Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 10 26, 21:37)
Patiko kometarai, super nuotaikai pakelt  thumbup.gif  Viskas trumpai ir aiškiai, jei žmogus nemėgsta, tai nemėgsta thumbup.gif

Laukiu tęsinio nemėgiamukų  drinks_cheers.gif

Malonu, stengiausi paaiskinti kuo suprantamiau ir paprasciau, kuo kurie man "be rysio" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vieninteliai, kad ir kaip stengčiausi juos suprasti- Cacharel Eden .user posted image Jei Cacharel įsivaizdavimu taip kvepia rojus, tai jau man geriau kaip tom blogom mergaitėm go everywhere laugh.gif O jų eau de eden kelia labai šiltus prisiminimus . Aišku, yra ir daugiau kvepalų, su kuriais mano santykiai sakyčiau tokie sudėtingi , bet jau šitie tai sukurti konkrečiai ne man verysad.gif
Atsakyti
Versace Crystal Noir. Kokius 4 metus jie buvo patys mėgstamiausi, o dabar staiga visai nebegaliu jų pakęsti, dar iš bėdos bandžiau kvėpintis, bet visai blogai nuo jų (ne nėščia smile.gif
Gal kada nors vėl pataps mėgstamiausi, nežinau, kodėl čia taip atsitinka...
Atsakyti
user posted image

Tiesiog aš jų nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 11 10, 21:00)
Tiesiog aš jų nesuprantu...

rolleyes.gif bigsmile.gif mano kvepalai. ai, bet čia ne į temą. o į temą dar daug galėčiau prigalvoti, pvz., visos Escados
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 10 lapkričio 2010 - 20:23
Armani code. Buvo vieni mėgstamiausių, kol draugė tokių pačių nenusipirko...O ant jos man jie taip smirda, kad pati nebegaliu "pernešti" to kvapo schmoll.gif
Atsakyti
Nemegstu arbuziniu, agurkiniu, ir kito kompoto.
Pries pora dienu pauosciau Nina Ricci Love in Paris. Tokia rugstim padave ir prakaitu... Testuota ant popierines juosteles.
Papildyta:
QUOTE(ferrero @ 2010 11 10, 21:29)
Armani code. Buvo vieni mėgstamiausių, kol draugė tokių pačių nenusipirko...O ant jos man jie taip smirda, kad pati nebegaliu "pernešti" to kvapo schmoll.gif

Gal drauge netycia "fufliu" nusipirko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2010 11 10, 22:29)

drinks_cheers.gif man taip būna - patinka, kol nepauostau "ant ko nors". Esu taip atmetusi ne vienus ir ne dvejus kvepalus, kuriems iki tol simpatizavau.

Toliau į temą - yra kvepalų kategorija kurie man nekvepia niekuo smile.gif aš jų visai nesuodžiu arba suuodžiu viršutines natas na kokias 2-4 min ir viskas. užsiblokuoja blush2.gif . Tai va žiūriu kaip merginos svaigsta nuo José Eisenberg J'ose, John Galliano John Galliano, Bvlgari Omnia Crystalline ir nepatogiai jaučiuosi lotuliukas.gif . Man jie bekvapiai - testavau po kokius 3-4 kartus, neprimaišius kitų kvepalų... Oras... Nesikvėpinčiau - nemėgstu nekontroliuojamų situacijų - kaip normą pataikyti kai nejauti... arba kam juos laistyti, jeigu jokio malonumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 11, 06:40)
drinks_cheers.gif man taip būna - patinka, kol nepauostau "ant ko nors". Esu taip atmetusi ne vienus ir ne dvejus kvepalus, kuriems iki tol simpatizavau.

Toliau į temą - yra kvepalų kategorija kurie man nekvepia niekuo smile.gif aš jų visai nesuodžiu arba suuodžiu viršutines natas na kokias 2-4 min ir viskas. užsiblokuoja  blush2.gif . Tai va žiūriu kaip merginos svaigsta nuo José Eisenberg J'ose,  John Galliano John Galliano, Bvlgari Omnia Crystalline ir nepatogiai jaučiuosi  lotuliukas.gif . Man jie bekvapiai - testavau po kokius 3-4 kartus, neprimaišius kitų kvepalų... Oras... Nesikvėpinčiau - nemėgstu nekontroliuojamų situacijų - kaip normą pataikyti kai nejauti... arba kam juos laistyti, jeigu jokio malonumo smile.gif

J'ose tai tikrai ne iš silpnųjų ir laikosi (bent man) itin gerai. Net sunku patikėti, kad jų galima neužuosti tongue.gif Matyt tikrai kažkas juose tau užblokuoja uoslę mirksiukas.gif Man pačiai su kai kuriais kvepalais taip būna, ypač su tais, kurie turi ryškias rožių ar muskuso natas.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 11 10, 20:22)
rolleyes.gif  bigsmile.gif mano kvepalai. ai, bet čia ne į temą. o į temą dar daug galėčiau prigalvoti, pvz., visos Escados

drinks_cheers.gif Escados kvepalai ir man nepraeina.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 11, 06:40)
Toliau į temą - yra kvepalų kategorija kurie man nekvepia niekuo smile.gif aš jų visai nesuodžiu arba suuodžiu viršutines natas na kokias 2-4 min ir viskas. užsiblokuoja  blush2.gif . Tai va žiūriu kaip merginos svaigsta nuo José Eisenberg J'ose,  John Galliano John Galliano, Bvlgari Omnia Crystalline ir nepatogiai jaučiuosi  lotuliukas.gif . Man jie bekvapiai - testavau po kokius 3-4 kartus, neprimaišius kitų kvepalų...

Aš taip pat pritariu, jog Bvlgari Omnia Crystalline nekvepia niekuo..tiksliau kvapas toks skaidrus, kad reikia didelių pastangų juose kažką kvapnaus iššifruoti. Tačiau labai nustebau dėl John Galliano John Galliano - pati turiu EDP versiją...gan ryškus, sodrus ir pastebimas kvapas..pakankamai saldus...Gal nebent EDT versija žymiai silpnesnė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 11, 10:58)
Aš taip pat pritariu, jog Bvlgari Omnia Crystalline nekvepia niekuo..tiksliau kvapas toks skaidrus, kad reikia didelių pastangų juose kažką kvapnaus iššifruoti.

o aš nepritariu visai ax.gif lengvi, bet intensyvūs ir labai gerai laikosi. beje, mano vyras dažniausiai nejaučia jokių kvepalų, bet šituos - visada!
Atsakyti