Gal tavo ascedentas avine kokiam http://www.horoscopo...dant/index.html
Aš tiksliuosiuose mokslose visiškai outsaiderė ir šiaip kur reik kruopščiai kažką atlikt, apgalvojant ir tt. visur susimaunu
QUOTE(dumb @ 2011 05 11, 08:17)
Aš tiksliuosiuose mokslose visiškai outsaiderė ir šiaip kur reik kruopščiai kažką atlikt, apgalvojant ir tt. visur susimaunu
o ka tas ascedentas parodo? Pas maner jis Liute, tai cia as tipo turiu Liutui budingu savybiu ar kaip? Kada ji reikia vertint?
Del tikslumo, tai man darbe turi but tvarka, punktualumas, aiskumas, tikslumas, o gyvenime - visai atvirksciai.. Siaip su skaiciais, su logika niekada neturejau problemu, bet va biurokratiniai dokumentai, istatymai - peilis . Ai, nors kuo cia stebetis, eilini karta krastutinumai
"Kylantis ženklas yra zodiako ženklas kuris buvo rytų horizonte tuo metu kai mes gimėme. Mūsų išoriniai veiksmai, manieros ir net kitų žmonių pirmasis požiūris į mus dažniausiai priklauso kylančiam ženklui."
Iš išvaizdos tai aš liūtė. Vien plaukus pamačius
Iš išvaizdos tai aš liūtė. Vien plaukus pamačius
o aš dvyniai iš išvaizdos, einu skaityt kokį pirmą įspūdi kitiems keliu
O jei as nezinau tikslaus laiko kada gimiau tai kaip man nustatyti ta ascendenta?
Laikas yra labai svarbus, dėja jums neišeis susižinot pačiai, nors kažkaip galima kreiptis pas astrologą, kad rektifikuotų gimimo laiką.
QUOTE(dumb @ 2011 05 11, 13:59)
Laikas yra labai svarbus, dėja jums neišeis susižinot pačiai, nors kažkaip galima kreiptis pas astrologą, kad rektifikuotų gimimo laiką.
Na reiks dar tecio paklausti,gal jis netycia atgamins kada as ten islindau i ta pasauli
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 10, 22:36)
Man nereikia kad jis pasakotu man kazkokias paslaptis nes ir as ju turiu bet nesakau,ne tame esme. Man tiesiog reikia pasneketi,apie bet ka: ora,gamta,ateities planus ar kazka,nesvarbu ka... To man ir truksta,ir gal man nesuprantama kaip zmogus gali sitaip nesisneketi,jiems ko gero nereikia tiek to bendravimo kaip mums avinams
Nu tai ir snekek. Kodel tu manai, kad vandenis butinai turi irgi sneketi? Tu nori - tu ir snekek. Nieko nelaukdama mainais.QUOTE(dumb @ 2011 05 11, 09:17)
O mano Saulys. Egocentrike Bet man Rozmarinas dare asmenini, tai as turiu Dvyniu bruozu ir Zuvu svajinguma..Aš tiksliuosiuose mokslose visiškai outsaiderė ir šiaip kur reik kruopščiai kažką atlikt, apgalvojant ir tt. visur susimaunu
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 12, 13:24)
Nu tai ir snekek. Kodel tu manai, kad vandenis butinai turi irgi sneketi? Tu nori - tu ir snekek. Nieko nelaukdama mainais.
Tai kad taip neidomu,su savim as pasneket galiu ir viena budama o budama salia mylimo noriu sneketi su juo o ne su sienomis. Dabar taip pasakete kad as mazdaug trenkta nes noriu su zmonem bendrauti
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 12, 19:03)
Tai kad taip neidomu,su savim as pasneket galiu ir viena budama o budama salia mylimo noriu sneketi su juo o ne su sienomis. Dabar taip pasakete kad as mazdaug trenkta nes noriu su zmonem bendrauti
o jei žmogus dar nenori kalbėti??
viskam savo laikas..
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 12, 18:03)
oi, tiktu cia mano vakarykstis pokalbis su draugu. Jis sako "einam i miesta, kavos isgersim, pasedesim kur nors..". mano atsakymas "labai tingiu siandien bendraut.." (nu tikrai man buna tokiu dienu, kai tingiu liezuvi apverst ).. Sako: ok, einam patylet kartu.. Ir tokiu pavyzdziu labai daug...
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 12, 19:09)
Tas dar yra kasdiena.