QUOTE(amber123 @ 2010 11 22, 00:36)
As irgi turiu Vandeni.. ir labai patenkinta
labai geras, atsidaves seimai, mylintis, nuosirdus, jautrus, tvirtas tuo paciu.. zodziu geriausi zodziai apie ji
man atrodo esam ne tai kad ideali pora, bet labai tinkam vienas kitam.. tiesiog papildom vienas kita.. as avinas, tai kartais reikia mano greitumo, kartais jo ramumo
radau tikrai savo antra pusele, uz kuria kiekviena diena dekoju likimui ir kiekviena diena vis labiau myliu
pazystu dar kelis vandenius, tarp ju ir musu geras seimos draugas.. faini zmones.. labai man sutampa auros su jais
sakiau, jei kada turėsiu vyrą, geriau jis tegu būna avinas
myliuu avinus
QUOTE(Maidenana @ 2010 11 25, 12:08)
Vedybos yra dvieju zmoniu apsisprendimo praleisti kartu gyvenima reikalas. Ir taskas. Neprivalote baliavoti ir nuomotis sales 50 zmoniu. Vestuviniai ziedai, suknele, registracijos mokestis ir viskas. Kas nori baliaus - tegul jie ir kelia. Kai pranesite tevams, gal jie pades. O jeigu ne - tai dzin. Susituoksite sau. vien tik sau. Ir gimdysite vaikus
perskaičiau ne man skirtą postą, net sublogavau nuo tradicijų
aš kaip biškį nlb sveika nerviškai, tai atrodo, lyg kažkas mirė
besišypsanti, jei nutarsit įforminti santuoką, bet tuo metu nesidėsi tos baltos užuolaidos, galėsiu išbučiuoti visas varles, kokias tik dar gyvenime sustiksiu balose.
QUOTE(Maidenana @ 2010 11 30, 20:18)
Gali buti, kad jums virs 25 metu... Iki sio amziaus pjaunasi sie zenklai, bet veliau - gerai yra... Ir matot, jus moteris-skorpione, tai ismintingumo jums netruksta, o ir savos veiklos (tikriausiai, esate labai savarankiska), o vyrai-skoprionai yra labai savanaudiski, kas labai dusina vandenes laisve.. todel ir 'talismanus" siulo... Man moterys-skorpiones yra kazkas toookio, labai pavydziu joms uzsispirimo net neidomioje joms veikloje, salto proto, o as taip negaliu, man svarbiausia - idomumas.
man liūtai ir skorpionai santykiuose su kitais žmonėm lb panašus. skaičiau ir aš kažkada, kad brandoje gali sutarti gerai. pavyzdyd - mano sesės šeima, bet ten vandenis ir liūtas. na, aš tai tą liūtą, kaip čia pasakius, jos vietoje uždaryčiau į narvą ir ilgai linksminčiausi erzindama, paskui tą narvą išneščiau, kur nebereikėtų jo matyti. bet jiems gerai. atrodo, net labai. ir jau gal 9m.
dėl tėškimo tiesiai į akis, aš visom keturiom ir dar galva ir užpakaliu taip pat.
nepakenčiu makaronų kabinimo, užuominų, seilėjimųsi per aplinkui. nepatinka kas nors - sakai: man nepatinka tas ir tas. pasiūlai kaip spręsti pats. jei neturi ką pasiūlyti, paklausi kito. visada, net jei negerai, sakau, kad man sakytų nebūtinai šviesiai, bet tiesiai. už melą nukepti galėčiau, jei nieko po to už tai nebūtų. to tai nekenčiu. nžn., ar vandeniškumas čia prie ko. daug kas sakė ir tebesako, kad aš kategoriška. priduria, ka praeis. nepraeina. koks 100m jau bus.
beje, nemažai moterų sako, kad vandenyviai vyrai tikri ištvirkūnai
na, patvirtinti negaliu, nei paneigti, su vandeniu niekada nedraugavau. kad nuo moterų labai skiriaisi, jei ten tai tiesa, tai tikrai.