sveikos,
Ketinu važiuoti gimdyti šioje ligoninėje nesitarus. Tikiuosi nesigailėsiu. Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais apie gydytojus, akušerius?
Ketinu važiuoti gimdyti šioje ligoninėje nesitarus. Tikiuosi nesigailėsiu. Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais apie gydytojus, akušerius?
[/quote]
labas, Vaziuok drasiai. Bet kuriuo atveju tave priims demesingai, atsakingai. Gausi visa reikiama prieziura. as visus vaikus antroj gimdziau. Sioje ligonineje yra visa reikalinga aparatura kaip kmuk, visi gyditojai profai. Ten toookia ramybe, kaip namie, ko nepasakysi apie kitas istaigas kuriose verda ir gydytojai ir studentai.
Ačiū už ats.
Beje, gal kas nors domėjosi/žino, kokie gydytojai šiuo metu dirba prie gimdymų? jų puslapyje pateikta sena, 2010m pradžios info.
Beje, gal kas nors domėjosi/žino, kokie gydytojai šiuo metu dirba prie gimdymų? jų puslapyje pateikta sena, 2010m pradžios info.
As irgi tik teigiamai galiu pasisakyti apie siuos GN, ir gydytojai ir akuseres tikrai demesingi ir labai zmogiski. Pirma gimdziau susitarusi, antraja ne, didelio skirtumo nemaciau
Labiausiai sie GN mane viliojo atskirom palatom, kad tik tu viena ar su vyru guli palatoje, ir kaimynu neturi
Labiausiai sie GN mane viliojo atskirom palatom, kad tik tu viena ar su vyru guli palatoje, ir kaimynu neturi
LABA KAIP PAGALVOJI TAI TIKRA TIESA KAD ANTROJOJE LIG PASIJUNTI,KAIP NAMUOSE,DIDELIS PLIUSAS KAD PO VISKO KAIP AS SAKAU GALEJOME PASILIKTI SU VYR KARTU PALATOJE IR DEKUI MUSU DAKT KURI PAKLAUSE AR NORESI KAD LIKTU,VYR IR BE PROBLEMU IR KITOMS REKOMENDUOCIAU TIKSLIAU SAVO NETGI DRAUGEMS SAKIAU GIMDYTI TIK I 2LIGONINE.NES APLINKA IR GYD PRIEZIURA SUPER
Del Stankevicienes... pries 4 metus gimdziau pirma vaika ten, ji buvo palatos gyd. o ir dabar sutapo kad vel ji buvo. Tai zmogus visiskai skirtingas buvo... pirma kart bjauri salta ir tt... si karta - profesionali, daug patare ir tt.
del gimdyklos personalo... pirma gimdant tariaus... neblogi prisiminimai buvo neskaitant priemime bjaurios priemejos, stankevicienes ir nuovargio po 14 val skatinamu saremiu.
si karta vel tariaus su tom paciom gyd ir akusere. tai priemime kaip maloniai prieme!!! issikalbejom, kad tikrai jei ateini priesiskai nusiteikus, auka vaidinant - tai ir bendraus grubiai. ateisi kaip zmogus - bendraus kaip su zmogum
apie gimdykloje buvima isvis nekalbu - pasaka viskas buvo, ir ne del pinigu tikrai... apskritai is zmoniu siluma spinduliuoja, neleidzia jaustis aukai ir tt, normaliai draugiskai bendrauja ir pan
zodziu, jei trecia gimdysiu - pas ta pati personala tikrai
del gimdyklos personalo... pirma gimdant tariaus... neblogi prisiminimai buvo neskaitant priemime bjaurios priemejos, stankevicienes ir nuovargio po 14 val skatinamu saremiu.
si karta vel tariaus su tom paciom gyd ir akusere. tai priemime kaip maloniai prieme!!! issikalbejom, kad tikrai jei ateini priesiskai nusiteikus, auka vaidinant - tai ir bendraus grubiai. ateisi kaip zmogus - bendraus kaip su zmogum
apie gimdykloje buvima isvis nekalbu - pasaka viskas buvo, ir ne del pinigu tikrai... apskritai is zmoniu siluma spinduliuoja, neleidzia jaustis aukai ir tt, normaliai draugiskai bendrauja ir pan
zodziu, jei trecia gimdysiu - pas ta pati personala tikrai
Aš ir planuoju nesitarus važiuot Jau buvau tenai dviejose paskaitose, tai labai patiko. Aš ten ir dažniau galėčiau važiuot
Jau prigąsdino mane, kad neprižiūrės, jei pinigų nemokėsiu Bet man tai kažkokia nesąmonė - dabar gali klausti bet ko, ten visi normaliai maloniai bendrauja, o kai atvažiuosiu gimdyt, tai ims ir sužvėrės...
Jau prigąsdino mane, kad neprižiūrės, jei pinigų nemokėsiu Bet man tai kažkokia nesąmonė - dabar gali klausti bet ko, ten visi normaliai maloniai bendrauja, o kai atvažiuosiu gimdyt, tai ims ir sužvėrės...
QUOTE(nojura @ 2011 03 28, 14:18)
Aš ir planuoju nesitarus važiuot Jau buvau tenai dviejose paskaitose, tai labai patiko. Aš ten ir dažniau galėčiau važiuot
ir aš to paties tikiuosi
QUOTE(nojura @ 2011 03 28, 13:18)
Aš katik iš ten Važiavau nesitarus, ir tikrai likau patenkinta. Naktį nuvažiavom, niekas nė neburbtelėjo..akušerė labai rūpestinga, tik vardo nežinau, neprisistatė, kortelės neturėjo ir Žebrauskienė budėjo, o pagimdžiau pas Stankevičienę ir akušerę Vilmą Darbą atliko profesionaliai Po visko vyras atsilygino šiek tiek pinigėliais
Papildyta:
QUOTE(Keja @ 2011 03 27, 11:32)
[quote=Milinga,2011 03 28, 15:13]
Aš katik iš ten Važiavau nesitarus, ir tikrai likau patenkinta. Naktį nuvažiavom, niekas nė neburbtelėjo..akušerė labai rūpestinga, tik vardo nežinau, neprisistatė, kortelės neturėjo ir Žebrauskienė budėjo, o pagimdžiau pas Stankevičienę ir akušerę Vilmą Darbą atliko profesionaliai Po visko vyras atsilygino šiek tiek pinigėliais
Papildyta:
Tai jau tada SVEIKINIMAI
Mes tai ir galvojam, kad po viskam galima bus kažkiek "atsidėkoti".
Papildyta:
Tai jau tada SVEIKINIMAI
Mes tai ir galvojam, kad po viskam galima bus kažkiek "atsidėkoti".
Gal kas galite pasakyti, ar vyrui gimdykloje reikia specialios aprangos? ar užtenka persirengti švariais rūbais?