QUOTE(dumb @ 2011 04 07, 21:56)
Ir šiaip kiti pastoviai galvoja 'ką aplinkiniai pagalvos' o man px.
"px ką aplinkiniai pagalvos"
su manim lygiai tas pats. tiesą pasakius jau pradėjau jausti, kad kai kurie žmonės manęs šalinasi, nes man visiškai nusišvilpt ant jų nuomonės.
nes IŠ ESMĖS skiriasi mano ir jų požiūriai. skiriasi tuom, kad jie ir vadovaujasi tik nuomonėmis, kažkokiomis bobulių pasakomis, dar kažkokiais vėjais, neva visi taip darė ir mes taip darykim.
aš jau ir taip tikriausiai laikoma artimųjų tarpe kažkokia atskalūne ir priešgyna amžina, nes jų nesąmonėm nuolat randu atsaką. vieną kartą išgirstas posakis mane išvis pribaigė. man protu nesuvokiama, kaip sąmoningas žmogus gali sakyti "kaip radom taip ir palikim".
košmaras. va tada nesusiturėjau: pasakiau, kad jei visa žmonija būtų tuo vadovavusis, mes ir dabar tikriausiai dar medžiais karstytumėmės ir utėles iš gaurų rinktumėmės. prisigraibo visi kažkokių apipelijusių nuo nebevartojimo posakių ir naudoja ir paskui: va, kokia amžių išmintis iš mūsų lūpų veržias. atsiprašau...
va dalykai, kurie man iš tiesų atrodo svarbūs ir kurie pykdo: negalvojimas ką sakai ir ką darai.
o visokios trivialios nuomonės, galvojimas, ką kiti galvoja mano atžvilgiu...
Laimė - ne tikslas, o priedas. E.Roosevelt