Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(nojura @ 2011 03 04, 09:50)
O, tiksliai  smile.gif

tai gal ir susitiksim 2-oj ligoninej smile.gif)))
Atsakyti
mamytes tos kurios atik apziurejot gimdyklas norejau paklausti ar visos gimdyklose lovos transformuojasi i gimdymo lova?ir ar visose gimdyklose yra tualetai?
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2011 03 04, 13:51)
mamytes tos kurios atik apziurejot gimdyklas norejau paklausti ar visos gimdyklose lovos transformuojasi i gimdymo lova?ir ar visose gimdyklose yra tualetai?

Tuoletų iš vis nėra gimdyklose 4u.gif Yra vienas bendras.
Dėl lovų nežinau tiksliai,bet kai prieš metus gimdžiau,lyg ir minėjo akušerė,kad visos transformuojasi g.gif

Beje,jeigu ateitį kam reikės,tai drąsiai galima skambinti į Akušerinio priimamąjį thumbup.gif Super maloniai bendravo.Išvardino visus gydytojus,kurie dirba tom dienom,kas man aktualu rolleyes.gif
Atsakyti
tualetu isvis nera gimdyklose? doh.gif o cia didelis minusas verysad.gif pati esu is alytaus ir ten gimdziau pirma vaika,tai i tualeta laksciau isvien,jis buvo pacioj gimdykloj,todel buvo labai patogu
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 03 04, 14:59)
Tuoletų iš vis nėra gimdyklose 4u.gif Yra vienas bendras.
Dėl lovų nežinau tiksliai,bet kai prieš metus gimdžiau,lyg ir minėjo akušerė,kad visos transformuojasi g.gif
Beje,jeigu ateitį kam reikės,tai drąsiai galima skambinti į Akušerinio priimamąjį thumbup.gif Super maloniai bendravo.Išvardino visus gydytojus,kurie dirba tom dienom,kas man aktualu rolleyes.gif

jei nepaslaptis tai kai paskutini karta gimdei ar davei kam pinigeliu,ir jei davei kiek? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ir_mute227: 04 kovo 2011 - 16:14
[quote=saveke,2011 02 17, 13:11]
Galiu pasakyt,busi pati maloni ir su tavim elgsis normaliai ax.gif .
[/quote]
Visikai nesutinku su situo pasakymu. Gimdziau pries 3 metus,gaila,kad neatsimenu nei vienos priemusios mano sunelio ne vardo nei pavardes! Bjaurumo isikunijimai! Negalejau net telefonu kalbet,pasak akuseres,as daktarei nepagarba parodziau,kad kalbejau telefonu tuo metu,kai jos atejo! Is akuseres pastoviai girdejau,tik kad as nevargse,manes gailet nereikia,gailet reikia tu,kurios nepastoja ir negali vaiku turet!!! Svarbiausia,kad nieks net neprase jos gailescio,tylejau pastoviai galva nuleidus ir kentejau skausmus! Nesulaukiau ne vieno gero zodzio! Abi pasikeite,kai vyras pinigu ikiso i kisene doh.gif doh.gif Toks jausmas,kad joms darbas nemielas sitas,tik ir laukia issiziojusios,kada kas ikis! Jei antra tektu gimdyt ten ir vel,tai visai kitaip elgciausi! Mato,kad durnele tyli,tai ir saiposi.
Praejo 3m po gimdymo,bet su siaubu atsimenu sita personala!! doh.gif doh.gif
[/quote]
g.gif Nezinau kaip akuseres, bet esu nekokiu atsiliepimu girdejus apie gydytoja Stankeviciene unsure.gif O is tavo apibudinimo ir nupasakoto gydytojos bendravimo man labai primine kitos gimdyves atsiliepimus doh.gif Bet, galiu ir klysti.
gal daugiau mamyciu papasakoks ka apie gydytoja stankeviciene? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2011 03 04, 16:13)
jei nepaslaptis tai kai paskutini karta gimdei ar davei kam pinigeliu,ir jei davei kiek? blush2.gif

Aš buvau susitarus su gydytoju 4u.gif Tokiu atveju reikia klausti ir tartis kiek 4u.gif Jeigu važiuočiau nesitarusi,neduočiau iš vis niekam blush2.gif

QUOTE(Linutas @ 2011 03 06, 14:00)
g.gif Nezinau kaip akuseres, bet esu nekokiu atsiliepimu girdejus apie gydytoja Stankeviciene  unsure.gif O is tavo apibudinimo ir nupasakoto gydytojos bendravimo man labai primine kitos gimdyves atsiliepimus  doh.gif Bet, galiu ir klysti.
gal daugiau mamyciu papasakoks ka apie gydytoja stankeviciene?  rolleyes.gif

Labai normali gyd. Stankevičienė mirksiukas.gif Gal tik atrodo kiek rūstoka.Ruošiuos šį kart pas ją gimdyt 4u.gif
Beje labai abejoju,kad prieš 3 matus ji gimdyklose dirbo.Plius ji nėra kyšininkė,kaip ne kurie ten esantys medikai doh.gif

Visų pirma,reikia nepamiršti,kad esam visos skirtingos,su skirtingais įnoriais ir norais.Vienoms vienas gydytojas labai tinka ir patinka,kitoms tas pats žmogus tiesiog atgrasus. Reikia nepamiršti dar,kaip mes pačios su tais gydytojais bendraujam.jei puolam akis draskyti,tai nereikia norėti,kad ir su mumim elgsis gražiai.Jei kalbam pakeltu tonu,tai natūralu,kad žmogui esančiam šalia tonas savaime pakyla.
Paskaitykim atsiliepimus apie gydytojus.Jie visiškai skirtingi apie tą patį žmogų.Pvz. gyd. Žebrauskienė.Vienos labai peikia,kitos džiaugiasi pas ją pagimdę.
Kaip bebūtų,važiuojam mes ten ne draugų ieškoti,o didžiausiam gyvenimo stebuklui.Mat jį šunys,kas ten kur šalia ką kalba ar burnoja,geriau susikaupti ir koncentruotis tik vienam vieninteliam tikslui - leliuko atėjimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 06 kovo 2011 - 15:04
QUOTE(ir_mute227 @ 2011 03 04, 14:57)
tualetu isvis nera gimdyklose? doh.gif o cia didelis minusas verysad.gif pati esu is alytaus ir ten gimdziau pirma vaika,tai i tualeta laksciau isvien,jis buvo pacioj gimdykloj,todel buvo labai patogu

yra spec kedute ir sedi kai reikalas yra :)akusere sutvarko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 06 kovo 2011 - 20:13
as pries 7 metus gimdziau ten dukryte. esu be galo dekinga akuserei Alantai Butkutei. tai sauni moteris, puikiai ismananti savo darba. gyd pavardes nepamneu, jis buvo toks senas us akinukais. nedavem ne lito blush2.gif dar jauni buvom, bet priziurejo mus kuo graziausiai. antra savo klecka irgi ten gimdysiu ax.gif
beje, Linutas klause ar uzdeda kudiki ant krutines, tikrai taip, uzdeda, man uzdejo dukryte ant krutines, o as dar isikibus i rankenas buvau blush2.gif sako "mama, apkabinkit savo mazyle" is tos laimes blioviau blush2.gif o paskui aprenge ir atidave teciui kol mane sutvarke 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau ten pries 5 menesius ir neuzdejo man.tikriausiai tai nuo personalo priklauso. siaip atsiliepimai tik patys geriausi.jei bus trecias tai tik ten thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
Gal yra zinanciu kokie gydytojai siuo metu dirba akuseriniame? Kiek zinau dabar yra pasikeite nuo mano pirmojo gimdymo 2009.
Atsakyti
QUOTE(Alantas @ 2011 03 07, 15:42)
Sveikos, mamytes,
Gal yra zinanciu kokie gydytojai siuo metu dirba akuseriniame? Kiek zinau dabar yra pasikeite nuo mano pirmojo gimdymo 2009.

Aham,pasikeitę kai kurie,nes keičias kas porą metų jie ten. Žinau tik tris garantuotai,kad gimdyklose dirba: Kardelienė, Valytė ir Stankevičienė (skambinaus aš dėl tam tikrų dalykų,tai vardino kas budi kai kuriom dienom).
Atsakyti