Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(DaG @ 2011 03 29, 15:36)
Gal kas galite pasakyti, ar vyrui gimdykloje reikia specialios aprangos? ar užtenka persirengti švariais rūbais?

Prieš gerus metus gimdžiau, tai atnešė chalatą vyrui apsirengt. Bet jis kažkaip nesidėjo g.gif Maniškis tik šlepetes vežės, na ir aišku švariais rūbais apsirengęs biggrin.gif Ką galiu patart, tai tegul šiltai neprisirengia, nes gimdykloj min 25 šilumos būna 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti, ar vyrui gimdykloje reikia specialios aprangos? ar užtenka persirengti švariais rūbais?

Tik šlepetes dėjosi mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif ziurau apie stankeviciene kalba eina ir atsiliepimai kaip cia pasakius unsure.gif schmoll.gif man ji asmeniskai,bjaurybes bjaurybe daktare.nei svelnumo nei moteriskes isilavinimas as jau geriau patyliu.............nei vienai as savo draugei nei kt nerekomenduociau tokio zmogaus ir kaip daktares.fu fu geriau pas ja nepapulti schmoll.gif
Atsakyti

As kai gimdziau lygiai pries metus tai tikrai nereikejo kazkokios aprangos,uztenka taip vilketi svarius lengvus drabuzelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2011 03 29, 14:36)

nereikia nieko, šlepetėm persiavė ir viskas ax.gif nu rūbai buvo švarūs biggrin.gif

QUOTE(Austikas @ 2011 03 29, 16:44)
4u.gif ziurau apie stankeviciene kalba eina ir atsiliepimai kaip cia pasakius unsure.gif  schmoll.gif man ji asmeniskai,bjaurybes bjaurybe daktare.nei svelnumo nei moteriskes isilavinimas as jau geriau patyliu.............nei vienai as savo draugei nei kt nerekomenduociau tokio zmogaus ir kaip daktares.fu fu geriau pas ja nepapulti schmoll.gif

Ačiū D. nebuvau skičius atsiliepimų apie ją prieš gimdymą, tai ir galvos labai neskaudėjo..iš pirmo žvilgsnio pasirodė nekaip, bet mes ramiai, normaliai bendravom, tai ir ji pasikeitė, ir visokių bajerių pamėtė lotuliukas.gif Naktį kai nuvažiavom budėjo Žebrauskienė, tai ji kaip patimrino man kaklelį blink.gif galvojau nuo kėdės nušoksiu doh.gif doh.gif O Stankevičienė viskas normaliai, svelniai ax.gif beto man atsirado neaiskus kraujavimas, ji valė gimdą ranka..ir tai atliko gerai, dėkoju jai kad iškart nesiėmė drąstiškų priemonių rolleyes.gif
Na, ji konkreti, be jokių "lelekinimų", bet pas ją viso nėštumo metu nenorėčiau lankytis taip pat blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 30 kovo 2011 - 08:23
Lankaus pas Stankevičienę nuo nėštumo pradžios. Noriu ir gimdyt pas ją. Normali gydytoja. Turi savo nuomonę. Nėštumą gan atidžiai seka. Kažkaip seniau norėjos meilių saldžialiežuvių gydytojų. O dabar pakęst tokių negaliu. Todėl ji kaip tik. Nepersistengia su meilikavimais betiksliais. Man patinka jos griežta ir kategoriška nuomonė. Gal mane pačią primena biggrin.gif Esu su ja susidūrus ir pirmojo nėštumo metu. Ir kaklelį tikrinus. Ir lašelinių magnio gavau jos dėka. Jokio grubumo.
Beje kas labiausiai mane žavi joje, kad nėra kyšininkė thumbup.gif Retai rasi tokį mediką bigsmile.gif

Priliaubsinau biggrin.gif

Šiaip nereikia jos bijoti. Būkit patys žmonės ir su jumis žmoniškai elgsis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rlnds @ 2011 03 25, 13:04)
labas, Vaziuok drasiai. Bet kuriuo atveju tave priims demesingai, atsakingai. Gausi visa reikiama prieziura. as visus vaikus antroj gimdziau. Sioje ligonineje yra visa reikalinga aparatura kaip kmuk, visi gyditojai profai. Ten toookia ramybe, kaip namie, ko nepasakysi apie kitas istaigas kuriose verda ir gydytojai ir studentai.

QUOTE(Austikas @ 2011 03 27, 21:01)
LABA smile.gif KAIP PAGALVOJI TAI TIKRA TIESA KAD ANTROJOJE LIG PASIJUNTI,KAIP NAMUOSE,DIDELIS PLIUSAS KAD PO VISKO KAIP AS SAKAU GALEJOME PASILIKTI SU VYR KARTU PALATOJE IR DEKUI MUSU DAKT KURI PAKLAUSE AR NORESI KAD LIKTU,VYR IR BE PROBLEMU biggrin.gif IR KITOMS REKOMENDUOCIAU TIKSLIAU SAVO NETGI DRAUGEMS SAKIAU GIMDYTI TIK I 2LIGONINE.NES APLINKA IR GYD PRIEZIURA SUPER thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif jei dar kada teks gimdyti,tai tikrai net neabejosiu ir vaziuosiu tiesiai i II ligonine.Neturiu nei vieno priekaisto visam personalui-dirba tikri profesionalai thumbup.gif Ir kaip Austikas pasake-atmosfera kaip namuose 4u.gif
Dziaugiuos,kad praejus keliems metams visdar tokia pat siluma ten isliko ir nenuzmogejo personalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, mano dvi draugės grįžo iš antros lig., ten jas laikė keturias paras (gimdymai be komplikacijų jokių). Paaiškino, kad "tokia tvarka". Man įdomu, nuo kada pas juos tokia tvarka?
Atsakyti
Na as gimdziau pries metus 2-oj ligoninej. Gimdymas praejo sklandziai...bet tikrai laike 4 dienas
Atsakyti
Aham,mėgsta ten jie laikyt g.gif Aš po antro gimdymo namo išsiprašiau po dvieų dienų.Bet daktaras "savas" buvo blush2.gif Kažkaip ir dabar nenusiteikus aš ten būti,aišku jeigu viskas gerai g.gif
Atsakyti
Nu va, mes jau grįžome trise iš 2-os. Jeigu skaičiuoti tą dieną, kai gimdžiau, o tas vyko apie 15val, tai ir man gaunasi, kad 4-ios paros, bet koks gi skirtumas 4 ar 3, man tai jokio.
Važiavom su niekuo nesitarę. Ką aš galiu pasakyt... Superligoninė ir superpersonalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vyras bandė po viskam "atsidėkoti", tai labai nenoriai priėmė. Matosi tikrai, kad žmonės ne dėl kyšių dirba.
Atsakyti
Mes prieš savaitę irgi ten gimėm. Nedvejodami važiavom šimtą kilų iš kito miesto - super personalas, ypatingai akušerė ir labai gera pakliuvo budinti gydytoja, o dar maloniai nuteikė, kad naujagimių skyriaus personalas orientuotas į natūralų žindymą - tiek dieną tiek naktį budinti ateina, padeda teisingai pridėti prie krūtinės, yra paskaitėlės gimdyvėms su filmuku apie žindymą (apeina palatas, sukviečia). Buvom irgi tris paras (kaip pirmakartė laukiau pieno virsmo smile.gif, bet kiek žinau jei sveikas vaikas ir mama, niekas neprivers būti, pasitarus su palatos gydytoja gali išleisti ir anksčiau.

Sekantį ar sekančius vaikus - tik ten thumbup.gif
Atsakyti