QUOTE(Goldė @ 2010 10 19, 17:08)
mano vyras yra vandenis (02.07) , o aš skorpionė. Beveik 10 metų domėjausi zodiako ženklų suderinamumu - o va kaip išėjo. Galiu trumpai apibūdinti savo vandenį: geras, linksmas, per 3 metus nesu pagavusi nei vieno karto meluojant, patikimas žmogus - galima visose situacijose pasikliauti, vandenio meilė nepasireiškia perdėta aistra ar pan. - jo meilė pasireiškia rūpinimusi, kad aš visuomet jausčiausi gerai, saugiai ir laimingai. Daugiau atsižvelgia į mano poreikius - nei į savo. Jautrus žmogus. Dėl planavimo - pati nesu dienotvarkės pedantė - visuomet veikiu ką noriu, tačiau jei kas būna suplanuota - darome tai nekeisdami plano. Draugės sako kad auksinis vyras, tačiau kaip apsiskaičiusi apie zodiako ženklus - nemanau kad atitinka tikrąjį vandenį mano vyras. Ar turite kuri nors kažką panašaus?
Viska taip ir apibudinai. Bet man labai idomu - juk visur raso, kad vandenis+skorpionas=mirtis alyvose. mano pirma meile skorpionas, o as vandene (02.05), tai mums isdraugavus nepilnus 4 metus viskas pasibaige liudnokai. Nors dabar gerai sutariam, palaikom sokius tokius rysius jau 14 metu, is kuriu 4 tos draugystes. Bet man asmeniskai, tai skorpiones moterys labai imponuoja, mano ismintingiausios drauges yra skorpiones, o su jomis sutariu labai gerai, tai gal cia tame ir kampas.. Siaip taip - rupinimasis partneriu - tai meiles israiska pas vandenius.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.