Aš irgi vandenis. bet ne viskas apie juos man atitinka. mėgstu punktualumą, negalėčiau į susitikimą ateiti vėliau, geriau anksčiau ir palaukti. bet tiesa - mėgstanti paskrajoti ir paplanuoti o paskui planus pamiršti. ir tėtis mano vandenis, net tą pačią dieną gimėm. sutariam? kaip kada. bet aš visuomet suprantu jį. ir taip, vandeniai dideli altruistai. ir viską giliai širdin ima. silpna ta nervų sistema ir nori visko pagal juos. ką dar negero apie save žinau?.. pradžiai užteks.
QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 12, 22:39)
Aš irgi vandenis. bet ne viskas apie juos man atitinka. mėgstu punktualumą, negalėčiau į susitikimą ateiti vėliau, geriau anksčiau ir palaukti. bet tiesa - mėgstanti paskrajoti ir paplanuoti o paskui planus pamiršti. ir tėtis mano vandenis, net tą pačią dieną gimėm. sutariam? kaip kada. bet aš visuomet suprantu jį. ir taip, vandeniai dideli altruistai. ir viską giliai širdin ima. silpna ta nervų sistema ir nori visko pagal juos. ką dar negero apie save žinau?.. pradžiai užteks.
nu dėl nervų tai tikrai. Jau parinuosi dėl smulkmenų nerealiai, o kartais - apie svarbius dalykus negalvoju...
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 03 13, 16:20)
nu dėl nervų tai tikrai. Jau parinuosi dėl smulkmenų nerealiai, o kartais - apie svarbius dalykus negalvoju...
jo jo, čia irgi grynai aš. labiausiai ir nervina smulkmenos, tada einu kaip žiežula pasišiaušusi, o rimti dalykai... aš kažkodėl labai filosofiškai į juos pasižiūriu.
Hm, nu o aš dėl smulkmenų visai nesiparinu, o ir nervų sistema pas mane turbūt pati stipriausia vieta. Apskritai į daugelį dalykų žiūriu labai filosofiškai ir mane net juokina žmonės, kurie dėl kokio šudniekio dienų dienas ramiai gyvent negali.
tai galbūt tau taip tiesiog įgimta ir zodiako ženklas neką padaryti gali. tik džiaugtis reikia, kad tokia stipri nervų sistema, bet yra tokių (pvz. aš ), kurie ne tai kad negali gyventi dėl šūdniekių, bet tie "šūdniekiai" tikrai groja per nervus. pasinervinu ir toliau gyvenu. bambėdama dažniausiai
nors gal čia irgi auklėjimas?..
nors gal čia irgi auklėjimas?..
Ko vandenės tokios tylios?
užsnigo užpustė... kų čia pakalbėsi... pvasario gi visos laukiam išsižiojusios
miergos!
kada išplauksim iš tos žiemos?
užkniso jau juodai
negaliu gyventi, noriu šilumos
kada išplauksim iš tos žiemos?
užkniso jau juodai
negaliu gyventi, noriu šilumos
Aha, jau džiaugiaus pavasariškais orais ir vėl prisnigo
Aš taip laukiu šiltų orų, nebebus man tos slogos, kad vos išėjus į lauką pradedu sloguot
Aš taip laukiu šiltų orų, nebebus man tos slogos, kad vos išėjus į lauką pradedu sloguot
man tai gerai. palikau lt kuriam laikui. Pad pas amne +16 net buvo. Tiesa, ir ciau atsalo jau trecia diena. uzknysa. Bet tie +16 - vajezau... palaima... Noriu silumos.
Sveikos vandenes