Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Alekto @ 2011 03 07, 16:02)
Aham,pasikeitę kai kurie,nes keičias kas porą metų jie ten. Žinau tik tris garantuotai,kad gimdyklose dirba: Kardelienė, Valytė ir Stankevičienė (skambinaus aš dėl tam tikrų dalykų,tai vardino kas budi kai kuriom dienom).

O Silkaitiene nedirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 03 08, 20:35)
O Silkaitiene nedirba?  g.gif

nu pries 4 menesius dar tikrai dirbo biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 03 08, 19:35)
O Silkaitiene nedirba?  g.gif

Šilkaitienė prieš metus dar dirbo ginekologijos skyriuj kiek pamenu. Dabar ar ginekologijos,ar patologijos,ar akušerijos tikrai nežinau.
Tartis su gydytoju dėl gimdymo priėmimo galima gi iš bet kurio skyriaus.Tas neįtakoja net oficialios kainos.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 03 07, 17:02)
Aham,pasikeitę kai kurie,nes keičias kas porą metų jie ten. Žinau tik tris garantuotai,kad gimdyklose dirba: Kardelienė, Valytė ir Stankevičienė (skambinaus aš dėl tam tikrų dalykų,tai vardino kas budi kai kuriom dienom).

Dekui smile.gif Kaip keista, kad telefonu pasake, kokie gyd. budi, nes kai pirma vaziavau gimdyti (pas viena gyd. laaabai nenorejau) nieko nepasake, tipo telefonu tokios info neskelbiam. Nu, bet tada viskas gerai isejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bdaskia @ 2011 03 04, 10:34)
tai gal ir susitiksim 2-oj ligoninej smile.gif)))

Aha - gal choru abi dejuosim lotuliukas.gif

Gal kas žinote, kokia tema ateinantį ketvirtadienį per paskaitą kalbės? Užsirašiau tik nuo 24-os dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2011 03 04, 13:51)
mamytes tos kurios atik apziurejot gimdyklas norejau paklausti ar visos gimdyklose lovos transformuojasi i gimdymo lova?ir ar visose gimdyklose yra tualetai?

Tikrai ne, gimdziau s.m. sausi 4u.gif O del wc, jau atsake, nera, jei reikalas skubiai prispaus tai gimdykloj ant spec. kedes atsisesi, akuseres po to sutvarkys. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Ka vezetes i ligonine?
Ko prireike vaikuciui?
Ko sau?

Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 03 14, 20:47)
Sveikutes

Ka vezetes i ligonine?
Ko prireike vaikuciui?
Ko sau?

Šiaip man mano ginė buvo davus sąrašiuką, tai viską pagal jį žiūrėjau, bet tikrai nesidėjau visko kas buvo surašyta.. Sau: dokumentai, higiena, pižama/naktinukai, liemenėlė maitinančiom, chalatas, šlepetės, rankšluostis, tinklinės kelnaitės, higieniniai įklotai, kažkokia priemonę (.)(.) jei nukramtys (aš multimam kompresiukus vežiausi), įdėkliukai į liemenėlę, vandens, vazelino, fotoaparatas.. Šlepetės tėčiui (jei dalyvaus gimdyme)
Leliukui: sauskelnes, vilnonės kojinytes, kepurytė, siaustinukai, šliaužtinukai, turėjau kremuką nuo iššutimų, rūbelių imiau po tris komplektus. Dar neperšlampamų paklotėlių turėjau. Na čia tiek taip staigiai prisiminiau...
Atsakyti
Noriu parodyti II gimdyklą po remonto. Jauki ir šviesi. Beje IV-oji - identiška. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 03 14, 22:20)
Šiaip man mano ginė buvo davus sąrašiuką, tai viską pagal jį žiūrėjau, bet tikrai nesidėjau visko kas buvo surašyta.. Sau: dokumentai, higiena, pižama/naktinukai, liemenėlė maitinančiom, chalatas, šlepetės, rankšluostis, tinklinės kelnaitės, higieniniai įklotai, kažkokia priemonę (.)(.) jei nukramtys (aš multimam kompresiukus vežiausi), įdėkliukai į liemenėlę, vandens, vazelino, fotoaparatas.. Šlepetės tėčiui (jei dalyvaus gimdyme)
Leliukui: sauskelnes, vilnonės kojinytes, kepurytė, siaustinukai, šliaužtinukai, turėjau kremuką nuo iššutimų, rūbelių imiau po tris komplektus. Dar neperšlampamų paklotėlių turėjau. Na čia tiek taip staigiai prisiminiau...

Aciu wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Rusmenė @ 2011 03 15, 09:06)
Noriu parodyti II gimdyklą po remonto. Jauki ir šviesi. Beje IV-oji - identiška.  4u.gif
user posted image

artejant tam laikui,kai teks ten atsidurti,tai vis baisiau ir baisiau darosi doh.gif
kazkaip su pirmuoju,taip man nebuvo,nu bet si karta doh.gif jauciu jau senatve man,todel ir nervai jau nebetie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 03 15, 11:18)
artejant tam laikui,kai teks ten atsidurti,tai vis baisiau ir baisiau darosi  doh.gif
kazkaip su pirmuoju,taip man nebuvo,nu bet si karta  doh.gif jauciu jau senatve  man,todel ir nervai jau nebetie  ax.gif

Man pirmas, tai man irgi nė velnio nebaisu - matyt, todėl, kad dar nežinau, kaip ten būna ir nesuprantu, ko ten bijot. Va, kai jau žinosiu ir jei antro lauksiu, tada gal jau ir baimė ims tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, gal zinote ar duoda rubelius vaikuciui?
Gimdykloje savo naktinius reikia tureti ar duoda?
Beje, gal kuri emete mokama palata, ta, kur parai 100 lt, ar verta, kas joje geriau?
Labai dekinga buciau uz atsakymus:)
Atsakyti