Hm..perskaiciau visa tema
As esu avinas,draugas-vandenis,nzn sunku kazkaip mums
man reikia demesio,komplimentu-jis nemoka isreiksti savo jausmu zodziais, man namie visad turi but tvarka-jam nusispjaut,visada pas ji sutvarkysiu/padarysiu rytoj,kuris niekad neateina,jis sako vaziuojam siandien prie juros-atsiranda kruva reikalu ir nebevaziuojam,as susinervinu... As esu uzsispyrus,nenusileidziu-jis taip pat..Nors pvz jei jis i koki kinu restorana nori eit,o as sakau man ten neskanu einam i picerija-eina,nors mintyse turbut keikiasi
Sunkiausia ko gero tai,kad su vandeniu as jauciuosi...vienisa
Su juo mazai pasnekesi,visad uzsidares,o man reikia bendravimo,jis gali visa diena neskambinti nerasyti (ir neraso niekad),o mane tai taip liudina... Namie gryzus is darbo man reikia jo demesio-o jis geriau ziuri telika ir tada zmogaus nera-tiesiog jis tampa kurcias
Nezinau jau kokias taktikas ir betaikyti...be to as esu pavydi,tad neina suteikti jam tos pilnos laisves,kazkiek pakontroliuoju..jis taip pat pavydus ir net labai,kartais kai ziauriai uzknisa aprekiu,jis sako as tiesiog bijau tave prarasti... bet kad gerinti santykius tarp musu tai neaaa,atseit tu turi prie manes taikytis.... Ech galeciau pasakot ir pasakot,nezinau kaip rasti kompromisa su juo,atrodo jis ir myli,ir sako tai,bet man kazkaip sunku su juo,bet tuo paciu ir norisi su juo buti,bet nerandu to priejimo... bandau ir salta but,kaip saket turetu neatlipt tada,bet kazkokiu pokyciu nematau,bandau rodyt demesi-jis to nesureiksmina,zinau kad zmogaus nepakeisi bet kaip jaustis mylimai ???
Kokios taktikos besiimt... Ka patarsit merginos
P.S mes draugaujame metus laiko,bet as jo niekaip dar neperprantu...