Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

pries 2saw gimdziau sioje ligonineje, nesitarus niekam pinihu nedaviau gimdyma prieme nuostabiai net nesitikejau sitaip . per saremius daktare net is palatos ilgiau 5min neiseidavo . gulejau 8d nes bizki problemu buvo su manim tai tikrai labai rupinos vaiku daktare nuostabi . na maistas prastas tik ,o valytoja net ir ta labai faina. po gimdymo vyras isejo sokolado parnest tai gydytoja gimdykloi surinko daiktus nunese i palata nu zodziu viskas labai patiko labai . tiek dauk dar atsiminimu kad net nezinau ka ir rasyt . jai kas domina paklauskit. ilgai pragulejau tai dauk galiu papasakot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa___ @ 2011 06 06, 18:08)
pries 2saw gimdziau sioje ligonineje, nesitarus niekam pinihu nedaviau gimdyma prieme nuostabiai net nesitikejau sitaip . per saremius daktare net is palatos ilgiau 5min neiseidavo . gulejau 8d nes bizki problemu buvo su manim tai tikrai labai rupinos vaiku daktare nuostabi . na maistas prastas tik ,o valytoja net ir ta labai faina. po gimdymo vyras isejo sokolado parnest tai gydytoja gimdykloi surinko daiktus nunese i palata nu zodziu viskas labai patiko labai . tiek dauk dar atsiminimu kad net nezinau ka ir rasyt . jai kas domina paklauskit. ilgai pragulejau tai dauk galiu papasakot smile.gif

pritariu jum visu 100% smile.gif as taip pat cia gimdziau nesitarus,niekam pinigu nedaviau,o prieziura tiesiog supper buvo!!! smile.gif o gimdziau as pries beveik 10 men...ir pries tai teko 6 kart gulet nes sunkus nestumas buvo...
Atsakyti
Na, as si karta nusivyliau. Atvaziavau gimdyti antra, tai iskart net neapziurejo, o kadangi buvau streptokoko B nesiotoja, tai net nespejo visos dozes antibojotiku suleisti. Gerai, kad vaiko neuzkrete. O ir naujagymiu skyriaus barbuotojos paluciu net nenuodavo kol nepaprasydavau. Pries du metus tai dar buvo imesti i stalciu keli pampersai, o si kart nieko.
Atsakyti
na kaip cia sitaip g.gif man ir gimdykloi palutes tik kiso tik nese,o palatoi kekviena ryta atnesdavo g.gif manau jai butumet paprase tikrai butu dave smile.gif
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau čia prieš 2 sav. Niekam nieko nedaviau ir vis vien visi labai puikiai rūpinosi. Po visko norėjom su vyru atsidėkot, bet nei akušere nei gydytojas nesileido i kalbas, nors buvo komplikuotas gimdymas.
Po gimdymo išgulėjau visa savaite, tai tiek akušeres, tiek vaikuti prižiūrintis personalas man pasirodė geras. Aišku vienos buvo nors prie širdies dėk, kitos ne tokios paslaugios, bet paklausus visada suteikdavo informacija ir šiaip nuolat paklausdavo ar reikia ko ar yra klausimu...
Čia klausė dėl naktiniu, tai man gimdykloj davė valdiškus, o ir po gimdymo dar kelias dienas atnešdavo valdiškus, kad nesuterliočiau savo, nes gulėjau po cezario. Palučiu tiek man, tiek vaikuičiui nuolat atnešdavo.
Taigi atsiliepimai apie II ligonine tik kuo geriausi 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau šią savaitę smile.gif Pritariu dėl priėmimo skyriaus Raselės, ilgokai pildo dokumentus (nori viska dailyraščiu surašyt biggrin.gif ). Kadangi gimdyt atvažiavau jau su "stipriai" atsivėrusiu gimdos kakleliu, todėl teko skubėt į gimdyklą... Su niekuo susitarusi nebuvau. Gimdymą priėmė budintis gydytojas Kalvinskas. Geras, ramus, malonus gydytojas. Nestresuojant visus paskubino jis taip kaip reikia biggrin.gif .
Pasitaikė puiki akušerė, kuri viską "sutvarkė" sėkmingai, maloniai bendravo (po visko jai kukliai atsidėkojom).
Palatos seselės ir kitas personalas tikrai verti pagyrų, kilus klausimams padeda, pataria. Maistas irgi normaliai, tik reikia turėti priešpiečius ir naktipiečius lengvus pačiom, tada viskas ok.
Vienintelis minusas - reikia neužmiršti su savim i WC pasiimti popieriaus ar popierinių ranksluosčių 4u.gif
Atsakyti
As is Kedainiu esu ir ten gimdziau savo pirma ir antra vaikeli 2011 02 02 ir trecia ten gimdyciau,nors as su akusere buvau susitarus tai vaziavau isvis rami.O epiduras nemokamas tada jei paraso, kad jis del vienu ar kitu priezasciu priklauso t.y. privalomas,pvz kaip man su pirmu buvo, o su antru tai pati norejau tai viska pasake kas kaip ta komplekta reiktu veliau atpirkt ir savaime aisku anesteziologui,bet tikrai nuosirdziai patariu jei tariates del epiduro tai isiaiskinkit ar jis bus jum leidziamas iki pat kol vaikelis islys ar tik iki kol gimda 8cm atsidaro o pats gimdymas buna jau be nuskausminimo,nes manau,kad neverta tos savo nugalos zalot del to,kad pakentet o vistiek visa kita jauti, nu aisku cia kaip kam.Bet toje ligoninej kiekvienas gyd.skirtingai pvz.tokia Silkaitiene tai ji tokios nuomones,kad iki galo reik leist ir per visa stumima nes moteris tada labiau atsipalaidavus buna ir visa kita ir nedaug gyd.ten taip daro.As to labai norejau,bet jau nebespejo suleist nes kol atejau iki gimdyklos gimda atsidarius buvo 8cmo epidura daryt jau nebuvo prasmes, tai teko truputi su Dievais pasikalbet kaip sakoma doh.gif smile.gif bet vistiek man ten patinka, vien tai kad po gimdymo gali palatoj su leliuku ir vyru gyvent vieni, t,y. thumbup.gif ,nes tikrai nenoreciau su kita gyvent palatoj,o gal jos vaikiukas butu neramus ar dar kas nu vnz.
Atsakyti
QUOTE(Almonda @ 2011 06 07, 16:55)
Na, as si karta nusivyliau. Atvaziavau gimdyti antra, tai iskart net neapziurejo, o kadangi buvau streptokoko B nesiotoja, tai net nespejo visos dozes antibojotiku suleisti. Gerai, kad vaiko neuzkrete. O ir naujagymiu skyriaus barbuotojos paluciu net nenuodavo kol nepaprasydavau. Pries du metus tai dar buvo imesti i stalciu keli pampersai, o si kart nieko.

man kovo pabaigoj dave daug dovanėlių, tame tarpe buvo 2 pampersai ir mažas servetelių pakelis ax.gif

QUOTE(Rasa___ @ 2011 06 07, 20:47)
na kaip cia sitaip g.gif  man ir gimdykloi palutes tik kiso tik nese,o palatoi kekviena ryta atnesdavo g.gif  manau jai butumet paprase tikrai butu dave smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ar leidžia vyrui likti po gimdymo nakčiai?
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 06 25, 17:43)
Sveikos, norėjau paklausti ar leidžia vyrui likti po gimdymo nakčiai?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 06 25, 19:44)

o kaip ten viskas su palatom? matot pirmas gimdymas tai nieko nežinau kas, kur ir kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juftukas @ 2011 06 25, 21:57)
o kaip ten viskas su palatom? matot pirmas gimdymas tai nieko nežinau kas, kur ir kaip  ax.gif

Yra mokamos ,yra ir nemokamos.Mokamos lyg 100 lt kainuoja...
nemokamos,tai tokios prastokos,bet mes ten buvom ir kazkaip ne tas mums galvoje buvo ,kokios ten sienos,ar ten lempos....wink.gif Kiekviena paprasta palata turi dvi lovas.Viena is ju ,pasiliekanciam teciui jai reikia....Jai tetis nelieka,tai vistiek buni viena su leliuku toj palatoj...
Para lyg teciui kainuoja apie 15 lt...tiksliau gal kazkas pasakys,nes pas mus tetis nemiegojo,kita maziu turejo priziuret namie wink.gif

p.s.kas liecia maista,tai is anksto pasirupinkit,nes jo laabai truksta.Labai mazos porcijos,ir nelabai skanu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 25 birželio 2011 - 23:50