nu tai vat butent.....as irgi jauciuos palikta likimo valiai...vaizdas kaip atlieka ginekologe apziura 40 nestumo savaite suejus terminui: pasigulde ant lovos pasieme savo duda tik vos vos priglaude prie pilvo staigiai atitrauke ir jau suskaiciavo per ta momenta 138 vaisiaus sirdies tonus....nu graudu darosi....maniskis tai pajuda pilve dar pajuda bet ka gali zinoti kaip jis ten jauciasi..gal jau jam ten nera tu vandenu....kada gine turi rasyt siuntima siaip?kai sueina 40 savaiciu?ar veliau....siaip as nieko pries vat nuvaziuot i antra ligonine gal priims ir be siuntimo?
QUOTE(Ingule121 @ 2011 07 18, 08:57)
nu tai vat butent.....as irgi jauciuos palikta likimo valiai...vaizdas kaip atlieka ginekologe apziura 40 nestumo savaite suejus terminui: pasigulde ant lovos pasieme savo duda tik vos vos priglaude prie pilvo staigiai atitrauke ir jau suskaiciavo per ta momenta 138 vaisiaus sirdies tonus....nu graudu darosi....maniskis tai pajuda pilve dar pajuda bet ka gali zinoti kaip jis ten jauciasi..gal jau jam ten nera tu vandenu....kada gine turi rasyt siuntima siaip?kai sueina 40 savaiciu?ar veliau....siaip as nieko pries vat nuvaziuot i antra ligonine gal priims ir be siuntimo?
manau,neuztenka su duda paziuret...
Pvz,man kai buvo pernesiojimas ir budavo neramu,as vos ne kasdien atvaziuodavau i ligonine ir akuseres pagulde ant lovytes,su apartuku vaikiuko sirdies plakimus irasydavo....isitikindavau pati tada,kad viskas ok...
manu jus kiekviena,jai jums neramu,turite teise pasitikrint belekada,kad ir nakti!!!
ar cia visose poliklinikose su tom dudom tik tikrina ar buna kad su echoskopu paziuri? )) nes man paaiskino kad su echoskopu tipo nemato reikalo....o kada pamato reikala...kada jau vaikui blogai? viena pana 7 dienos gimde jau po termino ir jau zali vandenai buvo ir vaikas priduses gime kaip srekas zalias...tai kokia cia apziura buna...siaubas...o as dar gulejau patologiniam antroj geguze tai manau turetu atsizvelgt i mane ir siust i antra..nu nieko jei nenuves manes vyrelis sian i antra pats is pasiutimo tai treciadieni reikalausiu siuntimo..o jei ne tai tai daktarei sakiai
QUOTE(rimma @ 2011 07 18, 11:48)
mano situacija tokia pati. as taip pat nezinau ka daryti, o pernesiot daugiau kaip savaite irgi nenoriu. idomu, ar leidzia skatinamuosius ir guldo jei savaite po termino?
mano gydytoja taip pat atostogauja, kitos nera. jauciuosi palikta likimo valioj
mano gydytoja taip pat atostogauja, kitos nera. jauciuosi palikta likimo valioj
mano situacija tuoj bus ta pati..gydytoja atostogauja visa menesi, o jau ryt prasides dienos po termino, jokiu pozymiu gimdymo nera, tai as galvoju,negalima tiesiog vaziuot i antra ligonine kad vis tikrintu? juk kazkas turi turet pareiga tikrint
istikruju,tai visos,cia paskutines,kurios cia rasot...jai jums labai neramu,gi bele kada galit nuvaziuot i bet kuriuos gimdymo namus ir pasakyt,kad jums pvz... bloga,kad vaikiukas vangiai juda ir t.t..Pamatysist kaip visi suskubs kazka daryt
Ir tada echo jau 100% garantuotas
Ir tada jau,manau arba paguldys i ligonine ir dar stebes kelias dieneles,arba skatins gimdyma
Ir tada jau,manau arba paguldys i ligonine ir dar stebes kelias dieneles,arba skatins gimdyma
tai vistiek ta daktare tavo atostogaujancia kazkas pavaduot turi....as asmeniskai lankausi silainiu poliklinikoj pas sutkiene bet ji db atostogauja tai pataikiau ant jakutienes kuri ja pavaduoja jau kaip as jos nevirskinu.....ir man visada taip nesiseka ant jos pataikau
Papildyta:
tai manau sian taip ir bus....kaip mama mane ir moke dar reikia puse ir prideti kad daktarai atkreiptu demesi ir kazka suskubtu daryti...atakuosim sian antra ligonine!!!!
Papildyta:
QUOTE(Linuute @ 2011 07 18, 11:16)
istikruju,tai visos,cia paskutines,kurios cia rasot...jai jums labai neramu,gi bele kada galit nuvaziuot i bet kuriuos gimdymo namus ir pasakyt,kad jums pvz... bloga,kad vaikiukas vangiai juda ir t.t..Pamatysist kaip visi suskubs kazka daryt
tai manau sian taip ir bus....kaip mama mane ir moke dar reikia puse ir prideti kad daktarai atkreiptu demesi ir kazka suskubtu daryti...atakuosim sian antra ligonine!!!!
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 07 18, 12:09)
mano situacijoj tuoj bus ta pati..gydytoja atostogauja visa menesi, o jau ryt prasides dienos po termino, jokiu pozymiu gimdymo nera, tai as galvoju,negalima tiesiog vaziuot i antra ligonine kad vis tikrintu? juk kazkas turi turet pareiga tikrint
as karta jau buvau nuvaziavus i 2 ligonine tu toniuku paklausyt, nes mano pilvinuke vangoka buvo. mano gydytoja to taip ir nezino. aisku uztaikiau ant nelabai malonios akuseres, bet toniukus paklause. buvo viskas gerai.
rytoj zadu vel vaziuoti, nes po termino man tikrai neramu . tik nesuprantu ka man veliau daryti reiks,jei viskas tvarkoj, tai taip ir laukt neaisku kiek???
nu kosmaras cia su musu gydytojais po termino, jei su niekuo nesitari
QUOTE(rimma @ 2011 07 18, 13:08)
as karta jau buvau nuvaziavus i 2 ligonine tu toniuku paklausyt, nes mano pilvinuke vangoka buvo. mano gydytoja to taip ir nezino. aisku uztaikiau ant nelabai malonios akuseres, bet toniukus paklause. buvo viskas gerai.
rytoj zadu vel vaziuoti, nes po termino man tikrai neramu . tik nesuprantu ka man veliau daryti reiks,jei viskas tvarkoj, tai taip ir laukt neaisku kiek???
taip, o tuo labiau vasara,kai puse gydytoju atostogauja...siaip manau tikrai turetu ne vien toniukus tikrinti,taigi ir vandenys gali zaliuoti ir placenta jau nebetinkamai teikti maisto medziagas ir pan, nors toniukai gal dar ir geri is pradziu...o be to - toniukus reiktu manau kasdien tikrinti, bet jau matau ligonines darbuotoju veidus jeigu kasdien vazineciau tikrintis ziauru
Mano terminas irgi artėja. Ginekologė irgi atostogauja
Realiai nuo 40sav ligoninėje jie turi kasdieną matuoti toniukus. Siuntimą galima drąsiai pas šeimos gydytoją prašyti. Aš bandysiu pas pavaduojančią ginę iš kart siuntimo prašyt. Taip pat prašysiu,kad ji ir kaklelį patikrintų.
Aš pirmus nėštumus tariausi su gydytoju. Dabar planuoju važiuot nesitarus. Tai neįsivaizduoju,kokia tvarka,jei gimdymas pats neprasideda Į patologinį tai tikrai nesiruošiu gultis ne man gulėt ištisą dieną ir veiklos laukti
Ir aplamai, ne į temą , greičiau atvėstų, nes neįsivaizduoju,kaip po gimdymo reiks miegoti ligoninėj ant "klijonkės" jau žiemą neįmanoma, tai prie tokio karščio nebent sėdint reiks miegoti
Realiai nuo 40sav ligoninėje jie turi kasdieną matuoti toniukus. Siuntimą galima drąsiai pas šeimos gydytoją prašyti. Aš bandysiu pas pavaduojančią ginę iš kart siuntimo prašyt. Taip pat prašysiu,kad ji ir kaklelį patikrintų.
Aš pirmus nėštumus tariausi su gydytoju. Dabar planuoju važiuot nesitarus. Tai neįsivaizduoju,kokia tvarka,jei gimdymas pats neprasideda Į patologinį tai tikrai nesiruošiu gultis ne man gulėt ištisą dieną ir veiklos laukti
Ir aplamai, ne į temą , greičiau atvėstų, nes neįsivaizduoju,kaip po gimdymo reiks miegoti ligoninėj ant "klijonkės" jau žiemą neįmanoma, tai prie tokio karščio nebent sėdint reiks miegoti
QUOTE(Ingule121 @ 2011 07 18, 14:49)
man jau net is tu nervu kaulus visus pradejo lauzyt ir pilva maust....jau gal gimdysiu
tai gal i nauda cia viskas iseis o kaip nors naturaliai skatintis nebandei?