Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Linuute @ 2011 06 26, 00:49)
Yra mokamos ,yra ir nemokamos.Mokamos lyg 100 lt kainuoja...
nemokamos,tai tokios prastokos,bet mes ten buvom ir kazkaip ne tas mums galvoje buvo ,kokios ten sienos,ar ten lempos....wink.gif Kiekviena paprasta palata turi dvi lovas.Viena is ju ,pasiliekanciam teciui jai reikia....Jai tetis nelieka,tai vistiek buni viena su leliuku toj palatoj...
Para lyg teciui kainuoja apie 15 lt...tiksliau gal kazkas pasakys,nes pas mus tetis nemiegojo,kita maziu turejo priziuret namie wink.gif

p.s.kas liecia maista,tai is anksto pasirupinkit,nes jo laabai truksta.Labai mazos porcijos,ir nelabai skanu....

aciu uz informacija 4u.gif dar iki mano mazylio liko pora meneseliu tad reikes perskaityti visa sia temele, gal rasiu dar daugiau atsakymu i rupimus klausimus g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Palata 15lt parai jai kazkas lieka nakvot. Man tai ten labai patiko viskas net ir ta palata gal todel kad labai laimynga buvau:)
Atsakyti
Gimdiau pries 1,5 men , niekur kirutr negimdyciau tik ten, draugems visoms tik ten rekomenduoju, tiek del atsikiru palatu tiek del prieziuros tiek del gydytoju.
Atsakyti
Vakar buvau pas ginę, (maniškė buvo atostogose, tai teko apsilankyti pas kitą) kai paklausė kur planuoju gimdyti, pasakiau, kad svarstau apie II ligoninę, jai net akys ant kaktos iššoko biggrin.gif pradėjo įkalbinėti važiuoti i mažylį doh.gif , kažin kodėl? g.gif

dar norėjau paklausti ar vyksta neščiųjų pamokėlės II ligoninėje? g.gif ir ar mokamos jos?
Atsakyti
Pamokeles nemokamos. Kaip supratau yra 4 skirtingos temos: gimdymas, žindymas ir pan. Paskaiteles vyskta kiekviena 4-dieni 12 val. Paziurek II lig. puslapyje rasi visą info ir telefonus mirksiukas.gif

QUOTE(Juftukas @ 2011 07 01, 14:27)
Vakar buvau pas ginę, (maniškė buvo atostogose, tai teko apsilankyti pas kitą) kai paklausė kur planuoju gimdyti, pasakiau, kad svarstau apie II ligoninę, jai net akys ant kaktos iššoko  biggrin.gif pradėjo įkalbinėti važiuoti i mažylį doh.gif , kažin kodėl? g.gif

dar norėjau paklausti ar vyksta neščiųjų pamokėlės II ligoninėje? g.gif  ir ar mokamos jos?

Atsakyti
O kas nors gal galit parašyti ligoninės internetinį adresą g.gif ?
Atsakyti
Ligoninės internetinis puslapis yra www.2kkl.lt
Tik bandžiau atidaryt kažkodėl neatsidaro, nors anksčiau tikrai veikė. g.gif

Kauno 2-oji klinikinė ligoninė
Adresas: Josvainių g. 2, LT-47144 Kaunas
Telefonas: Akušerijos skyriaus vedėjos tel (8 37) 30 60 61, 8687 74313
El.paštas: 2kkl@medi.lt

Tinklapis: www.2kkl.lt

Atsakyti
Šitas puslapis jau senų senovėje neatsidaro. Kai susijungė ligoninės,dingo tas psl. Tai sakau,gal koks kitas yra.
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 06 29, 00:20)
Palata 15lt parai jai kazkas lieka nakvot. Man tai ten labai patiko viskas net ir ta palata gal todel kad labai laimynga buvau:)

Man taip pat viskas drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2011 03 27, 11:32)

Labiausiai sie GN mane viliojo atskirom palatom, kad tik tu viena ar su vyru guli palatoje, ir kaimynu neturi tongue.gif

Nebutinai biggrin.gif as turejau kaimyne(pijokele tokia, 5 vaika gimde doh.gif ), buvo labai daug gimdyviu tuo metu, pet tik viena para taip....
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2011 07 06, 23:54)
Nebutinai biggrin.gif  as turejau kaimyne(pijokele tokia, 5 vaika gimde doh.gif ), buvo labai daug gimdyviu tuo metu, pet tik viena para taip....

Čia ne į temą, bet nu jūs man pasakykit, iš ko sprendžiat,kad žmogus pijokas? Užtai,kad 5 vaikas? Ar nuolat vartojo alkoholį šalia jūsų?
Galbūt moteris tik po gimdymo nekaip atrodo,o kad neturi pinigų tiek kiek jūs,tai nereiškia,kad pijokas.

Neįsižeiskite,bet labai nemalonu,kai pagal vaikų kiekį nustatoma "žmogaus padėtis visuomenėje" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif pasidalinsiu ir as savo dar visiskai svieziais ispudziais smile.gif vaziavau nesitarus, papuoliau pas gydytoja Leskauska. kadangi gimdymas buvo palyginus neilgas (6,5 val), kol supilde popierius gimdykloj teko praleisti tik 3,5 valandos, per kurias gydytojas taip ir nepaziurejo kiek atsiveres kaklelis. Kadangi gydytojo pamaina baigesi 16 val, o man pats gimdymas prasidejo trecia, tai jis buvo nepatenkintas, kad nespesiu pagimdyt iki darbo galo ir jam teks virsvalandzius dirbt biggrin.gif na bet gerai pora kartu pilva paspaude ir spejau pagimdyt iki puses keturiu biggrin.gif
Na, o akusere L. Rockiene buvo labai maloni ir palaikanti, su sypsena viska aiskino, ka daryti smile.gif
Atsakyti