Tai dar nepasigeret? Statau mums visoms ir musu brangiems vandeniams:
Kas gali buti skaniau uz gera sampana su geru sokoladu?
mano dar tik kitą savaitę, jau ruošiu kepenis kitam savaitgaliui nes pats gimdienis tai darbo dieną
na, vandenės kurios jau atbaliavojot, pasakokit pasakokit, kaip praėjo baliai, kokių dovanų gavot? kas pasikeitė pasenus dar vienais metais?
na, vandenės kurios jau atbaliavojot, pasakokit pasakokit, kaip praėjo baliai, kokių dovanų gavot? kas pasikeitė pasenus dar vienais metais?
As tai ryt gimsiu. Darbe jau maciau geles - sveikins, tikriausiai. keletas kolegu jau mane aplaize.
Savijauta - ojezaukiekreikiagerti.... Draugas klausia, ka noriu dovanu. Nu nesugalvoju. Smotke, gal kokia... Aj.. nezinau.
Savijauta - ojezaukiekreikiagerti.... Draugas klausia, ka noriu dovanu. Nu nesugalvoju. Smotke, gal kokia... Aj.. nezinau.
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 04, 09:40)
tinka visos dovanos sokolado pavidalu..
Oi, mano tai dar toli.... Bet as jau dovanas susirinkus, tai dzin tas gimtadienis.. Si karta labai tiksliai zinojau ko noriu - kad pratestu man sporto klubo abonementa , tai ramiakas dabar.. - visi laimingi ...
man tai antrad., apvalaus skaičius ir man vis tiek beveik dzin kažkaip galvoju daug čia jau ar dar jauna aš gal nemažai, bet dar jauna, greičiausiai man seniausiai tie gimtad. nelabai ką reiškia ir ačiū Dievui, nes tie normalūs žmonės, tai prisigalvotų, kad kaip čia 30 ir neturi nei šeimos savos sukurtos (net draugo), nei namų, tačkės, darbas pinigine prasme ne prūdai
bet kad man nesu tikra, kad trūksta čia man ko, oi kū kū la la la
Papildyta:
MAIDENANA, SU ATSIRADIMO ŠIOJ ŽEMĖJ PAMINĖJIMO DIENA!! mua mua!!
Papildyta:
QUOTE(Gotiša @ 2011 02 04, 23:04)
man tai antrad., apvalaus skaičius ir man vis tiek beveik dzin kažkaip galvoju daug čia jau ar dar jauna aš gal nemažai, bet dar jauna, greičiausiai man seniausiai tie gimtad. nelabai ką reiškia ir ačiū Dievui, nes tie normalūs žmonės, tai prisigalvotų, kad kaip čia 30 ir neturi nei šeimos savos sukurtos (net draugo), nei namų, tačkės, darbas pinigine prasme ne prūdai
Papildyta:
Papildyta:
jauna tu dar.. Manau ne tavo vienos vandeniskoj sieloj ir gyvenime chaosas ...
Maidenana - buckis tau! Siandien visi saldainiai tavo!
ypač pokol tų 30 dar nėra, ką čia nuveikus iki antradienio negero
bet, jaučiu, nuveiksiu jau kai bus, paskui geriau atsiminsiu
čia su savim pasikalbėjau, vadinasi.
gerai čia pasakei apie chaosą - va šian šeštadienis, 7.19, o aš jau val. dirbu, nors, kad žinotumėt, kaip nekenčiu anksti keltis...
gerai čia pasakei apie chaosą - va šian šeštadienis, 7.19, o aš jau val. dirbu, nors, kad žinotumėt, kaip nekenčiu anksti keltis...
labas rytelis
Maidenana su tortadieniu
Maidenana su tortadieniu
labu rytu
Maidenana su skaniausiu tortadieniu ir saldadieniu.
Maidenana su skaniausiu tortadieniu ir saldadieniu.
Su Gimtadieniu, Maidenana!
Tegyvuoja Vandeniai
Tegyvuoja Vandeniai
QUOTE(Gotiša @ 2011 02 05, 08:20)
ypač pokol tų 30 dar nėra, ką čia nuveikus iki antradienio negero
na jo, man bausmei prilygsta kiekvieno ryto prisikėlimas, pelėda iki kaulų smegenų
o blogo dar šian vakare gali ką nors nuveikti, o kad neturi šeimos vaikų - čia vieni pliusai, dar daugiau laiko "blogiems" dalykams lieka
maidenana, su gimšium!
gėlių, šampo gavai, dbr ir kompanijos bei torto netrūksta
QUOTE(Gotiša @ 2011 02 05, 00:04)
QUOTE(Dusele @ 2011 02 05, 00:19)
Maidenana - buckis tau! Siandien visi saldainiai tavo!
QUOTE(dowwe @ 2011 02 05, 10:00)
QUOTE(Vifsla @ 2011 02 05, 14:04)
QUOTE(Juxt @ 2011 02 05, 19:52)
na jo, man bausmei prilygsta kiekvieno ryto prisikėlimas, pelėda iki kaulų smegenų
o blogo dar šian vakare gali ką nors nuveikti, o kad neturi šeimos vaikų - čia vieni pliusai, dar daugiau laiko "blogiems" dalykams lieka
maidenana, su gimšium!
maidenana, su gimšium!
Uoj, merdzinos, oj Aciu Kompanija, nereali
Gotisa - px visa tai. As 30 irgi nieko neturejau. Nu, tik tacka. Nes tai butinybe man. Ir px kas ka kalba. BBdejau, tiesa pasakius.