Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Serniukas @ 2011 05 30, 11:35)
Kas neseniai gimdete - ar reikia į gimdyklą neštis savo naktinius ar duoda "valdiškus" ?
Kai pirmą gimdžiau prieš 2,5 metų tai tada dave "valdiškus".

siaip turetu duoti valdiskus viska,pagal higienos ir bendrus reikalavimus,bet aisku geriau ir savo turet,atsarga gedos nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serniukas @ 2011 05 30, 09:35)
Kas neseniai gimdete - ar reikia į gimdyklą neštis savo naktinius ar duoda "valdiškus" ?

Labukas

Duoda valdiskus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Serniukas @ 2011 05 30, 10:35)

tikrai duoda, ir po gimdymo iškart gimdykloj duoda persirengti kitus, o jau palatoj gali rengtis savo rubais ax.gif
Atsakyti
Serniukas, dave valdiskus ir prieš 7 savaites mirksiukas.gif dar priėmimo skyriuj liepė persirengti, savo tik tapkės ir chalatas (koridoriais kol eini) ir dar sakė jei užmiršot savo, duosim ir paskui gulėti dar vienus (mes iš kito miesto, tai namo nenulėksi naktinių). Bet aišku turėjom.
Atsakyti
QUOTE(Medula @ 2011 05 31, 11:38)
Serniukas, dave valdiskus ir prieš 7 savaites  mirksiukas.gif dar priėmimo skyriuj liepė persirengti, savo tik tapkės ir chalatas (koridoriais kol eini) ir dar sakė jei užmiršot savo, duosim ir paskui gulėti dar vienus (mes iš kito miesto, tai namo nenulėksi naktinių). Bet aišku turėjom.

o neklause kodel is kito miesto pas juos atvykot t gimdyt?nes as iri ne is kauno tai domiuosi ar neburbes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai net ne visuose miestuose šiais laikais gimdyti galima... Manau, kad tik džiaugiasi, kad pas juos važiuoja, kai gimdžiau, tai net sakė, kad iš Vilniaus pas juos važiuoja...
Atsakyti
Norėjau pasiklausti neseniai gimdžiusių, kaip personalas? Ar malonūs medikai, kaip naujagimių gydytojai? Ar po naujagimius reik renkti savais rūbeliais ar valdiškais? Dėkui už infoamciją. 4u.gif
Atsakyti
As irgi ten gimdysiu,bet nesitarsiu su niekuom,gulejau pataloginem skyriui esu patenkinta tikrai,ir seip skyrius akuserinis neblogas,daktarai savo srities profesionalai smile.gif
Tikiuos kad viskas vyks sklandziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobi @ 2011 05 31, 17:15)
Norėjau pasiklausti neseniai gimdžiusių, kaip personalas? Ar malonūs medikai, kaip naujagimių gydytojai? Ar po naujagimius reik renkti savais rūbeliais ar valdiškais? Dėkui už infoamciją.  4u.gif

savais, bet gali ir valdiškais ax.gif
Atsakyti
as irgi zadu gimdyti vaziuot nesitarus,o ir pinigu be reikalo nekisiu,jei matysiu kad gimdymas vyksta sklandziai tai niekam nieko ir neduosiu,o jei kas nors ne taip tai daktarei truputi duosiu kad atidziau pastebetu jau mane smile.gif jei liksiu viskuo patenkin ta tada po visko simboliskai atsilyginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2011 05 31, 11:50)
o neklause kodel is kito miesto pas juos atvykot t gimdyt?nes as iri ne is kauno tai domiuosi ar neburbes biggrin.gif  biggrin.gif

neburbėjo, nebent aš per sąrėmius negirdėjau smile.gif tai priėmimo skyriuje tik atsimenu labai ilgai dokumentus kol supildė, virš pusvalandžio. Bet nieko nesakė, dar pasijuokavo kai vyras kompiuterio pelę sužiūrėjo kurioj vietoj neveikia smile.gif)
Atsakyti
Aš prieš mėnesį gimdžiau šioje ligoninėje. Prisiminimai ne patys geriausi dėl komplikuoto gimdymo, bet gydytojai padarė viską, ką reikėjo. Esu dėkinga visam personalui už vaikiuko gyvybę.
Važiavau nesitarusi, antrą gimdyti važiuočiau ten pat. smile.gif
Atsakyti