QUOTE(ir_mute227 @ 2011 03 04, 16:13)
jei nepaslaptis tai kai paskutini karta gimdei ar davei kam pinigeliu,ir jei davei kiek?
Aš buvau susitarus su gydytoju
Tokiu atveju reikia klausti ir tartis kiek
Jeigu važiuočiau nesitarusi,neduočiau iš vis niekam
QUOTE(Linutas @ 2011 03 06, 14:00)
Nezinau kaip akuseres, bet esu nekokiu atsiliepimu girdejus apie gydytoja Stankeviciene
O is tavo apibudinimo ir nupasakoto gydytojos bendravimo man labai primine kitos gimdyves atsiliepimus
Bet, galiu ir klysti.
gal daugiau mamyciu papasakoks ka apie gydytoja stankeviciene?
Labai normali gyd. Stankevičienė
Gal tik atrodo kiek rūstoka.Ruošiuos šį kart pas ją gimdyt
Beje labai abejoju,kad prieš 3 matus ji gimdyklose dirbo.Plius ji nėra kyšininkė,kaip ne kurie ten esantys medikai
Visų pirma,reikia nepamiršti,kad esam visos skirtingos,su skirtingais įnoriais ir norais.Vienoms vienas gydytojas labai tinka ir patinka,kitoms tas pats žmogus tiesiog atgrasus. Reikia nepamiršti dar,kaip mes pačios su tais gydytojais bendraujam.jei puolam akis draskyti,tai nereikia norėti,kad ir su mumim elgsis gražiai.Jei kalbam pakeltu tonu,tai natūralu,kad žmogui esančiam šalia tonas savaime pakyla.
Paskaitykim atsiliepimus apie gydytojus.Jie visiškai skirtingi apie tą patį žmogų.Pvz. gyd. Žebrauskienė.Vienos labai peikia,kitos džiaugiasi pas ją pagimdę.
Kaip bebūtų,važiuojam mes ten ne draugų ieškoti,o didžiausiam gyvenimo stebuklui.Mat jį šunys,kas ten kur šalia ką kalba ar burnoja,geriau susikaupti ir koncentruotis tik vienam vieninteliam tikslui - leliuko atėjimui