Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Ale tu matai kokių fokusų būna g.gif Man bet kokie kvepalai su dominuojančia ambra yra kaip šiltas švelnus megztinis - būtent tokia jaukumo asociacija kyla. Labai mėgstu ambrą kvepaluose ir jie man eina į trasą pilnu tempu kai tik atšąla orai. biggrin.gif
Atsakyti
Siūlyčiau pauostyt Parfum d'Empire Ambre Russe. Nors ambra juose ir ne viena, bet tikrai ne sniego karalienei skirti:) Prisijungiu prie tų, kuriems ambra - šiltas, saldus, tirštai sodrus kvapas.
Atsakyti
labai nepatinkantis kvapas:

user posted image
Chloe EDP, pati nesikvepinciau ir niekada nepagirciau kitos moters jais kvepiancios biggrin.gif
Antipatija nuo pat pirmo pasiuostymo, keliskart bandziau draugautis, bet nei pro kur. g.gif Tai kam vargti, kai tuo tarpu yra tiek geru kvepalu bigsmile.gif
O jau reklamine foto irgi labai nemaloni ir nemiela akiai. Tokios transvestitines mergaites doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 12 lapkričio 2010 - 16:53
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 12, 16:52)
O jau reklamine foto irgi labai nemaloni ir nemiela akiai. Tokios transvestitines mergaites  doh.gif

Na, nebent Chloe Sevigny truputį neša į tokią biggrin.gif Bet kvapas tai man labai patinka.

Į tema: -nioliktojo (berods, penkioliktojo) gimtadienio proga gavau Ferre by Ferre kvepalus user posted image.
Buteliuką vis dar tebeturiu, tai kartas nuo karto pauostau jį. Šiandien sugalvojau lašeliuką ant riešo užsipurkšti. Jomajo, koks dinamitas! Ne veltui buteliukas granatos formos. Ir galvoju sau - kaip aš, -niolikinė būdama, jais kvėpinaus? Dabar kažin ar galėčiau, nes galvoskaudis būtų garantuotas. Sena jau, vadinasi? mastau.gif
O keisčiausia, kad juos kažkokiame saite apibūdina kaip light blink.gif

Hm, ieškau jų (įdomumo dėlei), bet, atrodo, nebegaminami jau.

Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 12, 16:52)
labai nepatinkantis kvapas:

user posted image
Chloe EDP, pati nesikvepinciau ir niekada nepagirciau kitos moters jais kvepiancios  biggrin.gif
Antipatija nuo pat pirmo pasiuostymo, keliskart bandziau draugautis, bet nei pro kur.  g.gif Tai kam vargti, kai tuo tarpu yra tiek geru kvepalu   bigsmile.gif 
O jau reklamine foto irgi labai nemaloni ir nemiela akiai. Tokios transvestitines mergaites  doh.gif

Va, va... drinks_cheers.gif man jie primena skalbiamuosius miltelius. Tiesiog per švarūs. Ir beveik visur juos reklamuoja pirmasis modelis iš kairės, kokia antipatiška unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 12 lapkričio 2010 - 18:41
QUOTE(1270 @ 2010 11 12, 18:40)
Va, va... drinks_cheers.gif man jie primena skalbiamuosius miltelius.  Tiesiog per švarūs. Ir beveik visur juos reklamuoja pirmasis modelis iš kairės, kokia antipatiška unsure.gif

Ne modelis Chloe Sevigny, aktorė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 12, 18:53)
Ne modelis Chloe Sevigny, aktorė smile.gif

Na, turėjau omeny šios foto - modelis. Bet šiaip ar taip, nei ji, nei kvepalai schmoll.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 11 12, 18:40)
Va, va... drinks_cheers.gif man jie primena skalbiamuosius miltelius.  Tiesiog per švarūs. Ir beveik visur juos reklamuoja pirmasis modelis iš kairės, kokia antipatiška unsure.gif

man tai visos 3 labai nesimpatiskos, bet tema ne apie tai. tongue.gif tiesiog vien sia foto pamacius neidomus man kvepalai atrodo biggrin.gif o kai pameginau- tuo isitikinau g.gif Svarus, sintetinis, neryskus, neidomus kvapas. cool.gif
O ferre by ferre zinau tik vyriskus, maniskis turejo, bet jam irgi per stiprus patapo ir atidave uosviui savo, t. y. mano teciui bigsmile.gif Jam tai visi kvepalai "praeina" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 12, 18:05)
Į tema: -nioliktojo (berods, penkioliktojo) gimtadienio proga gavau Ferre by Ferre kvepalus user posted image.
Buteliuką vis dar tebeturiu, tai kartas nuo karto pauostau jį. Šiandien sugalvojau lašeliuką ant riešo užsipurkšti. Jomajo, koks dinamitas! Ne veltui buteliukas granatos formos. Ir galvoju sau - kaip aš, -niolikinė būdama, jais kvėpinaus? Dabar kažin ar galėčiau, nes galvoskaudis būtų garantuotas. Sena jau, vadinasi? mastau.gif
O keisčiausia, kad juos kažkokiame saite apibūdina kaip light blink.gif

Hm, ieškau jų (įdomumo dėlei), bet, atrodo, nebegaminami jau.

Priminei ir man kažkada turėtą bombikę mirksiukas.gif
Nors ir esu sunkesnių kvapų mylėtoja, bet visos bombikės nevaliojau iškvėpinti. Nusibodo šitas kvapas, kurio tikrai light nepavadinčiau schmoll.gif
Įdomu būtų po keleto metų vėl įmerkti į juos nosį... Koks dabar įspūdis būtų? g.gif
Atsakyti
Šiandien pauosčiau "Bandit" fear.gif o siaube siaubeli. gerai, kad tik ant lapuko. neturiu net ką pasakyt - jau galvojau, kad pakenčiu visokius kvapus, bet šitas..... likau "apšalus" ir iškart puoliau purkštis savo Agent Provocateur (aišku, daug kas pasakys, kad būtent šitie šlykštūs smile.gif
Atsakyti
user posted image

Bandžiau ir taip ir anaip pamilt, bet niekaip schmoll.gif man toks pagyvenusiai moteriai kvapas.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 12, 00:03)
Neimponuoja  schmoll.gif  Man Crystal Noir = grynas raugintų agurkų rasalas ir negaliu to įsitikinimo atsikratyti.

Man irgi lotuliukas.gif Labai erzindavo kai uzuosdavau juos ant kitu, bet viena katra mes su bendradarbe apsipurskem ant ranku pabandymui, ir isivaizduokite, po kokio pusvalandzio ant jos rankos atsiskleide grynai paprastai iprastas kokosas(myliu kokosus, bet mono kvapu nenoreciau kvepet) ir daugiau nieko. O mano ranka kvepejo saldziu marinuotu agurkeliu cool.gif vis uosciau ir uosciau wub.gif Ir nusipirkau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 12 lapkričio 2010 - 22:50