Dusele, 03 Geg 2011 - 17:22, parašė:
Dusele, 03 Geg 2011 - 17:22, parašė: ![]()
egoistai - vienareiksmiskai. Bet tik svetimu atzvilgiu. Mylimiems zmonems sirdi paaukotu. O ir siaip.. banguoti - kartais gyvena sau ir del saves, bet uzeina visuotines meiles dienos/savaites, kai spjauna i save ir bega gelbeti pasaulio
Butent
Klajokle, 03 Geg 2011 - 14:29, parašė:
Klajokle, 03 Geg 2011 - 14:29, parašė: ![]()
Gal kas apibudinsit savo vandeniu vyru savybes,geras ir blogas...Daug kur raso,kad jie dideli egoistai.Bent jau maniskiui,tai manau tiktu tik vienam gyvent...
nu pasakyti geras... blogas... sakyčiau neįmanoma...
apie savo vandenį tikrai nepasakyčiau, kad egoistas...
lengviau galėčiau pavadinti gyvenančiu savo fantazijų pasaulyje.. vaikystėje tokius dažnai palaiko autistais... teko net mokinį tokį turėti... kalbėt su manim pradėjo po 3 metų pamokų kažkur, tai man buvo šokas, o jam... normalus dalykas... kai jau nebeužteko papurtyti arba palinksėti galva

oj.. nukrypau... sorry, aš gi vandenis ir nuplaukiu kartais irgi

taigi, mano vandenis tikrai labai dėmesingas man, tačiau tik morališkai, kad kaip ir vis prašausi kokios malonios staigmenėlės.. niekaip... nesupranta kam čia dėl jų vargintis

taip pat jis toks ... nematerialistas... nerandu tinkamesnio žodžio, bet kažkaip jis ne taip smarkiai reaguoja dėl kokių materialių dalykų, maždaug turiu stogą virš galvos ir gerai, o kad dar galima aplinką pasigrąžinti... o kam? jam ir taip gerai

Klajokle, 03 Geg 2011 - 14:29, parašė:
Klajokle, 03 Geg 2011 - 14:29, parašė: ![]()
Gal kas apibudinsit savo vandeniu vyru savybes,geras ir blogas...Daug kur raso,kad jie dideli egoistai.Bent jau maniskiui,tai manau tiktu tik vienam gyvent...
besišypsanti, 03 Geg 2011 - 16:08, parašė:
besišypsanti, 03 Geg 2011 - 16:08, parašė: ![]()
Apie saviski galeciau pasakyti, kad egoistas, bet su brangiais zmonem moka dalintis. Ir dovaneliu nepagaili...
nu jo... man siandien masina nupirko, nes "mano moteris turi vazinetis grazia masina, o as jau kaip nors..."
Dusele, 03 Geg 2011 - 16:22, parašė:
Dusele, 03 Geg 2011 - 16:22, parašė: ![]()
egoistai - vienareiksmiskai. Bet tik svetimu atzvilgiu. Mylimiems zmonems sirdi paaukotu. O ir siaip.. banguoti - kartais gyvena sau ir del saves, bet uzeina visuotines meiles dienos/savaites, kai spjauna i save ir bega gelbeti pasaulio

dowwe, 03 Geg 2011 - 20:22, parašė:
dowwe, 03 Geg 2011 - 20:22, parašė: ![]()
taip pat jis toks ... nematerialistas... nerandu tinkamesnio žodžio, bet kažkaip jis ne taip smarkiai reaguoja dėl kokių materialių dalykų, maždaug turiu stogą virš galvos ir gerai, o kad dar galima aplinką pasigrąžinti... o kam? jam ir taip gerai
sakau, gal kokį naują rūbą ar daiktą perkam tau... o jis - o kam? man ir tas ar anas dar geras

Nematerialistas tai tikrai. Svarbiausia, kad butu stogas ir nenuogas. Daugiau kaip ir nieko nebereikia. nors kartais megsta pasimaivyti pries veidrodi..

Jo, mano vandeni reikia pora savaiciu ruosti apsipirkimui. bet kai jau daeina "iki reikalo" tai jam visai smagu matuotis tuos rubus iki kol neuzknis. Po to jau ant greicio bile ka perka, kad greiciau galetu namo eiti.

Del pastabumo velgi - ne velnio as nepastebiu nei nauju sukuosenu, nei nauju rubu, nebent jau labai kardinalus pasikeitimas - ryski spalva ant galvos ar sijonas ant zmogaus, kuris gyvenime ju nenesiojo.. Nu dar galiu pastebet jei akinius uzsidejo

Nu bet nesu tokia jau visai nupusus

O labai mane džiugina dienos, kai pati sau dovanoju dovanas

Jei man koks rūbas patinka, tai aš jį nešiooosiu ir nešiosiu, nes jis MAN mielas, o ką kiti galvoja, tai pf... O ir šiaip, kam reikia kalno rūbų

O ir nuėjus į parduotuvę man super sunku kažką išsirinkt kas tikrai patiktų, tai kas belieka... imt beleką ir lėkt lauk iš ten.