QUOTE(Maidenana @ 2011 01 18, 10:28)
nuosirdziai pagirti uztenka. bet pradzioje - reikia pastebeti, kad padare.
nepastebesi - nebedarys. kam gi verstis per galva?
vndeniui isvis dazniausiai nieko nereikia ir gali gyvent beveik asketiskai = na, stovi lova, vadinasi yra kur miegot, stovi saldytuvas, vadinasi yra ka valgyt..... o namus jie puosia, grazina ir perka visa ta slamsta tik del to, kad zmonems maziau galvos skausmo butu..
... Tai ka mes cia tada apie kazkokias dulkes, neisplauta puodeli - pasaulis mums rupi
labiau, nei pakibes voras kampe.. (na, as cia uzastrinau, kad NEvandene suprastu situacija)...
Pvyzdys is mano kasdienybes - neturiu skalbiankes, tai nesu patalyne issiplaut pas mama ir jau 5 metai neismokstu (na, neprisimenu nors uzmusk), kaip ten reikia sureguliuot mygtukus teisingai... Ai, sumaigau kazka, temperatura nustatau.. Zodziu - plaunu
.. Kai sustoja, logiskai mastant, reikia isimt, ane? Tai as ir.... isimu - kartu isliedama is masinos ant grindu visa vandeni.... (na, smulkmenele - neuzstaciau grezimo f-jos
)......
Man - Vandenei- juoko priepolis, vaidinu pelene ir semiu ta vandeni
..
Normaliam zmogui (mamai, sesei, tevui)
- isterija, atrodo tas vanduo ju gyvenima 5 metais sutrumpins
.... Sia savaite skalbiau vel (na, aisku, as gi moku
)... paprasiau mamos nustatyt f-ja, nu bet nebuciau as - atidarinejau stalciuka milteliams ipilt ir... isplesiau ji lauk
.. Man vel - juoko priepuolis... grudu atgal, neisieina... siaip ne taip sukisau. kalbu su mama , sako kaip vanduo - ok ok..
, viska padriau.... ramu.... bet, sakau, si karta sulauziau kazkokia detale...
... Jos reakcija manau aiski - kaip NORMALAUS zmogaus, o man... dzin... kazkokia skalbimo masina..... ot daiktas
.... gyvenimo prasme?...
....... Ech, va taip ir gyvenu as tarp NORMALIU ZMONIU.......
Sorry, issipleciau, bet labai jau "sviezia" ir atspindinti vandeniskuma istorija..