia tiek sumokejo?
Atsakyti
Ko jūs stebitės. Gi normali kaina,jeigu tariesi su gydytoju ir jis turi atvykti ne savo budėjimo laiku. Vien į kasą apie 700lt oficialiai reikia sumokėti,o dar ir pačiam gydytojui į kišenę įdėti reikia.Plius akušerei gi duoda apie 200lt. O jeigu dar ir epidūrą daro,tai ir anesteziologei apie 200lt įdedi. Taip kad tas 1000lt juokas čia.
Atsakyti
As gimdziau cia pries metus nesitarusi. Daktarei po visko atsidekojom 300 Lt akuserei 200 Lt kudikiu seselei 50 Lt ir kudikiu seseles dar retkarciais pavaisindavom vaisiais ir saldainiais,kad butu meilesnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eridana @ 2011 08 04, 12:38)
cia gimde mano drauge pries menesi, liko labai patenkinta. nors ji visa nestuma lankesi kitur, bet gimdyti norejo cia, nes cia girdejo gerus atsiliepimus, na nenusivyle, tik nesitikedama sumokejo kazkur apie 1000 litu.

Tai, kad raso jog nesitikejo... jei butu tarusis tai ko tada nesitiketi g.gif .
O mes su niekuo nesitarem, norejom atsidekot, nes turejau sunku gimdyma, bet nei gydytojai nei akusere nesileido i klabas, o prieziura buvo superine 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai gimdancios mamytes sioje ligonineje, norejau pasiklausti ar Jusu vyrai dalyvavo gimdyme ir ar reik ja mtureti kazkokius spec apranga ir t.t. Bei jei atvaziuoji nesitarus ir joje nesilankei nestumo metu ar nera problemu ir nemalonumu? Tarkim mandagumas kaip, kaip priemimas ir kelintam aukste tiksliai randasi? g.gif Dekui is anksto uz atsakymo, nes didzioji diena arteja, o dar net nezinau kur tiklsiai antroje ligonineje yra iejimas i akuserini skyriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobi @ 2011 08 05, 20:29)
Neseniai gimdancios mamytes sioje ligonineje, norejau pasiklausti ar Jusu vyrai dalyvavo gimdyme ir ar reik ja mtureti kazkokius spec apranga ir t.t. Bei jei atvaziuoji nesitarus ir joje nesilankei nestumo metu ar nera problemu ir nemalonumu? Tarkim mandagumas kaip, kaip priemimas ir kelintam aukste tiksliai randasi?  g.gif Dekui is anksto uz atsakymo, nes didzioji diena arteja, o dar net nezinau kur tiklsiai antroje ligonineje yra iejimas i akuserini skyriu  blush2.gif

mano vyras tai dalyvavo nuo pat atvykimo i ligonine iki isvykimo smile.gif siaip patarciau isidet vyrui patogia apranga gimdykloj but nes maniskis tai norejo pasipuoses nuvaziuot biggrin.gif bet nepatpgu jam buvo biggrin.gifo poto palatpoj kai nakvojo tai vasara kai karsta buvo tai nepamaise ir sortai ir slepetes smile.gif)as nei lankaiu ten paskaitu nei nieko :)jokiu nemalonumu ten nebuna :)nuvaziuoji gimdyt ir viskas...yra priemimas...budinti sesute kuri priima..iskviecia is skyriaus gydytoja...supildo dokumentus..pastato klizma jei reik :Dpirmam aukste viskas randasi smile.gifo paskiau tave aprengia tokiais baltiniais iki keliu ir nuveza su liftu i antra auksta :)ir nuveda i gimdykla :)jei nebuna daug gimdanciu ta diena galima ir gimdykla pasirinkt kuria nori :)tai vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobi @ 2011 08 05, 17:29)
Neseniai gimdancios mamytes sioje ligonineje, norejau pasiklausti ar Jusu vyrai dalyvavo gimdyme ir ar reik ja mtureti kazkokius spec apranga ir t.t. Bei jei atvaziuoji nesitarus ir joje nesilankei nestumo metu ar nera problemu ir nemalonumu? Tarkim mandagumas kaip, kaip priemimas ir kelintam aukste tiksliai randasi?  g.gif Dekui is anksto uz atsakymo, nes didzioji diena arteja, o dar net nezinau kur tiklsiai antroje ligonineje yra iejimas i akuserini skyriu  blush2.gif

Vaziavau nesitarus ir nestumo metu ten pas jokia gyd.nesilankiau,tik i paskaitas nueidavau. Priemimas 1 aukste,o akuserinis sk. 2 aukste. visi buvo daugiau ar maziau mandagus,del sito gali buti rami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 05 rugpjūčio 2011 - 22:37
mergaites,o ar mokamas epiduras sioje ligonineje?ar tik duodama anestioziologui i kiseniu?beje,kiek jam duoti?100 turbut mazai?
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2011 08 06, 00:18)
mergaites,o ar mokamas epiduras sioje ligonineje?ar tik duodama anestioziologui i kiseniu?beje,kiek jam duoti?100 turbut mazai?

Epidura reikia nusipirkti netoliese esancioje vaistineje, kainuoja apie 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 08 04, 16:18)
oho, uz ka cia tiek?? blink.gif

ji buvo tarusis su gydytoja, ir gydytoja atvyko ne savo laiku, todel kaip sakant i kisene turejo duot, ir su gydytoja susitare 500 i ta kisene. bet kai ta gydytoja atvyko, kazkokia kolege atejo ir pasake, nemanykit, kad cia korupcija uzsiiminesit, susimokat i kasa pirmiausia, o po to jau jus ten ir tarkites. smile.gif taigi, galu gale gavosi taip, kad ta gydytoja drauges labai atsiprase uz sukeltus nepatogumus ir pasake, kad ji negales priimt gimdymo, tada atsiunte kita budejusi gydytoja, kuriam dar 500 gavo sumoket, tik nepaaiskino uz ka, sako drauge man ta akimirka buvo viskas dzin, apie nieka negalvojau, tik po to permasciau. bet va ir vyras pas ja kada norejo buvo ir miegojo. sake po viena stengiasi guldyt mamyte.
bet pvz kur as gimdziau, tai nkiek zinau nereikia i jokia kasa moket
Papildyta:
QUOTE(mazee @ 2011 08 05, 11:58)
Tai, kad raso jog nesitikejo... jei butu tarusis tai ko tada nesitiketi  g.gif .
O mes su niekuo nesitarem, norejom atsidekot, nes turejau sunku gimdyma, bet nei gydytojai nei akusere nesileido i klabas, o prieziura buvo superine  4u.gif  thumbup.gif

taresi ji, bet ir susitare konkrecia suma, taciau ivyko didelis nemalonumas, tai gavosi, kad nesitare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule121 @ 2011 08 01, 22:01)
man sake reikia uzkabint medali kad be epiduro gimdziau :Dis pradziu galvojau ka cia reiskia tas skausmas...norejau pabandyt ar galima iskentet...kai atsiverinejo ten tas kaklelis tai nieko man ten baisiai labai nebuvo...nu bet ta kede tai tikrai kaip siaubo filme...man ten tarp saremiu uztemdavo viskas akyse...tokia ramuma aplinkui atrode...gal ten is dalies ir nuovargis buvo kaltas..juk visa nakti nemiegojau:)))bet gale tiesiog jegu antpludis toks didelis buvo kai reikejo stumti biggrin.gif:D ir tokia palaima ateina kai isgirsti ta miela verksma:)

user posted image

Aha ir man toke ramuma atrodydavo turbut cia nuo to skausmo:D oi as tai visa nestuma vaidinau stipre be epidiuro gimdysiu ka cia,bet poto teko zernotis ir maldaut epidiuro kuri maceu kaip savo ausis;D

Papildyta:
QUOTE(Ingule121 @ 2011 08 01, 22:01)
man sake reikia uzkabint medali kad be epiduro gimdziau :Dis pradziu galvojau ka cia reiskia tas skausmas...norejau pabandyt ar galima iskentet...kai atsiverinejo ten tas kaklelis tai nieko man ten baisiai labai nebuvo...nu bet ta kede tai tikrai kaip siaubo filme...man ten tarp saremiu uztemdavo viskas akyse...tokia ramuma aplinkui atrode...gal ten is dalies ir nuovargis buvo kaltas..juk visa nakti nemiegojau:)))bet gale tiesiog jegu antpludis toks didelis buvo kai reikejo stumti biggrin.gif:D ir tokia palaima ateina kai isgirsti ta miela verksma:)

user posted image

Aha ir man toke ramuma atrodydavo turbut cia nuo to skausmo:D oi as tai visa nestuma vaidinau stipre be epidiuro gimdysiu ka cia,bet poto teko zernotis ir maldaut epidiuro kuri maceu kaip savo ausis;D
Atsakyti
nu tai o jei nakti atvaziuoji gimdyt,vaistine nedirba,tai ka,lieki ant ledo-be epiduro? g.gif
Atsakyti