QUOTE(Dusele @ 2011 01 24, 12:02)
dantys, akys ir smegenys . Visokie persalimai -
smegenys. taip.
QUOTE(besišypsanti @ 2011 01 24, 14:28)
Sveikos. Diskutavot, kad nevertinat daiktu. O visgi, ka padovanoti vandeniui vyrui gimtadienio proga?
"patyrusio techniko breziniai". "padaryk pats". sudetinga puzzles. bile ka, kas atsidaro, susilanksto, pereina is vienos formos i kita, daugiafunkcinis daiktas. svediskas peilis.QUOTE(Vifsla @ 2011 01 24, 16:58)
linkime pasveikti
mano artimiausiam vandeniui dažniausiai nosytė varva, akytes ašaroja ir pan.. nes alergija, šienligė, dulkialigė ir tt.
gelbėjasi baisingu grudinimusi.
pastebėjau, kad tikrai padeda.
man irgi alergijos ir varvancios nosies sindromas.mano artimiausiam vandeniui dažniausiai nosytė varva, akytes ašaroja ir pan.. nes alergija, šienligė, dulkialigė ir tt.
gelbėjasi baisingu grudinimusi.
pastebėjau, kad tikrai padeda.
QUOTE(Ebru @ 2011 01 24, 23:33)
aš vandenė ir mano draugas vandenis kartu panašūs, bet ir be galo skirtingi.
kas mane labiausiai erzina, tai, kad jis man iš karto nepasakoja kas vyksta, pavyzdžiui kokių naujienų ir panašiai, o pasako po laiko, tai sunervina įdomu ar čia tik maniškis taip
o dėl ligų, tai maniškis pastoviai peršala, suserga ir pan nors abu vaistų nepripažystam, stengiamės be jų pasveikti..
as tokia vandene. ir mano draugas-vandenis irgi toks pat. kas mane labiausiai erzina, tai, kad jis man iš karto nepasakoja kas vyksta, pavyzdžiui kokių naujienų ir panašiai, o pasako po laiko, tai sunervina įdomu ar čia tik maniškis taip
o dėl ligų, tai maniškis pastoviai peršala, suserga ir pan nors abu vaistų nepripažystam, stengiamės be jų pasveikti..
ir vaistu nepripazista ne pro kur. jam daznas sinusitas. tai patalokas ka vartojam tai gelomytrolis (net nescioms galima, kazkoks zoleliu preparatas) ir saldainiai is serijos neo-angin/bronchol/septolete.