Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(myglle @ 2014 03 22, 13:43)
..nes mano toks vidinis nusistatymas, kad cia eilinis markedtingo triukas  blush2.gif  unsure.gif 

Nedarykite marketingo 'triukų' sau kliūtimi unsure.gif galbūt tos kelios ar viena kitokia nata atsiskleis stebuklingai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
cia turbut mano problema, kuri eina is manes biggrin.gif
as suprantu, kad gali buti toms, kurios tikrai supranta ir moka gerai natas iskirti kvepaluose, ir zino kas joms patinka o kas ne, kaip pvz vanile, citusas. tai joms tikrai gerai kad yra edp ir edt , nes zino ko jos nori ir kas joms patinka.
o as kaip tikrai to nemoku ir kvepalus vertini is bendro paveikslo, tai mane tesiog nuveda iki pasimetimo, net nezinau kaip pasakyti. as tada pasimetu ir tada man buna sunku priimti sprendima. ar edt ar edp. o paskui dvejoju gal butu buve geriau kad buciau pirkusi edt negu edp.. tai del to pradejau edt ir tas kitas versijas ignoruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 03 22, 14:27)
tai mane tesiog nuveda iki pasimetimo, net nezinau kaip pasakyti. as tada pasimetu ir tada man buna sunku priimti sprendima. ar edt ar edp. o paskui dvejoju gal butu buve geriau kad buciau pirkusi edt negu edp..

biggrin.gif gal jūs Svarstyklė? biggrin.gif labai pažįstama situacija biggrin.gif
Atsakyti
Mergele 4u.gif
Atsakyti
šiandien visai netikėtai prisiminiau dar vieną pabaisiuką biggrin.gif Miller Harris L`Air de Rien. bet šitą rekomenduočiau išbandyti jei proga pasitaikys (skaičiau, kad retokai sutinkamas). baisiai keisti ir įdomūs kvepalai. Fragranticoj natos tai tokios paprastos surašytos, kas ten iš tikro juose, nežinau. bet kvapas ir baisus (tikra to žodžio prasme) ir traukiantis tuo pačiu. ir totaliai skanky ir kažkuo mielas. komentaruose apie jį irgi gali rasti visko, nuo arklidžių, kačių, nešvarių apatinių iki senų knygų ir tabako kvapų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 kovo 2014 - 21:57
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 23, 22:56)
šiandien visai netikėtai prisiminiau dar vieną pabaisiuką  biggrin.gif  Miller Harris L`Air de Rien. bet šitą rekomenduočiau išbandyti jei proga pasitaikys (skaičiau, kad retokai sutinkamas). baisiai keisti ir įdomūs kvepalai. Fragranticoj natos tai tokios paprastos surašytos, kas ten iš tikro juose, nežinau. bet kvapas ir baisus (tikra to žodžio prasme) ir traukiantis tuo pačiu. ir totaliai skanky ir kažkuo mielas. komentaruose apie jį irgi gali rasti visko, nuo arklidžių, kačių, nešvarių apatinių iki senų knygų ir tabako kvapų  biggrin.gif

na ką, kadangi kaip tik turiu atomikuose paruoštų testavimui, po tokio pasisakymo išsitraukiau be eilės. Turiu dvi versijas - klasikinę ir EDC koncentracijos, kaip savininkė pavadino petite L`Air de Rien. Nuo šitos ir pradėjau, galvojau, jei jau bus labai baisu, tai pagrindinės ir neuostysiu. Jeigu ne viršutinės natos, kurios tikrai keistos ir tikrai baisios (primena tarybinių laikų dezinfekcinę medžiagą, nežinau kuo ten dvokdavo seselių kabinetai mokyklose, bet tas kvapas šlykštus psichologine prasme, bent man asmeniškai kelia tą vaikišką medikų baimę), būtų visai eilinis ambros kvapas. Būtent ambros. Pudruotas, nelabai švarus (bet ne iki triusikų, kaip ten kažkas rašo), vėl gi - nuokrypis į vaikystę, į tarybinių dantų miltelių, kreidos kvapą... Antrąjį, klasikinį, tiek jau to, paliksiu rytdienai. Šiandien ir taip apsiuosčius biggrin.gif
Atsakyti
Nieko sau įspūdžiai doh.gif Neįsipaišysiu į kompaniją, nes man tai vienas iš įdomesnių kvapų. Jis toks asociatyvus, nostalgiškas, nežinau, kaip išsireikšti, bet toks ir literatūriškas ir vizualus g.gif Kuriantis istorinį laiką ir vietą. Skirtas sau, apibrėžiantis individualią erdvę, todėl gal ir mažai progų juo kvėpintis. Vertinu jį daugiau , kaip kvapą, o ne kaip kvepalus. Na, o Jane Birkin - mano viena mėgstamiausių aktorių, ir tai , matyt, turėjo įtakos g.gif Bet ne aš viena, manau, kad L'AdR yra vieni ryškiausių Miller Harris kvapų. Tokie iš vaizduojamojo , o ne taikomojo meno srities biggrin.gif
Beje, nemėgstu muskuso, o čia manęs jis visai neerzina g.gif Visi ingredientai labai gerai "suplakti" (teigiama prasme)
Čia apie edp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theorema: 25 kovo 2014 - 12:55
QUOTE(theorema @ 2014 03 25, 13:54)
Nieko sau įspūdžiai doh.gif Neįsipaišysiu į kompaniją, nes man tai vienas iš įdomesnių kvapų. Jis toks asociatyvus, nostalgiškas, nežinau, kaip išsireikšti, bet toks ir literatūriškas ir vizualus g.gif Kuriantis istorinį laiką ir vietą. Skirtas sau, apibrėžiantis individualią erdvę, todėl gal ir mažai progų juo kvėpintis. Vertinu jį daugiau , kaip kvapą, o ne kaip kvepalus. Na,  o Jane Birkin  - mano viena mėgstamiausių aktorių, ir tai , matyt,  turėjo įtakos g.gif Bet ne aš viena, manau, kad L'AdR yra vieni ryškiausių Miller Harris kvapų. Tokie iš vaizduojamojo , o ne taikomojo meno srities biggrin.gif
Beje, nemėgstu muskuso, o čia manęs jis visai neerzina  g.gif Visi ingredientai  labai gerai "suplakti" (teigiama prasme)
Čia apie edp.

aha, man taip pat tai kvapas- poezija. Tokia nostalgija ir jaukumas uzplusta juos uostant. Kvape nieko dirbtino, tai tarsi zmogus su jo pliusais ir trukumais. Muskusas cia taip, labai grazus ir juslingas.
Man Rusmos aprasymai labai naudingi dar ir ta prasme, kad musu skonis tiesiog kryzmiskai priesingas- jei perskaitau, kad Rusmai nepatinka, tai beveik zinau, kad pas mane nuguls
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 03 25, 13:50)
Man Rusmos aprasymai labai naudingi dar ir ta prasme, kad musu skonis tiesiog kryzmiskai priesingas- jei perskaitau, kad Rusmai nepatinka, tai beveik zinau, kad pas mane nuguls

biggrin.gif rusma jūsų Evil Fragrance Twin? biggrin.gif patiko man šitas terminas
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 25, 21:04)
biggrin.gif rusma jūsų Evil Fragrance Twinbiggrin.gif patiko man šitas terminas

geras lotuliukas.gif berods, taip.
Is tikruju tai labai naudinga EFT tureti- parfumerinei savianalizei. Ir ypac jei EFT toks rastingas
Atsakyti
kaip nekeista tiesiog nepernešu garsiųjų Chanel N°5
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 03 25, 23:21)
kaip nekeista tiesiog nepernešu garsiųjų Chanel N°5

nekeista
Atsakyti