QUOTE(Aushrita @ 2011 05 09, 19:04)
Na as ta ir bandau pasakyti kad
man nesigauna su juo sneket
taip kad jis atvirai issisneketu,gal tiesiog as nemoku,pirmakart su tokiu zmogum bendrauju
,nereikia manes kaltinti taip
Papildyta:
O ar as sakiau kad as nesneku ir liepiu jam sneket? As sneku,bet jis mazai ka i tai atsako,gali viena sakini pasakyti ir tiek,pagal mane tai nera issikalbejimas,tai yra issisukinejimas
saket. ka tik. jus su juo kalbates del to, kad jis jums atsivertu. ir tai tikrai nera jusu nuosirdumas. nuosirdumas butu, jeigu jus pati kalbetumete nieko nereikalaudama. bet jus reikalaujate, laukiate savo monologo rezultato, kuris turetu buti - vandenio atvirumas. nebus to niekada. vandeniai intuicijos zmones, jie jaucia klasta, jaucia nenuosirduma, jaucia, kad is ju kazko tikimasi. Ir butent tas vercia juos tyleti ir neatvirauti. Jus nesuprantate kas yra vandeniska laisve. Be to, gali visai buti, kad jis jus myli, bet negali jumis pasitiketi tiek, kad pradetu atvirauti. Mes su vandeniu irgi santykius kurem polaipsniui, po maziuka zingsniuka, po lasa, po kruopa, is labai leto... Jus nei metu kartu nesate, kokio x jis turi jums savo slapciausias paslaptis atskleisti?
vat jis ir issisukineja. neispesit jus is jo nei zpodzio savo metodais "sesk ir kalbek ir nuosirdziai man atsakyk". jus reikalaujate jo nuosirdumo. o tai JAU spaudimas. o taikant spaudimo metoda - nieko gero su vandeniu nepesite.
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 09, 22:27)
Ok,pasiguodziau,gal ir as jusu patarimu nesupratau,nes vistiek nezinau kaip prakalbinti vandeni
neprakalbinsit. jis kada nors pats prades kalbeti. kas pas jus per tikslas "prakalbinti vandeni"? jus norite kad butu taip, kaip jus norite. o taip nebus. vandenis yra perlaisva natura, kad galetu paklusti kazkieno nors norams. kad ir mylimo zmogaus.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.