Registras.
Nesiseka. negaliu sakyti, kad baisiai, nes ant kiekvienos blogos naujienos ispuola kitokia gera.
Nesiseka. negaliu sakyti, kad baisiai, nes ant kiekvienos blogos naujienos ispuola kitokia gera.
Ir as atejau viena megstamiausiu temu
Del sekmingumo nesiskundziu bet ir nesigyriu... Esu pati atsakinga uz viska, ir gerai kad suprantu tai.
Gera fraze is ismontingo rasytojo siandie paskaiciau ir ritaikiau sau. Gyvenimas - tai visada laukimas tos valandos, kai ateitis priklauso tik nuo tavo paties ryztingu veiksmu. Tai vat, kad maziau laukimo ir daugiau veiksmu.
Del sekmingumo nesiskundziu bet ir nesigyriu... Esu pati atsakinga uz viska, ir gerai kad suprantu tai.
Gera fraze is ismontingo rasytojo siandie paskaiciau ir ritaikiau sau. Gyvenimas - tai visada laukimas tos valandos, kai ateitis priklauso tik nuo tavo paties ryztingu veiksmu. Tai vat, kad maziau laukimo ir daugiau veiksmu.
Kokia jaučiuos vėpla paskutinėm dienom, kažkokia ''plaukiojanti".. O dar ir naktim prastai miegu.
Nu, Svoba - prisitaikau ir as siandien sia isminti. Kad ir kaip nesisektu ar sektusi - reikia kazka daryti. Reikia man siandien eliminuoti viena problema, kuri iskilo del treciu zmoniu veiksmu. Nu kaip as galiu pakeisti?
Galite isivaizduoti situacijos absurda? Man siandien didziausia problema darbe del to, kad zmogus Gruzijoje susilauze koja. ir padetis beveik be iseities.
Galite isivaizduoti situacijos absurda? Man siandien didziausia problema darbe del to, kad zmogus Gruzijoje susilauze koja. ir padetis beveik be iseities.
Registruojuos ir aš.
Dabar sėdžiu pikta. Jau nervina mano tas nemokėjimas susiplanuot, apsispręst. Kai yra proga, niekada jos neišnaudoju, o kai jos nebelieka visada gailiuos, kad nepabandžiau.
Beviltiška kažką su manim planuot Nes tai nenuotaika, tai dar kas, sunku man būt vandene jau
Dabar sėdžiu pikta. Jau nervina mano tas nemokėjimas susiplanuot, apsispręst. Kai yra proga, niekada jos neišnaudoju, o kai jos nebelieka visada gailiuos, kad nepabandžiau.
Beviltiška kažką su manim planuot Nes tai nenuotaika, tai dar kas, sunku man būt vandene jau
QUOTE(dumb @ 2010 10 23, 15:01)
Registruojuos ir aš.
Nepavydetina situacija - tikrai . as tai daznai stengiuosi isnaudot progas dabar jau
Sveikuolės visos mane labiausiai erzina mano didžioji yda - neapsisprendimas... kiek negerumų man atsitinka dėl tokio savo charakterio.... bet iš tikrųjų, sunkūs žmonės tie vandeniai... dabar tik pamačiau
QUOTE(dumb @ 2010 10 23, 15:01)
Registruojuos ir aš.
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 10 24, 15:29)
Sveikuolės visos mane labiausiai erzina mano didžioji yda - neapsisprendimas... kiek negerumų man atsitinka dėl tokio savo charakterio.... bet iš tikrųjų, sunkūs žmonės tie vandeniai... dabar tik pamačiau
Nu bet is kur tas? As tai esu organizuota, veikiu pagal savo plana. Nu prisiverciu. bet mano drauge mano, kad mano zodziai ir veiksmai yra du skirtingi dalykai. nesuprantu is kur ji ta paeme.
Galimybes isnauduoju, tik apsvarstau pradzioje. Ilgai
As tai visada apsisprendusi. Man vienintele beda apsispresti - suknele pirkti melyna ar zalia. O visa kita as labai gerai zinau.
turiu sūnų vandenį,jam tuoj 4m,bet kaip vaikas,labai sunkaus charakterio.Šiaip vaikas geras,bet viskas priklauso nuo nuotaikų,nuo noro.Ir jei jau "užsiciklino" kažką,tai be galo sunku tai išmušt,pakeist.Labai jautrus.Kažkada viena moteris sakė,kad labai sunku vaiką vandenį auginti.Bet suaugę tampa labai gerais žmonėmis.Tai noriu paklausti jūsų,ar jūsų tėvams jūs buvot sunkūs vaikai
Vandenis ir as , tikriausiai tipiskas labai atitinka vis tie aprasymai man ... Charakterio nesu is lengvuju , bet nesu labai sudetingas zmogus... Jautrumas, jo zudantis, uztenka keliu zodziu ir asaros pasipila .. yda galeciau pavadinti ir ta pasiaukojanti gerasirdiskuma, daznai kazkam pakliuvus i beda spontaniskai puolu i pagalba , ne nepagalvodama apie save , ir daznas kartas nudegu, veliau galvoju kam man to reikejo , ko as lindau kur nereikia, bet tas bruozas isgelbeti pasauli , ne tik zodziais bet ir darbais matyt veikia Laisves troskimas taip pat stiprus , niekada nemegau ir nemegstu kai mane spraudzia i remus , ne vien namuose , darbe, bet ir darbuose, kuryboje , kalboje ...
O sis periodas man sunkus, gal pilnatis veikia , o gal rudeniniai orai .. tiesiog jauciuosi prislegta , liudna, draugui zyziu kad man truksta romantikos ar dar kazko , niurzga totali
O sis periodas man sunkus, gal pilnatis veikia , o gal rudeniniai orai .. tiesiog jauciuosi prislegta , liudna, draugui zyziu kad man truksta romantikos ar dar kazko , niurzga totali