QUOTE(Aushrita @ 2011 05 13, 23:13)
Jo,o gal mano irgi tokia natura-??? Jus isvis ziuriu pateisinate tik vandeni,t.y viena puse o siaip santykiuose del pykciu niekada nebuna kaltas vienas zmogus o kalti abu,as- kad noriu sneketis-jis kad nenori sneketis. Vat ir viskas.
Papildyta:
Deja jus su juo negyvenate ir nezinote visu niuansu. Jo norai ir isklausomi ir pildomi,nesu nei kurcia nei egoiste. Tiesiog zmogus (bent jau as) negali visa gyvenima tik duoti o is kito to paties niekada nesulaukti.
Jus klausete del vandenio - todel ir aiskinu kas per fruktas yra vandenis. Jeigu jums netinka toks jo budas - belieka ieskoti kitokio zmogaus.
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 15, 10:01)
Galbut taip ir darysiu
Dabar tiesiog daugiau bendrauju su draugais kad issiskrauciau ir neerzinciau savo draugo "norejimais pasipliurpt"
Nu gal tai geriausia iseitis siuo metu. Blogai, jeigu nesuprantate jo kaip asmenybes, kitavertus - Maskva irgi ne iskarto pasistate. pazinti zmogu reikalauja daug pastangu, laiko, kantrybes ir viso kito. Teisingai
Vifsla patare (man nuo liezuvio nueme
) - duokit jam tiek, kiek galite duoti be atpildo, nieko nelaukdama ir neprasydama.
QUOTE(besišypsanti @ 2011 05 15, 20:41)
Mano vandenio zodziai "Zodziai nieko nereiskia, reikia jausti".
Sventa tiesa. Zodzius gali pasakyti bet kokius. Bet jausmai-jausmeliai.... tai visai kas kita.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.