Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(citrinukas_zx @ 2011 02 17, 14:52)
visos cia jau taip giriat Linute. o gal kuri is jusu zino tos Linutes pavarde?  smile.gif

Lina Ročkienė. Fantastiška akušerė. Papuoliau pas ją gimdyt ir iki šiol ją labai šiltai prisimenu. Visom prasmėm superinė akušerė!
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2011 02 24, 11:30)
Lina Ročkienė. Fantastiška akušerė. Papuoliau pas ją gimdyt ir iki šiol ją labai šiltai prisimenu. Visom prasmėm superinė akušerė!

Sveikutes

As pirmaji savo stebukliuka gimdziau pas daktare Lesciova,ir akusere buvo Linute.
Galiu pasakyti tiek,kad abi jos superines thumbup.gif
Si karta vel ruosiuosi gimdyti pas Lesciova ir lankausi pas ja.Manau,kad ji yra labai profesionali,zinanti ka daranti gydytoja.Pasitikiu ja 100 %,o tai man yra labai svarbu.
Akusere Linute,per pirmaji mano gymdyma irgi buvo atidi,zinanti ka daranti,nekele jokiu abejoniu...Zodziu noreciau,kad ir si karta papultu taip ,kad ji butu salia wink.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote pagal savo gydytojas, koks sia savaite yra gydytoju budejimo grafikas? Ar kokia gydytoja kuria diena dirba. Aciu.
Atsakyti
Tai va...
Sveikos 4u.gif
Vis dar nesu iki galo apsisprendusi, bet panašu, kad savo pirmą lelių norėsiu gimdyti II ligoninėj smile.gif , nes kiek skaitau, tai kažkaip ji man labiausiai patinka. Gyvenu Kaune, būtų tikrai ir kur arčiau namų gimdyt, bet kai pagalvoji, tai žmonės dar ne tokį kelią nuvažiuoja smile.gif
Šiaip dar nesu ten buvusi, norėčiau apsižiūrėt ir realiai, o ne vien tik pasiskaityt. Skambinau dėl paskaitų, tai sakė, kad dėl gripo epidemijos laikinai nevyksta, šią savaitę vėl bandysiu skambint, gal jau bus jos.
Tartis su kažkuo konkrečiai nenusiteikusi - bus dar kur pinigus išleist.
O kažin, jei ne per paskaitas, ten galima kažkaip apsidairyt nuvažiavus ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 03 02, 12:05)
Tai va...
Sveikos  4u.gif
Vis dar nesu iki galo apsisprendusi, bet panašu, kad savo pirmą lelių norėsiu gimdyti II ligoninėj smile.gif , nes kiek skaitau, tai kažkaip ji man labiausiai patinka. Gyvenu Kaune, būtų tikrai ir kur arčiau namų gimdyt, bet kai pagalvoji, tai žmonės dar ne tokį kelią nuvažiuoja smile.gif
Šiaip dar nesu ten buvusi, norėčiau apsižiūrėt ir realiai, o ne vien tik pasiskaityt. Skambinau dėl paskaitų, tai sakė, kad dėl gripo epidemijos laikinai nevyksta, šią savaitę vėl bandysiu skambint, gal jau bus jos.
Tartis su kažkuo konkrečiai nenusiteikusi - bus dar kur pinigus išleist.
O kažin, jei ne per paskaitas, ten galima kažkaip apsidairyt nuvažiavus ar nelabai?

Sveikute

man atrodo,kad graziai paprasius ,leistu apsidairyt kas ir kaip pamatyt wink.gif
Atsakyti
sia savaite paskaiteles jau vyks wink.gif rytoj 12 val, paskaitele apie gimdyma 4u.gif
Atsakyti
Aha, jau susiskambinau, kad bus ryt paskaita, tik man sakė, kad tema "Pogimdyvinis laikotarpis" - nu nuvažiuosiu ir kokia bus tokia išklausysiu smile.gif
Atsakyti
Paskaitoje Gimdymas apvedžioja po gimdyklas ir palatas thumbup.gif

Man įdomu,jei paskambinus ir paklausus,kas tą dieną budi gimdyklose,pasakytų ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 03 02, 17:17)
Aha, jau susiskambinau, kad bus ryt paskaita, tik man sakė, kad tema "Pogimdyvinis laikotarpis" - nu nuvažiuosiu ir kokia bus tokia išklausysiu smile.gif

aha tikrai apsimelavau blush2.gif kazkaip man ne ta pasake matyt smile.gif na bet ir si paskaita buvo idomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bdaskia @ 2011 03 03, 15:59)
aha tikrai apsimelavau  blush2.gif  kazkaip man ne ta pasake matyt smile.gif na bet ir si paskaita buvo idomi  thumbup.gif

labai patiko thumbup.gif , juolab, kad paskui pravedė vistiek biškį, gimdyklas parodė, o ir klausti visko galima buvo, ko sugalvojai.
Na, dabar tai ir daugiau jau klausimų atsirado, kai namo grįžau ir informaciją "apvirškinau" doh.gif Teks dar į paskaitas kitas pavažiuot, tai ir paklausiu tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 03 03, 19:11)
labai patiko  thumbup.gif , juolab, kad paskui pravedė vistiek biškį, gimdyklas parodė, o ir klausti visko galima buvo, ko sugalvojai.
Na, dabar tai ir daugiau jau klausimų atsirado, kai namo grįžau ir informaciją "apvirškinau"  doh.gif Teks dar į paskaitas kitas pavažiuot, tai ir paklausiu tada smile.gif

aha padejo galutinai apsisprest kur gimdysiu ax.gif nes pradzioj dar dvejojau o dabar jau tikrai ne smile.gif

beja ziuriu mums gimdymo laikas sutampa bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bdaskia: 03 kovo 2011 - 19:00
QUOTE(bdaskia @ 2011 03 03, 19:58)
beja ziuriu mums gimdymo laikas sutampa  bigsmile.gif

O, tiksliai smile.gif
Atsakyti