Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis


dar galiu vandeniukams pakopinti kazkokiu astrologiniais terminais primarginta apibudinima. su astronomija ir astrologija nelabai draugauju, bet man atrodo, kad tekstas vandeniams pakankamai pritinkantis tongue.gif


Uranas, kaip pirmasis Vandenio valdovas, duoda jam būdingą mentalinį sproginėjimą ir nenuspėjamumą. Ką sekančią akimirką Vandenis pasakys ar padarys, niekas iš anksto negali numatyti, net jis pats. Kaip aukščiausio pažinimo planeta Uranas leidžia Vandeniui sužinoti tai, ko niekas nežino, ir greičiausiai bus žinoma labai negreitai, bet tik Uranas nepasako, ką su tuo daryti. Aukštosios planetos valdymas reikalauja aukštų dvasinių reikalavimų iš žmogaus, laukiančio savirealizacijos Vandenio globoje. Reikalas tas, kad žemos ar vidutinės oktavos Vandenis blogai supranta tai, kas vyksta su juo, nors tuo pat metu jaučia, kad tai svarbu pasauliui. Visgi, nemokėdamas pažvelgti į gylį ir teisingai sudėlioti akcentus, jis savo ekscentriškas manieras bei kartais absurdiškai originalų mąstymą laiko aukščiausios prasmės išsipildymu, nors tuo metu jie yra tik puta ant galingo kalnų upės srauto. Patekti į gylį, esant po Vandenio ženklu, labai sunku. Vienintelis dalykas, kas padeda Vandeniui – tai jo grįžimai į išorinę realybę bei sąžiningi bandymai suvokti ir realizuoti savo pusiau fantastiškas idėjas.

Saturnas, kaip antrasis Vandenio valdovas, duoda jam tam tikrą vidinį pesimizmą, kurio jis neparodo, nors labai stipriai jaučia. Tai susiję su tuo, kad Vandenis dirba dabarties ir ateities sandūroje, dabartį jis jaučia kaip praeitį, dažnai tolimą. Vandenis ituityviai jaučia, kiek jo idėjos lenkia jo laikmetį ir kuri tų idėjų dalis kažkaip gali būti realizuota. Taip pat Saturnas duoda atidirbtam Vandeniui galimybę diferencijuoti savo idėjas pagal jų prieinamumą amžininkams. Taip pat duoda gebėjimą intensyviai ir sunkiai dirbti, nes išvystytas pastovusis Vandenio ženklas, turi daug jėgos bei įtakos savo visuomenei.

Savo skepticizmą Saturnas skleidžia ir į uraniškas Vandenio idėjas, taip jis atmeta pačias ekscentriškiausias ir lengvabūdiškiausias bei kontroliuoja ir analizuoja visas likusias idėjas. Tuo pat metu, į pirmą planą išeinanti kaustanti Saturno įtaka gali užguiti kūrybišką Urano principą, tada žmogus į savo originalias idėjas bei veiksmo impulsus ima žiūrėti nerimtai, ima laikyti tai tuščiomis fantazijomis ir uždaro save į siaurus (dažniausiai socialiai priimtus) dogmos rėmus.

Taip Saturnas įžemina Vandenį, o Uranas pakelia jį į aukščiausias mentalines (ir dvasines) sferas, ir šių dviejų principų balansavimas – pagrindinė Vandenio užduotis. Jaunystėje dažniausiai dominuoja žemasis Uranas, t.y., niekam nesuprantamas klaidingas ekscentriškumas, nepriklausomybė ir užsispyrimas, bet po trisdešimties metų galima priešinga tendencija, kai į pirmą planą išeina žemasis Saturnas, žmogus tada tampa per daug atsargus, pragmatiškas ir mentaliai ribotas. Galimas visgi ir priešingas variantas, kai Saturno principas išeina į pirmą planą pačioje pradžioje, o Urano įtaka ima jaustis tik atidirbus saturnišką įtaką. Tai turbūt labiau konstruktyvu, bet žmogui psichologiškai sunku patikėti savos slaptomis galimybėmis prasiveržti į ateitį bei kūrybą po 30-40 metų pilko kasdienybės egzistavimo. Visgi Urano įtaka kiekvienam žmogui, ne tik vandeniui, dažnai pirmą kartą tampa jaučiama 40-42 metais,

Merkurijus duoda Vandeniui ypatingą galimybę kurti lanksčias simbolių kalbas, pasiekiamas jo amžininkams bei pakankamai adekvačias, kad perduotų jo kanalu transliuojamą informaciją. Tokių savybių vystymas Vandeniui reikalingas tam, kad neaiškios idėjos ir simboliai virstų realiomis žiniomis.
Neatidirbtas Vandenis linkęs naudoti nepilnas ir blogai suderintas sąvokas, ženklus ir simbolius, be reikalo tikėdamasis, kad jį ir taip supras, bent tie, kuriems reikia. Jis per daug nepriklausomas savo išraiškos būduose ir nėra linkęs jų vystyti bei tobulinti.

Plutono kritimas Vandenyje simbolizuoja Vandenio idėjų praktinio įgyvendinimo sunkumus, reikalaujančius iš principo pertvarkyti egzistuojančią dalykų tvarką. Neatidirbtas aktyvus Vandenis daug kur elgiasi destruktyviai, griaudamas avo aplinką, nesugebančią priimti svetimų, bet energingų minčių formų. . Šio simbolinio aspekto atidirbimas reiškia Vandenio suvokimą, kad reikalinga nuodugni ir visapusiška realybės transformacija, besiremianti jo pakankamai abstrakčiomis idėjomis. Sunkumas čia tas, kad Plutonas duoda arba per daug išoriškai praktišką, arba per daug subtilų darbo planą, o abu variantai Vandeniui, naudojančiam abstarkčias kategorijas, yra sunkūs.

Užguita Saulė deda tam tikrą akcentą Vandenio karminėje užduotyje, kurios esmė siekia beasmenį dalyvavimą ateities ir dabarties idėjų susijungimo procese. Kitaip tariant, išvystytas Vandenis suvokia, kad į jo galvą ateinančios idėjos yra ne jo paties proto pastangų gautos, bet greičiau gautos iš labiau evoliuciškai pažengusiųjų, ir tų informacinių pranešimų galutinis tikslas – padėti dabarčiai evoliucijos procese. Todėl jo valia (Saulės principas) turi būti nukreipta į (“savo”) idėjų kūrimą, bei į maksimaliai tikslų ir smulkų gaunamos informacijos nuskaitymą – tai ir yra aukščiausia oro principo realizacija.

Tik visiškai suvokęs savo karminę užduotį ir atidirbęs tinkamą kuklumą pasaulio jautime bei elgesyje Vandenis gali atidirbti šį simbolinį aspektą (t.y. Saulės užguitumą) bei realizuoti save. Neatidirbta Saulė duoda Vandeniui jausmą, kad jis svetimas šiame pasaulyje, kad jis negali įsijungti į subtilius planus, jis lyg pakabintas tarp žemės ir dangaus, ateities ir dabarties. Vieninteliai jo migloti spėjimai jam atrodo tikri, genialūs, tikslūs ir aiškūs, o nerealizuojami jie tik dėl žmonijos kvailumo, jo kaprizai, klaidingas pasitikėjimas avimi ir kvailas ekscentriškumas jam atrodo unikalus, nepalyginamas ir vienintelis jam įmanomas elgesio būdas. Bet Saulės užguitumas pasireiškia ir kažkuo teigiamu, net menkai atidirbtas Vandenis visgi yra linkęs kalbėti ne apie save, kraštutiniu atveju – apie savo idėjas, kurias priima neasmeniškai, lyg tai būtų ne jo. Vandenis, nors ir neįsijungia labai emocionaliai, bet jis su nauju pažįstamu kalbės ne apie savo, o jo interesus, ir jei tai moteris, nepradės kalbėti apie savo vaikus ir namus, o jei vyras – nesitemps moters į lovą po dešimties minučių pokalbio.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 11, 16:04)
Nu pro kur jis tave spaudzia?

Ogo... Prisigersi? kas kaltas? gerai, kad likai gyva. Sveikinu...

Idomus tekfstukas Vifsla thumbup.gif

Aciu merginos uz palaikyma.
Kaltas kitas vairuotojas, aisku buvo baisu. Bet dziaugiuosi kad viskas gerai baigesi, melynes greit uzgys. Sestadieni per drauges gumtadieni prisigeriau ir prisiciudinau... ir dabar susimasciau.... ar vertejo. Ka as zinau. Ar jums buna merginos pries-gimtadienine depresija? Nu ant tiek pasimetusi esu, net nezinau kur save det.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2011 02 14, 09:29)
Ar jums buna merginos pries-gimtadienine depresija? Nu ant tiek pasimetusi esu, net nezinau kur save det.



sako, kad depresija ar kokios kitos nesąmonės prieš GD- normalu:)
žinok ir teisingai reaguok mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane depresija - visa gyvenima biggrin.gif , taip kad gimtadieni galiu minet nors kasdien.. lotuliukas.gif Siemet kazkaip giliai dzin. Nieko neplanuoju, sakiau mama pasiimsiu ir jai svente padarysiu, o visi kiti.... kas nores susiras. Pas mane siokie tokie perversmai gyvenime planuojami, tai man apskritai ne itin rupi aplinkiniai.. Draugystem a la "geriausia drauge" "pasiilgau iki negalejimo" "butinai butinai reikia susitikti.." ..bla bla bla... jau nebetikiu n metu, taip kad... Vyrai gimtadieni apskritai dazniausiai pamirsta, tai kokia cia svente?? biggrin.gif .. Esu tikra, kad gausiu n sms'u, visokie palinkejimu i FB, i e-mail'a, is visokie pusiau pazystamu, bet abejoju ar gausiu nors viena TIKRA, nuosirdu, toki kaip vaikystej... Ar liudna? Ne, toks gyvenimas.. Sako, kad gautum, reikia duoti, o as pati ne is tu didziuju sveikintoju ir gimtadienio sureiksmintoju... irnesakyk.gif Jei expromtu kas nors nuspres mane pagrobt ir padaryt svente - labai nesispardysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 02 14, 13:04)
pas mane depresija - visa gyvenima biggrin.gif , taip kad gimtadieni galiu minet nors kasdien.. lotuliukas.gif  Siemet kazkaip giliai dzin. Nieko neplanuoju, sakiau mama pasiimsiu ir jai svente padarysiu, o visi kiti.... kas nores susiras. Pas mane siokie tokie perversmai gyvenime planuojami, tai man apskritai ne itin rupi aplinkiniai.. Draugystem a la "geriausia drauge" "pasiilgau iki negalejimo" "butinai butinai reikia susitikti.." ..bla bla bla... jau nebetikiu n metu, taip kad... Vyrai gimtadieni apskritai dazniausiai pamirsta, tai kokia cia svente?? biggrin.gif .. Esu tikra, kad gausiu n sms'u, visokie palinkejimu i FB, i e-mail'a, is visokie pusiau pazystamu, bet abejoju ar gausiu nors viena TIKRA, nuosirdu, toki kaip vaikystej... Ar liudna? Ne, toks gyvenimas.. Sako, kad gautum, reikia duoti, o as pati ne is tu didziuju sveikintoju ir gimtadienio sureiksmintoju... irnesakyk.gif  Jei expromtu kas nors nuspres mane pagrobt ir padaryt svente - labai nesispardysiu blush2.gif



depresuojantys žmonės nė už ką tokio teksto neparašytų tongue.gif
jie tik sėdėtų ir į vieną tašką žiūrėtų g.gif
man tai faina ir nuoširdu, kai per savo gimtadienį žmogus gali daryti tai ką nori- nori pasikviečia kokį žmogelį į teatrą, nori-eina į mišką lapų spardyti, o nori-eina miegoti tongue.gif
o nepatinka, kai turi priiminėti svečius, nors tam visai nėra noro.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 02 14, 13:08)
depresuojantys žmonės nė už ką tokio teksto neparašytų tongue.gif
jie tik sėdėtų ir į vieną tašką žiūrėtų  g.gif
  man tai faina ir nuoširdu, kai per savo gimtadienį žmogus  gali daryti tai ką nori- nori pasikviečia kokį žmogelį į teatrą, nori-eina į mišką lapų spardyti, o nori-eina miegoti tongue.gif
o nepatinka, kai turi priiminėti svečius, nors tam visai nėra noro.


o kas sake, kad nesedziu ir neziuriu i viena taska?.. Mastau....liudna, kai tikrus zodzius keicia sms, siltus apsikabinimus - is taskeliu ir skliausteliu deliojamos scemos, tikrus jausmus - is google istraukti paveiksliukai... Vieninteli zmogu - mase beveidziu FB "draugu"... Ir vis tik gal tai vis tiek geriau nei visiskai nieko? kazkaip.. tyliai.. is sirdies i sirdi.. iliuzija.. lengva saviapgaule, bet vis tiek kutenanti sirdi.... Paleidau savo mintis i FB ir... negavau palaikymo is nieko... tik apkaltino pesimizmu ir technologiju amziaus nesupratimu g.gif .. Turbut as viena likau ant sios zemes nukvakusi tokia, kuri nenori Valentino dienos proga gauti copy-paste varianto ir :* - tokio bucinio..
Beje, del depresiju... vandeniai i jas linke.. Del per didelio nuolatinio kruvio smegenims tokioms va nesamonemis biggrin.gif

O del gimtadienio? Vifsla, tu is tu, kurie turi isipareigojimu svesti gimtadieni, net jei to nenori? unsure.gif gaminti, puostis, laukti ir paskui visus linksminti, nors tuo metu norisi pvz ciuozineti ant uzpakalio nuo kalno ar sedeti su taure vyno ir tik brangiu zmogum kavinej?
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 02 14, 15:53)
o kas sake, kad nesedziu ir neziuriu i viena taska?.. Mastau....liudna, kai tikrus zodzius keicia sms, siltus apsikabinimus - is taskeliu ir skliausteliu deliojamos scemos, tikrus jausmus - is google istraukti paveiksliukai... Vieninteli zmogu - mase beveidziu FB "draugu"... Ir vis tik gal tai vis tiek geriau nei visiskai nieko? kazkaip.. tyliai.. is sirdies i sirdi.. iliuzija.. lengva saviapgaule, bet vis tiek kutenanti sirdi.... Paleidau savo mintis i FB ir... negavau palaikymo is nieko... tik apkaltino pesimizmu ir technologiju amziaus nesupratimu g.gif .. Turbut as viena likau ant sios zemes nukvakusi tokia, kuri nenori Valentino dienos proga gauti copy-paste varianto ir :* - tokio bucinio..
Beje, del depresiju... vandeniai i jas linke.. Del per didelio nuolatinio kruvio smegenims tokioms va nesamonemis biggrin.gif


Ne viena tu, tikrai ne viena.... Norisi to apkabinimo, o ne tik taskeliu. Pasveikino mane tas zmogus su meiles diena per Skype su sirdutem ir bucinukais is taskeliu. Aisku malonu, nors taip, kai kitaip neimanoma. Bet....
Ir leisk tas mintys i ta FB, nesvarbu kaip kas ten i jas reaguoja ar nereaguoja, svarbu issakyt. o gal kas nereaguodamas jas paskaitys ir tam zmogui ta diena kazkas pasikeis.
Atsakyti
Ai, man tai nepatinka ta valentino diena, net ne lietuviška šventė bebe.gif Ir šiaip, kad ir pasveikina, tai čia visiems iš eilės siunčia, tai visai nulis emocijų dėl tokių biggrin.gif O dar klausimai "Nu, turi valentiną? bigsmile.gif " Jėėėėtau.
Nepamenu, kada norėjau švęst gimtadienį, ale švęst senatvę.. nei šis, nei tas lotuliukas.gif Nah, šiaip dirbtinai vaidint, kad jėėėėėėė mano gimtadienis, vūchų, tai ir nekas.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 02 14, 15:53)
O del gimtadienio? Vifsla, tu is tu, kurie turi isipareigojimu svesti gimtadieni, net jei to nenori?  unsure.gif  gaminti, puostis, laukti ir paskui visus linksminti, nors tuo metu norisi pvz ciuozineti ant uzpakalio nuo kalno ar sedeti su taure vyno ir tik brangiu zmogum kavinej?



buvau ,,iš tų" blush2.gif
kniso nerealiai schmoll.gif
vandenis perauklėjo mirksiukas.gif

dabar galiu per gimtadienį kad ir,,ciuozineti ant uzpakalio nuo kalno ", jei tik noro yra..gėris ..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 02 14, 20:43)
buvau ,,iš tų" blush2.gif
kniso nerealiai schmoll.gif
vandenis perauklėjo mirksiukas.gif

dabar galiu per gimtadienį kad ir,,ciuozineti ant uzpakalio nuo kalno ", jei tik noro yra..gėris ..smile.gif


clap.gif et, faini tie vandeniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 02 14, 14:53)
Turbut as viena likau ant sios zemes nukvakusi tokia, kuri nenori Valentino dienos proga gauti copy-paste varianto ir :* - tokio bucinio..

oj ne... aš su tavim, nes lygiai taip pat mąstau, todėl jau antri metai nesiunčiu niekam sveikinimo SMS jokiom progom, geriau neplanuotai aplankau ir tiesiog apkabinu... wub.gif juk taip gera kai žinai kad tu kažkam rūpi... tik deja ratas nuo to labai sumažėjo, net gi... oj tavęs nėra facebook, oj tu neberašai SMS... bet argi tai rodo, kad tu esi tikras draugas... feeeeeee

QUOTE(Vifsla @ 2011 02 14, 20:43)
dabar galiu per gimtadienį kad ir,,ciuozineti ant uzpakalio nuo kalno ", jei tik noro yra..gėris ..smile.gif

super thumbup.gif taip ir toliau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 15 vasario 2011 - 07:32
zinot ka, mergos, o as jus myliu wub.gif .. Negaliu gyvai apkabinti, bet va leidziu mitis i eteri ir sypsausi... rolleyes.gif ... Si karta dzin, kad online, kitu variantu deja, neturiu....
Atsakyti