QUOTE(Linuute @ 2011 03 14, 20:47)
Sveikutes
Ka vezetes i ligonine?
Ko prireike vaikuciui?
Ko sau?
vaikučiui prireikė sauskelnių ir rūbelių. Kol bambytė neužgijus geriausia marškinėliai. Turėk jų 3-4 poras + šliaužtų tiek pat
dar kojinytės vilnonės būtinos. Kepurytę dėjau tik kelioms valandoms. Muiliuką leliaus užpakaliukui praust turėk, rankšluostėlį
kremuką nuo iššutimų gausi dovanų
o šiaip per tris dienas neįsivaizduoju ką daryt reikia, kad iššustų.. Neperšlampami paklotai, merliukai, flanelės gabaliukai ( atpylinėjimams ir šiaip po galvyte dėt ) tai tiek vaikeliui.
Sau : Šukos, gumytė plaukams, vazelinas, rankų kremas (labai išsausės nuo rankų plovimo ), higienos priemonės, pižama, liemenėlė maitinačiom, chalatas, šlepetės sau ir vyrui(jei bus kartu) , tinklinės kelnaitės, įklotai, man labai patogu buvo sauskelnės suaugusiems nakčiai, nebijojau, kad galiu ištept patalynę, spenelius tepiau bepanthen, man tiko, fotoaparatas, aš pasiėmiau naktinę lemputę, buvo labai gerai, nes mažoji palatos lempa neveikė, tai naktim kai reikdavo maitint tą mažą įsijungdavau ir liuks būdavo. Dar dėl atsargos nepakenktų mikro klizmutės,
man labai pasitarnavo ir dar koks treningiukas, ar kažkokie patogūs rūbai, jei nenorėsi tik su chalatu visas dienas vaikščiot
Dar jei ne pirmas vaikelis tai kitos mamos pataria turėt nuskausminamųjų, nes gimda lb skaudžiai susitraukinėja.
Dar vienas patarimas : paimti ligoninės chalatą ir naktinius, nes jie tikrai išsiteps.. o po gimdymo nusiprausuios galėsit savo užsidėt
Ir dar į temą, aš kiek pamenu visas naktis ir dienas mažylę guldžiausi su savim, buvo daug patogiau maitint, ir rami buvo, neverkė tiek daug kiek kiti vaikiukai, be to girdėjau, kad tų lovyčių, kuriuose guldo mažiukus čiužinys lyg iš klijonkės, kurie skleidžia šaltį.. O ir šiaip pagalvokit juk visus 9 mėn. mažiukai gyveno su jumis, ir staigiai juos "atima" kur negirdi nei mamos širdies plakimo, nei šilumos nejaučia.
O gimdžiau aš jau beveik prieš metus.. ech
va šitoj gimdykloj , lyg 5nr:
dušo taip ir neišbandžiau..