Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

rytoj gims mano vandenis. nupirkau dovanu. net nezinau ar jam patiks. bet turetu. (bugatti namini kostiuma) bet siandien jis atsibudo gilioje depresijoje, svarstydamas, kad per savo metus jis nepadare nieko, nieko nepasieke ir apskritai... Nors as, aisku, baksnoju ji nosimi i padarytus darbus ir sukurta gerove... bet nepadeda. Sako, bijo rytojaus...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 15, 14:09)
rytoj gims mano vandenis. nupirkau dovanu. net nezinau ar jam patiks. bet turetu. (bugatti namini kostiuma) bet siandien jis atsibudo gilioje depresijoje, svarstydamas, kad per savo  metus jis nepadare nieko, nieko nepasieke ir apskritai... Nors as, aisku, baksnoju ji nosimi i padarytus darbus ir sukurta gerove... bet nepadeda. Sako, bijo rytojaus...

oi, suprantu taviski.. as irgi ryt gimsiu ir mane kankina, kad va sena boba ir nieko doro gyvenime nepasiekus lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. Juokiuos, nors giliai sirdy tai aisku toks sunishkas jausmelis.... unsure.gif
Man vienas veikejas kazkoki siurpriza ruosia - aciu dievui, kad bent ispejo, kad KAZKO laukt, bet doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif - dievuleliau, kaip as nekenciu siurprizu doh.gif doh.gif doh.gif ..
O dar kvietkai kazkokie rytoj ateina per kurjeri... vadinasi, reikia .. kambarius susitvarkyt... doh.gif blush2.gif ... Kosmaras, kaip nelaukiu rytojaus.... geriau praeitu net neatejes..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 02 15, 14:44)

Man vienas veikejas kazkoki siurpriza ruosia - aciu dievui, kad bent ispejo, kad KAZKO laukt, bet  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  - dievuleliau, kaip as nekenciu siurprizu doh.gif  doh.gif  doh.gif ..
O dar kvietkai kazkokie rytoj ateina per kurjeri... vadinasi, reikia .. kambarius susitvarkyt... doh.gif  blush2.gif ... Kosmaras, kaip nelaukiu rytojaus.... geriau praeitu net neatejes.....  verysad.gif

man patiko siurprizai iki tokio vieno siurprizo is ex geriausios drauges.. praitais metais visa menesi ji man snekejo, kad laukciau toookio gero siurprizo! kad labai patiks ir t.t na as ir laukiau, ir dziaugiaus,kad rupiu ir pan.. tai va atejo mano svente, ir labai svarbi man, svarbus metai. ir ateina ji su tuo savo siurprizu - 20 litu vokelyje!!! ne nu va nuo tada jau nebemegstu siurprizu is draugu doh.gif tik mano vandenis visada nustebina,nereikia net progos wub.gif
Atsakyti
Kas cia per bajeris su 20 litu? Cia gal humoro jausmas toks kreatyvus? As megstu siurprizus. Siaip, mane vandenis nenustoja stebines. mes vienas kitam dovanas megstam dovanoti be progos. ir per gimtadienius. o visa kita mums atrodo slamstas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 15, 15:53)
Kas cia per bajeris su 20 litu? Cia gal humoro jausmas toks kreatyvus? As megstu siurprizus. Siaip, mane vandenis nenustoja stebines. mes vienas kitam dovanas megstam dovanoti be progos. ir per gimtadienius. o visa kita mums atrodo slamstas.

deja,bet ne humoro jausmas, kaip ji psake - nespejo padaryti/nupirkti to ale siurprizo...
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 02 15, 16:50)
deja,bet ne humoro jausmas, kaip ji psake - nespejo padaryti/nupirkti to ale siurprizo...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu butu bent ireminus ar apsiuvinejus kaip kokia servetele.. tai dar GAL suprasciau...
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 02 11, 17:33)
Vienintelis dalykas, kas padeda Vandeniui – tai jo grįžimai į išorinę realybę bei sąžiningi bandymai suvokti ir realizuoti savo pusiau fantastiškas idėjas.

šitas geras biggrin.gif

QUOTE(Vifsla @ 2011 02 11, 17:33)
Saturnas, kaip antrasis Vandenio valdovas, duoda jam tam tikrą vidinį pesimizmą, kurio jis neparodo, nors labai stipriai jaučia.
man tinka kažkaip. kartais pradeda kankinti pesimistinės mintys, nors mano aplinkoj viskas gerai, viskas sekas, viskas pildos. bet vis noris pasaulį gelbėti, jausti pasaulio skausmą, beprasmybę ir pan. doh.gif
ir kuo labiau gilinuosi, tuo...daugiau medžių...
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 02 14, 15:53)
o kas sake, kad nesedziu ir neziuriu i viena taska?.. Mastau....liudna, kai tikrus zodzius keicia sms, siltus apsikabinimus - is taskeliu ir skliausteliu deliojamos scemos, tikrus jausmus - is google istraukti paveiksliukai... Vieninteli zmogu - mase beveidziu FB "draugu"... Ir vis tik gal tai vis tiek geriau nei visiskai nieko? kazkaip.. tyliai.. is sirdies i sirdi.. iliuzija.. lengva saviapgaule, bet vis tiek kutenanti sirdi.... Paleidau savo mintis i FB ir... negavau palaikymo is nieko... tik apkaltino pesimizmu ir technologiju amziaus nesupratimu g.gif .. Turbut as viena likau ant sios zemes nukvakusi tokia, kuri nenori Valentino dienos proga gauti copy-paste varianto ir :* - tokio bucinio..
Beje, del depresiju... vandeniai i jas linke.. Del per didelio nuolatinio kruvio smegenims tokioms va nesamonemis biggrin.gif

O del gimtadienio? Vifsla, tu is tu, kurie turi isipareigojimu svesti gimtadieni, net jei to nenori?  unsure.gif  gaminti, puostis, laukti ir paskui visus linksminti, nors tuo metu norisi pvz ciuozineti ant uzpakalio nuo kalno ar sedeti su taure vyno ir tik brangiu zmogum kavinej?

na taip... dažnai pati sėdžiu "tašką" stebėdama, bet retkarčiais man patinka
...o tie taškeliai+skliausteliai kartais geriau negu nieko (ypač kai būdavau vyyysiškai viena) o iš tikro man l.nepatinka tie sveikinimo bučiniai kabutėse, kažkaip nenuoširdžiai atrodo... pati jau iš anksto žinau kas sveikina nuoširdžiai, o kas tik dėl to, kad reikia... net kartais nemalonu bučiuotis su tuo, kuris "sveikina iš reikalo", na bet kad jau sveikina tai ir priimi
o dėl to kad puoštis, ruoštis laukti ir paskui linksminti - va būtent dėl to ir nekenčiu savo Bday doh.gif nu, OK prisigaminu iki nuplušimo (čia jau po darbo) maisto, užkadžių ir t.t. viskas thumbup.gif bet tada manęs baliuje nėra, nes tas mane vargina, aš galiu atsiduoti vienam dalykuj, o ne iš karto ir ruoštis ir puoštis doh.gif nu tiesiog negaliu po patiekalų (na kad ir užkandžių gaminimo atrodyti žavi, linksma, pasiruošusi visus džiuginti, tada tiesiog jaučiuosi kaip nusiplušusi namų šeimininkė, kuri jau vos vyžą patysia smile.gif visu 100% už amerikietiškus surprise vakarėlius, nereik nei dovanų nei triūso virtuvėje rolleyes.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 15, 15:09)
rytoj gims mano vandenis. nupirkau dovanu. net nezinau ar jam patiks. bet turetu. (bugatti namini kostiuma) bet siandien jis atsibudo gilioje depresijoje, svarstydamas, kad per savo  metus jis nepadare nieko, nieko nepasieke ir apskritai... Nors as, aisku, baksnoju ji nosimi i padarytus darbus ir sukurta gerove... bet nepadeda. Sako, bijo rytojaus...

man nereik nei gimtadienių...
pastruoju metu tik su tokia mintim ir atsikeliu unsure.gif
ir iš vis nematau prasmės šioje žemėje, noriu kažko daugiau... man sunku suprasti tai ką aš darau doh.gif --> keliuosi ryte --> bėgu į darbą --> ATVERGAUJU (niekaip kitaip negaliu pavadinti šio darbo jei yra už mane viršesnis kuris turi VIRŠESNĮ pirštą kur ir ką parodyt kaip galima dar geriau, nors aš žinau kai yra IŠTIKRŲJŲ geriau) --> grįžtu "namo" --> pavalgau + knyga prieš miegą --> ryt vėl katorga doh.gif o k o ne sibiras, tik kad valgyt užsidirbu (kartais sočiau (jei kokių moment durnų (o tokia ir esu) nebūną, kad vos ne visą mokesčiams skirtą sumą išleidžiu savo NETIKĖTOMS šmutkėms, kurios visada būna spontaniškos doh.gif
na, kol kas vargstu su savo vidiniu aš, kovojam vis dar g.gif

QUOTE(Dusele @ 2011 02 15, 15:44)
Man vienas veikejas kazkoki siurpriza ruosia - aciu dievui, kad bent ispejo, kad KAZKO laukt, bet  - dievuleliau, kaip as nekenciu siurprizu
O dar kvietkai kazkokie rytoj ateina per kurjeri... vadinasi, reikia .. kambarius susitvarkyt... ... Kosmaras, kaip nelaukiu rytojaus.... geriau praeitu net neatejes.....  verysad.gif

vaje doh.gif kaip nekenčiu siurprizu susijusių su mano asmeneinės, privačios ervės (t.y. apie 20-30 cm sarkofagas aplink mane) na negaliu pakęsti, na ir šiaip aš linkus geriau pasiruošti kiekvienam surprise doh.gif nors šiaip man jie visiškai nebūtini, ir šiaip netgi nepageidaujami, na tokie paviršutiniški, lengvai nuspėjami tai kaip ir aiškūs, o tie slapukai tai mane ne tik kad trikdo, o net sakyčiau baugina ph34r.gif
Atsakyti
Siurprizai tai tikrai nk gero doh.gif Kad va ir su tais dvim litų kaip čia buvo. Tai net nežinočiau kaip reaguot, tikriausiai veide šviestų nusivylimas doh.gif Arba kai dovanoja bižuteriją arba rūbus, jei nepatinka man, negaliu tiesiai šviesiai žodžiais pasakyt, o po to klausia ko to šūdelioko nenešioju doh.gif O siaubeli.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 02 16, 00:47)
man nereik nei gimtadienių...
pastruoju metu tik su tokia mintim ir atsikeliu  unsure.gif
ir iš vis nematau prasmės šioje žemėje, noriu kažko daugiau... man sunku suprasti tai ką aš darau  doh.gif --> keliuosi ryte --> bėgu į darbą --> ATVERGAUJU (niekaip kitaip negaliu pavadinti šio darbo jei yra už mane viršesnis kuris turi VIRŠESNĮ pirštą kur ir ką parodyt kaip galima dar geriau, nors aš žinau kai yra IŠTIKRŲJŲ geriau) --> grįžtu "namo" --> pavalgau + knyga prieš miegą --> ryt vėl katorga  doh.gif  o k o ne sibiras, tik kad valgyt užsidirbu (kartais sočiau (jei kokių moment durnų (o tokia ir esu) nebūną, kad vos ne visą mokesčiams skirtą sumą išleidžiu savo NETIKĖTOMS šmutkėms, kurios visada būna spontaniškos  doh.gif
na, kol kas vargstu su savo vidiniu aš, kovojam vis dar  g.gif
vaje  doh.gif  kaip nekenčiu siurprizu susijusių su mano asmeneinės, privačios ervės (t.y. apie 20-30 cm sarkofagas aplink mane) na negaliu pakęsti, na ir šiaip aš linkus geriau pasiruošti kiekvienam surprise  doh.gif  nors šiaip man jie visiškai nebūtini, ir šiaip netgi nepageidaujami, na tokie paviršutiniški, lengvai nuspėjami tai kaip ir aiškūs, o tie slapukai tai mane ne tik kad trikdo, o net sakyčiau baugina  ph34r.gif
as lygiai taip pat gyvenu. ypac sutampa - "pinigai mokesciams iskeiciami i NETIKETA smotke"... Nezinau, man grozis svarbiau nei mokesciai! Kaip vakar perskaiciau L`Officel zurnale - "grozis - tai nebyli rekomendacija". vat. Man labai patiko si fraze ir visiskai su ja sutinku.

Papildyta:
QUOTE(dumb @ 2011 02 16, 01:08)
Siurprizai tai tikrai nk gero  doh.gif  Kad va ir su tais dvim litų kaip čia buvo. Tai net nežinočiau kaip reaguot, tikriausiai veide šviestų nusivylimas  doh.gif  Arba kai dovanoja bižuteriją arba rūbus, jei nepatinka man,  negaliu tiesiai šviesiai žodžiais pasakyt, o po to klausia ko to šūdelioko nenešioju  doh.gif  O siaubeli.

As irgi nesakau tiesiai sviesiai. Bet mano draugai kazkaip suprantantys, kad esu keisto skonio, tad mielai dovanoja man pinigus.
Atsakyti
Dusele

linkiu gyventi taip, kaip nori wub.gif
turėti tai, ko reikia wub.gif
ir gauti tai, ko trūksta wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 16 vasario 2011 - 21:22
prisidedu prie dowwe's sveikinimu (ar irgi norėčiau tokios puokštės) tongue.gif
Atsakyti