QUOTE(Maidenana @ 2011 05 27, 10:24)
Nu as atsiprasau - jus tikra avine. Juk aiskiai pasakyta - "noriu bucinio", "noriu apkabinimo", "noriu apsikabinus pasedeti", "noriu iseiti tik dviese pabuti gamtoje".. ***, kas neiasku?
tokio dalyko, kaip "demesys" neegzistuoja, ar tu supranti? egzistuoja konkretus veiksmai, isreiskiantis aistra, svelnuma, meile ir t.t. nu aiskiau? *****, as per viena zingsni nuo to, kad pasiulyti tau palikti vandeni ramybeje ir ieskotis kito vaikino. Nes su tokiu nesusisnekejimu jus vistiek ilgai nepratempsite.
As aplamai tik noriu jus paerzinti,matau kad neturite kur emociju lieti nes su draugu juk nesisnekat,tai ir putojates cia

Jus ne diskutuojate o tiesiog persate man savo nuomone iki nukritimo

galit mano postus ignoruoti nebent jums labai linksma taip elgtis
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 27, 20:39)

nu tada bus kaip
aushritei.. 'noriu' is viskas. sakyk ka nesakes.
Niekada nesakiau noriu ir viskas. Sakiau kad man reikia demesio kaip ir kiekvienai merginai. Anyway,ka cia as su vandeniu kalbu,juk jus atskiram pasauly skraidote

dabar galite putotis toliau
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 27, 10:24)
Nu as atsiprasau - jus tikra avine. Juk aiskiai pasakyta - "noriu bucinio", "noriu apkabinimo", "noriu apsikabinus pasedeti", "noriu iseiti tik dviese pabuti gamtoje".. ***, kas neiasku?
tokio dalyko, kaip "demesys" neegzistuoja, ar tu supranti? egzistuoja konkretus veiksmai, isreiskiantis aistra, svelnuma, meile ir t.t. nu aiskiau? *****, as per viena zingsni nuo to, kad pasiulyti tau palikti vandeni ramybeje ir ieskotis kito vaikino. Nes su tokiu nesusisnekejimu jus vistiek ilgai nepratempsite.
Taip as avine ir man tai patinka

Ir kas cia per manieros kaip mazas vaikas turiu sakyti noriu to noriu ano,vyras pats turi suprast kad jei as prasau demesio tai ir reiskia apkabinima,bucini ar pan,juk negalvoja kad prasau jo isplaut indus

O kiek mes tempsime tikrai ne jums pamatuoti nes ziuriu jus visus vandenius matuojat viena liniuote,t.y pagal save