Sena tema liko čia
YSL "cinema, nesusigyvenu, nesuprantu sio kvapo, teks nest i isparduotuve
Nosį riečia Josef Statkus... Jaučiu pušų kvapą nors tu ką. Kažkaip nesinori kvepėti mišku. Nemoku paaiškint, bet man pats aromatas ryškus, labai įkyriai lenda į nosį, ilgainiui ima nervuoti
[quote=GITALE,2010 10 23, 18:50]
[/quas taip pat nesuprantami man kvepalai, jie man nekvepia, kazkoks kvapas be kvapo
[/quas taip pat nesuprantami man kvepalai, jie man nekvepia, kazkoks kvapas be kvapo

Nemegstu "per saldziu" kvapu, nuo ju man pradeda galva skauda, norisi nuo to kvapo "pabegti", bet niekaip neiseina
pvz, daugelio megstami, Escada Magnetism, nu negaliu pakesti, man jie tokiu cinamonu pasleptu atsiduoda, as net ant pazistamu kai juos uzuodziu, man negera kazkaip pasidaro....
na tiesiog per ikyrus kvapas...
Kas cia dar....hugo Boss deep red, nu toks babutiskas man kvapas, primena tokius mociutes laiku kvepalus, na nezinau, rimtai man primena kaip mociutes drauges kvepedavo, kai mazesne buvau
Tas pats Hugo Boss intense irgi kazkas panasaus, gal kiek normalesni, bet tokie senovinio kvapo...
Toliau...Diesel Fuel for life, nu tragedija
tokiais jau vaistais paduoda, kad nezinau kurioj vietoj cia skaitosi "kvapas"... (tikrai neizeidineju zmoniu jokiu budu, kuriems sis kvapas priimtinas)
Tas pats Chanel Nr. 5 man smirdantis ( taip pat primena babuciu kvepalus). Is esmes gal todel, kad mano mociute tikrai jais kvepindavosi ir tebesikvepina
plius, prisideda tas, kad nemegstu sunkiu kvepalu, butent sis kvapas man ir yra asociacija tokiu kvapu, kokiu kvapo as nemegstu....
Dar kvepeti netrokstu Escada incredible me Ant popierelio pasipurskus jie man buvo gana nieko, bet jau kai drauge pradejo jais kvepintis, kokie jie naftalininiai, tai nera zodziu, ypac, kai pakvepinti ant rubu
Kazkas baisaus man yra Givenchy very irresistible, man kvapas per astrus, ir nepalieka "skanus" ( kaip daznai buna su astrokais kvepalais).
Dar nemegstu Lancome hypnoses (neskanus kvapas), is esmes sios firmos kvepalu isvis nemegstu.
Tai pat netrokstiu kvepeti visom Christinom Aguilerom, Britnem Spears, Beyonce, Naomem ir t.t. ir pan., sie kvapai dazniausiai tokie "pigus", jau rastum uz 50 lt manau geriau kvepianciu visokiu espritu, nei sie
Tai mano subjektyvi nuomone, mano nemegstamieji ( tie, kuriuos siuo metu prisiminiau )

Kas cia dar....hugo Boss deep red, nu toks babutiskas man kvapas, primena tokius mociutes laiku kvepalus, na nezinau, rimtai man primena kaip mociutes drauges kvepedavo, kai mazesne buvau

Tas pats Hugo Boss intense irgi kazkas panasaus, gal kiek normalesni, bet tokie senovinio kvapo...
Toliau...Diesel Fuel for life, nu tragedija

Tas pats Chanel Nr. 5 man smirdantis ( taip pat primena babuciu kvepalus). Is esmes gal todel, kad mano mociute tikrai jais kvepindavosi ir tebesikvepina

Dar kvepeti netrokstu Escada incredible me Ant popierelio pasipurskus jie man buvo gana nieko, bet jau kai drauge pradejo jais kvepintis, kokie jie naftalininiai, tai nera zodziu, ypac, kai pakvepinti ant rubu

Kazkas baisaus man yra Givenchy very irresistible, man kvapas per astrus, ir nepalieka "skanus" ( kaip daznai buna su astrokais kvepalais).
Dar nemegstu Lancome hypnoses (neskanus kvapas), is esmes sios firmos kvepalu isvis nemegstu.
Tai pat netrokstiu kvepeti visom Christinom Aguilerom, Britnem Spears, Beyonce, Naomem ir t.t. ir pan., sie kvapai dazniausiai tokie "pigus", jau rastum uz 50 lt manau geriau kvepianciu visokiu espritu, nei sie

Tai mano subjektyvi nuomone, mano nemegstamieji ( tie, kuriuos siuo metu prisiminiau )

CHANEL Nr. 5 - be komentarų
!

QUOTE(Femme Fatale @ 2010 10 25, 15:49)
Patiko kometarai, super nuotaikai pakelt

Laukiu tęsinio nemėgiamukų

Nekenciu saldziu kvapu BRRRRRRRRR
gucci rush ir dior hypnotic poison, kazkas juose tiesiogine to zodzio prasme supykina

Man baisiausi, pradeda skaudet galva, ir dustu nuo ju kvapo
Aquolina Pink Sugar

Aquolina Pink Sugar

QUOTE(Afigena @ 2010 10 26, 20:32)
Man ir sitie visiskai nepatinka, o tetis mamai 100ml binke parveze kaip tycia

QUOTE(WWWitch @ 2010 10 27, 17:07)
Pritariu

Nors apskritai esu kategoriškai PRIEŠ visokius pink'us ir visus kitus iš serijos riūūūžavi kvepalai aromatus, kuriuos vis gausiau pristatinėja pasaulinio lygio "žvaigždutės"