Sveikos
vis skaitineju jusus tema, ir sugalvojau pasisakyt ir as. Pati esu vandenis, ir galiu pasakyt, kad joks kitas zodiako zenklas nesupras vandenio tik kitas vandenis
Nors mano draugas (kuris yra vezys) jau susitaike su tuo, kad as truputi trenkta
Ir draugai jau priprate prie mano staigmenu, ideju ir keisto elgesio
Pazystu du vandenius, su kuriais be zodziu galiu bendraut, viska taip pat mastom. Dazniausiai net nepaklausus zodiako zenklo, jau zinau, kad zmogus vandenis
Siaip vandeniai geri zmones, labai draugiski. Niekada neskirstau zmoniu pagal tai ar jie turtingi, ar vargsai, odos spalva, grozi ir pan. Turiu daug draugu visi is skirtingu "sluoksniu". Man nesvarbu ka pagalvos kiti. Megstu isksirtius daiktus, rubus. Noriu but kaip ne visi
Kas del kalbejimo, tai su geriausiais darugais ir artimais, galiu bendrauti daug ir apie bet ka, bet siaip pirma istiriu aplinka ir zmones, man reik apsiprast. Todel su vienokiais zmonem vienaip bendrauju, su kitokiais kitaip. Jei nenoresiu apie ka nors kalbet, tai neisgausit nei zodzio. Viena kart psichologe bande mane prakalbint, deja nepavyko jai
Jei kam pagalbos gatvej reik ar siaip kazko paklaust nori, visada visi ateina pas mane. Taip pat visi draugai su savo bedom ateina pas mane. Draugam padedu visada, kartais be reikalo, nes pati nukenciu. Bet jei ka blogo (ar gero) man padaro, atsimenu visa gyvenima, jei reikes tai panaudosiu kazkada pries juos
Kartais uzeina, kai nenori nieko matyt, su niekuo bendraut. Man reikalingos tokios atsiskyrimo nuo pasaulio akimirkos kaip oras
Bet siaip megstu but kompanijoj.
Jei zinot savo tikslu gimimo laika, tai yra labai geras psl kur daug apie save galit suzinoti www.astro.com